Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-245 από 245.

• Spideman3 κι έχω το ίδιο πρόβλημα έχω. Αυξομειώνει δε μ ακούνε καλά κι εγώ με μεγαλο κόπο ξεκαθαριζω ίντα μου λένε στη συνομιλία. Ξέρεις κανεις αν μπορεί να φταίει η ROM?αν ισχυει αυτό που λέει ο φίλος μας πιο πανω να γυρίσω στην παλιότερη αν δε φτιάχνει αλλιως!!

• ΔΕ ΒΓΑΝΩ ΑΚΡΗ ΜΕ Τ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ!!

• Καλησπέρα κοπέλια. Εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο κατά τη διάρκεια κλήσεων. Κ στα ακουστικά κ στην ανοιχτή ακρόαση. Τ ακουστικά είναι τα pistons. Η τουλαχιστον έτσι δείχνουν. Η συσκευή mi3. Μπασαδουρα πολύ. Διορθώνεται??Ενα βήμα πριν τον ΩΡΛ είμαι

• OTA updater

vaggelis xania - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Καλημέρα φιλέ dzav.Χωρίς να είμαι και σίγουρος δε νομιζω πως μπορείς γιατί είναι συντόμευση για τη λειτουργια της κάμερας. Δλδ. Αν συρεις προς τ αριστερά πριν σβήσει σε παει στη λειτουργια της..

• Καλησπέρα στην παρέα.Είμαι ο Βαγγέλης καταγομαι απ τα Χανιά ζω στην Αθήνα και εργάζομαι ως οδηγός αστικού λεωφορείου.Είμαι διαζευγμένος και έχω δυο κόρες. Άσχετος απο θέματα τεχνολογίας αλλά η παρέα σας μ έβαλε στην πρίζα και μπορω να πω οτι μ αρέσει. Καλώς εσμιξαμε λοιπον και πολλά μπράβο στα παιδιά που δουλεύουν για να έχουμε εμείς τηλεφωναρες και να κάνουμε τους αλλους που δεν έχουν xiaomi να μένουν μ ανοιχτό το στόμα!!!