Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 80.
-
@cacau Στο MIUI 10 λες η στην τελευταία developer.. Μου καλάρεσε το 11 να πω την αλήθεια..
-
Παιδιά πέρασα την τελευταία 11αρα σε Natrium μαζί με το Magisk 20.1 και μου ρίχνει συνεχώς άκυρο το τελευταίο. Δηλαδή δεν μου δίνει πρόσβαση root ούτε στο AdAway ούτε στο EdXposed Manager και σε άλλες εφαρμογές. Τι κάνω;
-
Καλημέρα.. έχω το Natrium με την XTVR 10.2.1.0.. Θυμάμαι είχε βγει ενα fix για τις Quick Apps που κρασαραν αλλά το είχα αγνοησει γιατί δεν μου το έκανε συχνά. Τώρα το κάνει συνεχώς αλλά δε βρίσκω το αρχείο. Υπάρχει κάπου link πρόχειρο; Ευχαριστώ..
-
Μετά από λίγες μέρες με την 10.2.1.0 (και το MIUI 10 γενικότερα), μπορώ να πω πως η συσκευή είναι αισθητά ταχύτερη σε σχέση με το 9. Βέβαια, έχει αυξηθεί ελαφρώς η κατανάλωση μπαταρίας, απο 8, 8μιση ώρες οθόνης, με την ίδια χρήση είμαι στις 7. Αλλά μικρό το κακό.. Σε γενικές γραμμές πολυ ικανοποιημένος.. Κάποια αμετάφραστα σημεία σε ποιόν μπορώ να τα αναφέρω;
-
οκ.. θα κάνω και το flash με miflash που ελεγα στην αρχη μπας και δω καποια διαφορά τώρα που σιγουρευτηκα πως δουλεύει το xposed.
-
Από MIUI 9.1.2.0 είπα να αναβαθμίσω κι εγώ επιτέλους.. Θέλησα να κάνω flash σε official rom και μετά να ξαναπεράσω twrp και rom για να καθαρίσει το σύμπαν. Αλλά ειπα να κάνω μερικές δοκιμές πρώτα. Κάνω λοιπόν ενημέρωση το twrp σε 3.2.3, κανω factory reset και όλα εγκαθίστανται όπως πρέπει. Ρουταρω με magisk, ήμουν με SuperSu, και για αρχή βλέπω να κολλάει σαν @@@@@@@... Μετά από 2-3 επανεκκινήσεις βλέπω πως έστρωσε και προχωράω χωρίς κανένα FC. Σε πρώτη φάση βλέπω πως σε κάποια υπομενού κολλάει …
-
Παράθεση από stromoboy: “Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το Xposed Framework στο MIUI 10.. Ως module του Magisk σε 8.0 Oreo. Ευχαριστώ.. ” Ξανακαλησπέρα.. Συγνώμη αμα σπάω @@, αλλά θα ξαναθέσω το ερώτημα μου.. Επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε το Xposed.. Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το Xposed Framework στο MIUI 10.. Ως module του Magisk σε 8.0 Oreo. Ευχαριστώ..
-
Καλησπέρα, stable για Natrium πότε αναμένεται; Ευχαριστώ!
-
Το Natrium παίρνει Oreo αυτήν την εβδομάδα, σωστά;;
-
Καλησπέρα.. Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Οι MIUI 10 roms με πηγαίο από Κίνα η έχουν το νέο notification shade ή όχι; Ευχαριστώ..
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΒάζω το τελευταίο το Antutu το 7 από apkmirror.. Βλέπω το μουλάρι να ζορίζεται αρκετά στην αρχή και λέω ώπα, θα πέσουμε στα 5ψήφια.. Αλλά οκ, δε μπορώ να πω.. Στο 6.2.7 έβγαζα γύρω στα 128-130k με την ίδια ROM.
-
καλησπέρα κύριοι.. στην 9.1.3.0 για natrium έχει βελτιωθεί η μετάφραση;