Spideman3 κι έχω το ίδιο πρόβλημα έχω. Αυξομειώνει δε μ ακούνε καλά κι εγώ με μεγαλο κόπο ξεκαθαριζω ίντα μου λένε στη συνομιλία. Ξέρεις κανεις αν μπορεί να φταίει η ROM?αν ισχυει αυτό που λέει ο φίλος μας πιο πανω να γυρίσω στην παλιότερη αν δε φτιάχνει αλλιως!!
Καλησπέρα κοπέλια. Εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο κατά τη διάρκεια κλήσεων. Κ στα ακουστικά κ στην ανοιχτή ακρόαση. Τ ακουστικά είναι τα pistons. Η τουλαχιστον έτσι δείχνουν. Η συσκευή mi3. Μπασαδουρα πολύ. Διορθώνεται??Ενα βήμα πριν τον ΩΡΛ είμαι
Καλημέρα φιλέ dzav.Χωρίς να είμαι και σίγουρος δε νομιζω πως μπορείς γιατί είναι συντόμευση για τη λειτουργια της κάμερας. Δλδ. Αν συρεις προς τ αριστερά πριν σβήσει σε παει στη λειτουργια της..
Καλησπέρα στην παρέα.Είμαι ο Βαγγέλης καταγομαι απ τα Χανιά ζω στην Αθήνα και εργάζομαι ως οδηγός αστικού λεωφορείου.Είμαι διαζευγμένος και έχω δυο κόρες. Άσχετος απο θέματα τεχνολογίας αλλά η παρέα σας μ έβαλε στην πρίζα και μπορω να πω οτι μ αρέσει. Καλώς εσμιξαμε λοιπον και πολλά μπράβο στα παιδιά που δουλεύουν για να έχουμε εμείς τηλεφωναρες και να κάνουμε τους αλλους που δεν έχουν xiaomi να μένουν μ ανοιχτό το στόμα!!!