Λοιπον τ ακουστικά δεν έχουν πρόβλημα. Σε συνομιλία στο viber δεν υπάρχει πρόβλημα. Στις συμβατικές κλήσεις μονο. Παιζει να είναι κάποια παράμετρος που κανει τις διακοπές??
Φίλε tora33 το κοίταξα κ αυτό. Όχι δεν έχω κανει κάτι εκεί. Απλα ενω είμαι στη συνομιλία καποιες φορες κανει ενα φύσημα κ δυναμώνει η ενταση ακρόασης απο μένα. Ενω οι συνομιλητές με ακούνε δύσκολα κ με διακοπές. Όλα αυτά με χρηση ακουστικών. Όταν μιλάω με το τηλ. Όλα καλά.
Δεν ξέρω ΓΤ το κανει. Επειδή έχω κ προβλήματα στον ήχο. Όταν μιλώ μ ακουστικά μ.ακούνε με διακοπές. Σκέφτομαι να κάνω factory reset. Έχω κανει back up στο<αντίγραφα κ επαναφορά>. Παιζει να χάσω επαφες κλπ??
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΙΔΙΟ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ. 190ffb7414730b401b140904345bac24.jpg ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
Πρόσεξε. Αν άλλαξαν οι παράμετροι είναι για τα ακουστικά. ΔΛΔ πως ακούς εσύ. Για το μικρόφωνο κ το ηχείο δεν ξέρω κι εγώ ποιες ακριβως είναι. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?
για να τ αλλάξει πατάς πανω δεξια στις τρεις τελιτσες επιλεγεις επεξεργασία κ αλλάζει τις τιμες χειροκίνητα. Μετα πατα το κάτω δεξια πλήκτρο επιστροφής κ πατα αποθήκευση αλλαγών.
Καλησπέρα φιλε Bodai. Σ ευχαριστώ πολύ. Κατέβασα το πρόγραμμα βρήκα το αρχείο κ πατώντας πανω μ βγάζει μια μπάρα κάτω που λέει 76%, εκεί πρεπει να ναι η ρύθμιση για τα ακουστικά?
Εγώ ευχαριστώ για την προσπαθεια φίλε. Απλα δεν το χω. Ας ελπίζω να φτιαξει με τυχόν αναβάθμιση. Δε πειράζει. Εγώ δε μπορω να σας παρακολούθησω. Εσείς είστε πολύ μπροστά. Συνεχίστε. Θα σας παρακολουθώ αθεατος