Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παιδια, εχει τυχει σε κανεναν αλλον οταν μπαινει στην ασφαλεια(πρασινο εικονιδιο) στην διαχειριση εφαρμογων(ενημερωση και απεγκατασταση), να γραφει 1 διαθεσιμη ενημερωση, και οταν μπαινει μεσα, οπου εχει ολες τις εφαρμογες, να μην του βγαζει ποια ειναι για ενημερωση? Οταν βγαινω εκτος αυτης της ρυθμισης, δεν μου εχει κατι για ενημερωση, οπως και δεν ξερω που βρισκεται αυτην η ενημερωση! Ειναι καποιο ειδους bug?

• Οποτε σε εικονα και βιντεο το αυτοματο ειναι καλυτερο στο αυτοματο, λογω του οτι να παιρνει καλυτερες ληψεις απο μονο του?

• Παιδια εχω μια απορια... στην καμερα και στο βιντεο, στις ρυθμισεις, η επιλογη "Εξαλειψη Τρεμουλου, τι ακριβως ειναι? Και σε ποια επιλογη ειναι καλυτερα να την εχουμε? Στο αυτοματο, στα 50hz ή στα 60hz?

• Σε ευχαριστω πολυ για την κατατοπιση! Να 'σαι καλα!

• Παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση για το Mi 9 T Pro... απο οτι βλεπω εχουμε 6 gb ram, και διαθεσιμα (τουλαχιστον σε εμενα) εχω 3.5 gb ελευθερα. Το ερωτημα μου ειναι το εξης... οταν κατεβαζουμε εφαρμογες, ή αποθηκευουμε φτογραφιες, βιντεο (ειδικα σε 4k αναλυση), ολα αυτα επηρεαζουν, ή πιανουν μνημη στο κινητο, ή ολα αυτα πανε στον αποθηκευτικο χωρο (εννοω απο τα 128 gb)? Ευχαριστω!

• Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι ευκολο να ριξω μια ματια, στο θεμα που εχει αναφερθει στο προβλημα μου? Ευχαριστω!

• Αυτο εκανα κι εγω! Προσθετες ρυθμισεις>Γλωσσες & εισαγωγη>Γλωσσες> δοκιμασα και με English(Unites States) αλλα και English(United Kingdom) σε αυτα δουλευει! Το αλλαζω και παλι Ελληνικα, αλλα παλι με πεταει... καμια ιδεα?

• Ακριβως το ιδιο εκανα... αλλα δεν δουλεψε σε εμενα

• Και εγω με την σειρα μου παρελαβα χθες την αναβαθμιση μεσω OTA την εκδοση 11. Προσωπικα μου φαινεται λιγακι πιο "βαρια" στην χρηση της, σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση 10, αν και εχω αφαιρεσει 3-4 εφαρμογες οπως π.χ. Βιβλια/Ταινιες Play Store/Google Drive. Εχω λαβει την 11.0.4. Σε εμενα παιδια το μονο bug που βρηκα ειναι οτι στην καμερα και συγκεκριμενα στην επιλογη Pro Mode, οταν το παταω με πεταει στην αρχικη οθονη, με αποτελεσμα να μην μπορω να την χρησιμοποιησω! Δοκιμασα βεβαια να αλλαξω …

• Οκ ευχαριστω πολυ! Καλες Γιορτες!

• Πολυ ωραια και παλι ευχαριστω! Κατι τελευταιο για να συνοψισω.... Ας πουμε οτι βαζω Ελβετια, και παιρνω την ενημερωση, και το γυριζω σε περιοχη Ελλαδα... Υπαρχει περιπτωση οταν να μου βγαλει παλι ενημερωση την 11 λογω του οτι την πηρε και η Ελλαδα την Official ενημερωση;

• Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση! Απλα το λεω, για αποφυγη χωρου, η καποιου "κολληματος" του κινητου. Επισης, εαν βαλω χωρα Ελβετια, και παρω την αναβαθμιση 11, και το γυρισω παλι σε χωρα Ελλαδα, θα εχω καποιο προβλημα, ή να περιμενω εως να ερθει επισημα Ελλαδα; Το κινητο ειναι με την 10.3.4. σταθερη, και το κινητο αγορασμενο απο καταστημα εντος της χωρας (Ελλαδα).

• Καλησπερα σε ολους, και Χρονια Πολλα! Παιδιά και εγώ είμαι με την 10 και αναμένω την 11. Έχω όμως μια ερώτηση... εάν μας έρθει η ενημέρωση και βάλουμε την 11... αμέσως μετά καλό θα είναι να κάνουμε επαναφορά η Hard reset το κινητό μας για να έχουμε ένα clear σύστημα?