Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
καλημερα σε όλους. Ευχαριστώ θερμά απαντες όσους βοήθησαν στο πρόβλημα μου. Το τηλ πλέον φοράει την stable και ειναι κομπλε. Τελικά η διάφορα τους είναι ότι το 2ο είναι η κινεζική έκδοση του prime. Μάλιστα με 2η μάτια είδα ότι από πίσω γράφει και cnina mobile phone κάτι που δεν το έχει το δικό μου. Πληροφοριακά τέλος, το κινέζικο είναι χιονισμένο στα 2,2 ενώ το δικό μου που είναι FDD στα 2,15. Αυτά και πάλι ευχαριστώ..
-
Καλημερα. Pechr εκανα τα tips στην twrp. Ευχαριστω. Τωρα κατεβαζω αυτην την εκδοση xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0.zip μολις την βαλω θα σας ενημερωσω. Ευχαριστω και παλι. Υ.γ. Μαλλον λοιπον εχω την κινεζικη εκδοση του prime για τον φιλο. Η δικη μου ειναι κανονικη. Υπαρχει κανενα προβλημα μ αυτο? να ζητησω αλλαγη? Υ.γ.2 Μετα το φλασαρισμα που του εκανα δεν θα επρεπε να ειναι στα ελληνικα μεταφρασμενα καποια στην αρχικη οθονη?
-
Κατ αρχήν ευχαριστώ απαντες που δεν πρόλαβαν να σας πω. 2 ον έχω 3 παιδιά και τρέχω σαν το βεγγο συν ότι τώρα πάω δουλειά ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να ξεμπλεξω και τα μπούνια μου. Φορτιζω το εργαλείο και θα ξαναμπω το πρωί. Ευχαριστώ και πάλι. Υ.γ. Δεν ξανά χρειάζεται φλασαρισμα σωστά; Τι είναι stable και τι ή άλλη; Μπορεί κάποιος να γράψει ακριβώς τα βήματα να τα κάνω το πρωί και τι να κατεβασω;
-
Λοιπον παιδες απ οτι φαινεται την εκανα την π@π@ρια... Να κανω ενα refresh. Επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα, παρηγγειλα ενα ιδιο τηλεφωνο με το δικο μου για ενα φιλο (redmi note 2 prime) απο το minideal. Οι κινεζοι προφανως απο λαθος (ελπιζω) μου στειλαν απ οτι καταλαβαινω το note 2 4G LTE. Εγω ομως δεν το πηρα χαμπαρι αφου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε το συγκεκριμενο μοντελο και δεν φαινεται εκ πρωτης οξεως καμμια διαφορα με το αλλο. Εχει ενα αυτοκολλητακι στο κουτι 4G LTE. Αργοτερα ειδα τις διαφορ…
-
Καλησπερα. Τα χω παιξει. Ειχα παρει ενα note 2 prime για εμενα. Ολα καλα φλασαρισμα κλπ. Μετα απο πολυ διαφημιση πηρα ενα για εναν φιλο μου και ανελαβα flasarisma klp διοτι αυτος ειναι χειροτερος απο εμενα. Δεν ξερω ομως τι σκ...... ά κανω λαθος και πηγαν ολα στραβα. Ενω εκανα κανονικα οτι ελεγε ο οδηγος μεχρι τερμα, τελειωνοντας και βαζοντας την ελληνικη ρομ, δεν εγινε τιποτα!! Ολα στα αγγλικα, οι κινεζιες μεσα και δεν ξερω τι φταιει και τι να κανω. Προσπαθησα να τα ξανακανω ολα απο την αρχη αλ…