Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Γυρνα σε twrp με τα κουμπια power & vol + και κανε wipe/format data reboot system” Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και ψάχνοντας βρήκα τη λύση στην απάντηση που έδωσες. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από demakhs: “Και να μιλούσε κ για κανα "ψοφιο"...για το "γαϊδούρι" το Redmi 3 pro πρόκειται!! ” Το έχουν 2 παιδιά στην εταιρία που εργάζομαι. Οκ ... δεν είναι και οι πιο φανατικοί Smartphone Users. Ο ένας το φορτίζει κάθε 4 μέρες (με την μπαταρία να είναι συνήθως πάνω απο 20%) και ο άλλος : - Κάθε πότε το φορτίζεις ρε το τηλέφωνο; - Κάθε φορά που ξυρίζομαι...δηλαδή μία φορά την εβδομάδα... Με διπλή κάρτα και οι δύο και μάλιστα ο 4ήμερος με μία κάρτα της WInd κα…
-
5ffc930d8d12acfc746873117371416b.jpg Από το ZTE Blade V, που το έχω 3 χρόνια, βάζω δικές σου Rom στα κινητά μου. Σ' ευχαριστώ! Γιώργος με Redmi 3 pro !
-
Συγχαρητήρια @Gkalen! Άξιος! Γιώργος με Redmi 3 pro !
-
RE:
Μήνυμα"Αλλάζουν όπως και στη Miui7 , στο MiuiSystemUi.apk" Πού μπορώ να βρω αυτή την εφαρμογή; Υπάρχει τρόπος να κάνουμε αλλαγές στη γραμμή κατάστασης και στα εικονίδια του ρολογιού και της μπαταρίας; Giorgos
-
Στην Αναβάθμιση στις 3 τελίτσες πάτησα από περιέργεια την επιλογή "Λήψη πακέτου ενημέρωσης" και μου κατέβασε στην εσωτερική μνήμη την xiaomi.eu_multi_HM3_6.9.15_v8-5.1.zip. Έχει σχέση με τη δική σου Gkalen; Επίσης από την επιλογή "Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης μπορούμε να φλασάρουμε τη Rom;
-
Αγαπητέ lallasgr ευχαριστούμε για το βίντεο - οδηγό σχετικά με το update της Rom του Gkalen. Επίτρεψέ μου κάποιες ερωτήσεις - διευκρινίσεις: α) Μπορεί να γίνει η αναβάθμιση φορτίζοντας ταυτόχρονα το κινητό; β) Μετά την εγκατάσταση της Rom και πριν το clean.zip πρέπει να ανοίξουμε το κινητό ή μπορούμε να φλασάρουμε με τη σειρά; οπότε κερδίζουμε χρόνο. γ) Ο Gkalen προτείνει, αφού μπούμε στο recovery να κάνουμε reboot πάλι σε recovery, υποθέτω πως δεν είναι απαραίτητο, εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι…