Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 245.
-
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς γιατί το download link για τη σημερινή αναβάθμιση μας παραπέμπει στης προηγούμενης εβδομάδας? Μιλάω για mi3 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ... Για την ελληνική λέω εγώ το λινκ απ τη σελίδα λέει 0byte..αν είμαι εκτός ζητώ συγνώμη μεταφερετε το η σβήστε το.. Καλο βραδυ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για την 6-7-21 αναφέρομαι Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί το Zip δείχνει μέγεθος 0byte?ξέρει κανείς? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@vaggelis xania Για κάνε εκκαθάριση δεδομένων μήπως στρώσει της εφαρμογής radio.” Εχω κανει φίλε σ ευχαριστώ.. Θα ξανακάνω κ αυριο στη δουλειά δοκιμή παλι Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΕπιβεβαιωνω κι εγώ το πρόβλημα στην αριθμομηχανη και επίσης το ραδιόφωνο μετά από κάποια ώρα χρήσης σταματά μόνο του και κάποιες φορές το τρέχεις απ την εφαρμογή απλά και κάποιες άλλες μετα από restart.... 6.6.13 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΑπ το ίδιο link κατεβάζουμε Δημήτρη? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nightheron: “Παράθεση από vaggelis xania: “Καλημέρα φίλε!!! Προς τι η απαξίωση του Mi3? Χαχαχα... Πλάκα κάνω!!! Εγώ το χω δύο χρόνια και απ ότι κατάλαβα πρέπει να ναι το πειραματοζωο τους καθώς ήταν η πρώτη ναυαρχίδα τής xiaomi. Συνεπώς όσοι τα χουμε μάλλον είμαστε τυχεροί!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πρώτη ναυαρχίδα όταν υπάρχει το Mi2 ;;; Προσβολή... Mi2 το καλύτερο και ανθεκτικότερο πειραματόζωο MIUI, 4 χρόνια συσκευή και γλεντάμε το Mi4.. Αγάπη μόνο Sen…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλε!!! Προς τι η απαξίωση του Mi3? Χαχαχα... Πλάκα κάνω!!! Εγώ το χω δύο χρόνια και απ ότι κατάλαβα πρέπει να ναι το πειραματοζωο τους καθώς ήταν η πρώτη ναυαρχίδα τής xiaomi. Συνεπώς όσοι τα χουμε μάλλον είμαστε τυχεροί!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone αυτο!!!!
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool ΤΟΠ!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά ήρεμα.. Εγώ θα συμβουλευα τους νέους στο forum να δείχνουν λίγη περισσότερη υπομονή και κατανόηση προς τα παιδιά που βοηθούν!! Ή κοινότητα έχει επίπεδο και είμαι πολύ ευτυχής που είμαι.κι εγώ μέλος..και το χιούμορ χρειάζεται και ο αυτό σαρκασμός..προτείνω λοιπόν να σβηστεί όλο αυτό το νήμα και να πάμε παρακατω αγαπημένοι και αλληλεγγυοι!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα παρέα.εγω φλάσαρα κανονικά.Ολα οκ...ευχαριστουμε για την δουλεια σας!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ιδέες για T-Shirts;
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα..εχω εγω ένα φίλο που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις..αυριο θα τον παρω τηλ. να μας δώσει προσφορά...Κ να δωσω τα στοιχεία του σε οποιον φίλο αναλάβει αυτή τη δουλειά!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk