Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 245.
-
Καλη δυναμη κι απο μένα φίλε.. Και σε όλο το τημ φυσικά. Κ για να ξέρετε εσείς είστε η αφορμή κ αγόρασαν xiaomi συσκευή κ δεν το χω μετανιώσει. Κ πιστεύω σαν κι εμένα είναι κ πολλοί άλλοι!!Καλες γιορτές να έχουμε!!!
-
Here is the far west,,,,,greek miui is.......the best!!!!
-
Όλα καλά τοτε!!!!
-
Χαχαχαχαχχα. Καλό Γιώργη. Μέχρι του χρονου να παλευα δε θα κανα πράμα. Άλλος ψήφισε για μένα....με εξουσιοδότηση!!!Λες να ψήφισε τους εχθρούς???χαχαχαχα
-
Εψηφισα κι γω........σχεδόν!!!!! en.miui.com/forum.php?mod=redi…st&ptid=70095&pid=1349094
-
Α ρε θεριό!!!!Σ ευχαριστώ φίλε!!! Η τελευταία rom παει μπάλα!!! Για να πω κι εγώ τη γνώμη μου!!!!
-
Μπορεί να μου.πει κάποιος παρέα ΓΤ δε μ έρχονται ενημερωσεις εισερχόμενων e mail? Στη γραμμή ειδοποίησης?? Καποτε μου ερχόταν κ με ήχο. Τι έχω κανει?
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε ολους εγώ έβαλα αυτό!!! 9021664c66b3455c5b3aa429d67b51aa.jpg f9a328c7056d8318011ce0b7645f4c88.jpg
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΚαλημερα στην παρέα όλη!!Σαφως κ το 4 είναι καλυτερο αφού είναι κ επόμενο μοντελο αντικαταστάτης του 3. Όμως τις διάφορες ένας χρήστης καινούριος καθημερινής χρήσης δύσκολα τις καταλαβαίνει. Εγώ είπα τη γνώμη μου στο φιλο μας με γνώμονα την τιμή. Κ όταν εξομοιωθεί με το τηλ κ ανέβουν οι απαιτήσεις του προχωρά στο επόμενο. Τώρα αν η προοπτική είναι ν αγοράσει συσκευή για μεγαλο χρονικό διαστημα αβλεπει προτείνω το 4!!!
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΚαλωσόρισε φιλε. Κι εγώ έχω ενα mi3 w εδώ κ δυο μηνες περιπου. Η παρέα εδώ δεν παίζεται. Ήμουν άσχετος κ έμαθα πολλά!!Εγώ θα αγοραζα στη θέση σου ενα mi3,64gb. Καθ οτι βλέπω πως κ συ ψαχνεσαι. Εγώ πχ. Λέω να το κρατήσω κάνα χρονο κ μετα πάμε για πιο σύγχρονο θηριακι xiaomi φυσικά!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Εγώ το πέρασα και είναι τέλειο!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Καλησπέρα σε ολους. Εδώ tom222, θα σου πούνε τα γατονια!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Τοτε μονο εγώ το χω adm. Αλλαξα και ακουστικά. Δεν είναι κ τπτ σοβαρό άλλωστε!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
-
Ναι φίλε. Αλλιως δε μπαίνει στον ισοσταθμιστη. Όλα ανοιχτα ειναι Στάλθηκε από το MI 3W μου