Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Παράθεση από geoanto555: “Με volume - και power μπορείς.. Αν θέλεις να το ρουτάρεις άνοιξε το ζιπ της ρομ και αντέγραψε στο κινητό το supersu.zip Μπες από twrp και κάντο install. ” Εννοώ από την διαδικασία του φλασαρίσματος, μήπως και καταλαβαίνατε τι έφταιγε.. Στις αλχημείες που έκανα, έκανα και full wipes (system, internal storage). Οκ για το root. Το ότι δεν βλέπω το supersu στα αρχεία του κινητού,λείπουν δηλαδή αρχεία, δε σημαίνει ότι δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gastone_3k: “Είναι όλα φυσιολογικά; ” Δεν είναι φυσιολογικό αλλά αν άνοιξε και είναι όλα οκ.......μην το ψάχνεις..Καλά ήταν βέβαια να βλέπαμε τι σου έκανε... ” Screenshot δεν μπορω να βγαλω απο twrp, τελειωσε κιολλας η διαδικασια... Log απο καπου μπορω; Θα φαινεται; Με το supersu τι κανω;
-
Καλησπέρα και από εμένα! Κάτοχος του Redmi 3s, αγορασμένο από vickmall με multilanguage rom. Πέρασα τη fastboot, μετά την china dev, ξεκλείδωσα κανονικά το τηλέφωνο μέσω της αίτησης και της official εφαρμογής και πέρασα την V7.5.1 Ελληνική. Χτες πήγα να περάσω την V8.0.2 Ελληνική, αλλά για κάποιο λόγο κόλλησε στο MiLogo. Αναγκαστικά για να γίνει unbrick έβαλα πάλι την fastboot και ξαναπήγα να περάσω την V8.0.2 Ελληνική. Ακολούθησα κανονικά τους οδηγούς, όμως είτε την έβαζα στην sd, είτε στο τηλέ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gastone_3k: “Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την ελληνική V 7.5.1.0 stable. Είναι και για αυτήν την rom; Γιατί η μόνη καρδιά που βλέπω μέσα στην επαφή είναι για προσθήκη/αφαίρεση από τα αγαπημένα. ” Αυτό θέλεις...” Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτησή μου...Θέλω τις ήδη υπάρχουσες αγαπημένες επαφές μου να τις βάλω με δική μου σειρά,όχι απλώς να τις διαχωρίσω από τις υπόλοιπες... Πχ έχω 5 αγαπημένες επαφές,την νο.3 να την πάω πρώτη στη λίστα. Στάλθηκε από το Redmi 3S…
-
Συμμάζεμα επαφών
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gastone_3k: “Μιας και πιάσαμε το θέμα των επαφών...Υπάρχει η δυνατότητα να ταξινομήσεις τις αγαπημένες επαφές; Γιατί τώρα μόνο κατά αλφαβητική σειρά εμφανίζονται... ” Πας μέσα στην επαφή και πατάς την καρδιά δεξιά. Έτσι ανεβάζει την επαφή πάνω πάνω. ” Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την ελληνική V 7.5.1.0 stable. Είναι και για αυτήν την rom; Γιατί η μόνη καρδιά που βλέπω μέσα στην επαφή είναι για προσθήκη/αφαίρεση από τα αγαπημένα.
-
Συμμάζεμα επαφών
ΜήνυμαΜιας και πιάσαμε το θέμα των επαφών...Υπάρχει η δυνατότητα να ταξινομήσεις τις αγαπημένες επαφές; Γιατί τώρα μόνο κατά αλφαβητική σειρά εμφανίζονται...