Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• Καλημέρα στην κοινότητα, ωραία περιμένω τώρα την άδεια για να κάνω unlock τον bootloader και βλέποντας και κάνοντας, μια ερώτηση γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος....Θα χρειαστώ αναγκαστικά 64-bit υπολογιστή? May the force be with you all.

• το έκανε τελικά το update και μου πέρασε stable 8.1.3.0(ΜΑΑCNDI) τώρα θα σταματήσω όντως μέχρι το πρωί να έχω και πιο καθαρό μυαλό και να μην κινδυνεύσω περαιτέρω έχει και κάτι κινέζικα τώρα το κινητό ξεκίνησε τα περίεργα.

• Γεια σας και από εμένα, σήμερα παρέλαβα και εγώ το πρώτο μου xiaomi και ξεκίνησα να μπω στο χορό μαζί σας το κινητό από ότι θα δείτε στις φωτογραφίες έχει κλειδωμένο bootloader αλλά δυστυχώς fake rom, ξεκίνησα λοιπόν να κάνω τα βήματα από αυτό το νήμα πριν λίγο όπως με συμβούλευσαν σε άλλο thread και η κατάσταση έχει ως εξής: εάν συνδέσω απλά το κινητό στο pc (windows 7 32-bit) στη διαχείριση συσκευών μου αναγνωρίζει σωστά Android phone και "Φορητές συσκευές". Όταν όμως το βάλω σε Recovery Mode …

• Εεεεμ....ναι... @lallasgr @spideman3 ... Ανάφλεξη επιτυχής! Έτοιμος για εκτόξευση :). όχι τπτ άλλο δηλαδή ήμουν έτοιμος για να στείλω φρέσκια έκθεση σε άλλο νήμα και ποιος θα ήταν ο άτυχος να το δει :D. Οπότε εγώ τώρα που μου την αναγνώρισε, συνεχίζω εδώ Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader ; ή...??? @spideman3 όπως και να 'χει σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες

• @spideman3 πιστεύεις να φταίει το pc που είναι 32bit και δεν μου το εμφανίζει έτσι εμένα;

• εντάξει παιδιά, τα λέμε εκεί :p ,σοβαρά όμως τώρα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• @derveni θα βρω υπολογιστή 64bit εντός των ημερών από φίλο μου απλά είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά μέχρι όπου δεν θα με επηρέαζε αυτό, Αυτό νομίζω κάνω γι 'αυτό και σας ρωτάω και διαβάζω ταυτόχρονα τα νήματα ώστε να μην σας κουράζω με χιλιοειπωμένες ερωτήσεις =============== Δεκ 16th 2016, 12:27am =============== Αν και νομίζω το πρόβλημα μου είναι τώρα τι κάνω; που οι τύποι μου πέρασαν fake rom και μου το ξανά κλείδωσαν; (λογικά πρέπει να μεταφερθώ σε άλλο νήμα για να μην είμαι εκτός θέματος;)

• Το βλέπει σαν "Φορητή Συσκευή" καί όταν το πατάω "Μι5" @spideman3 μου έβγαλε και αριθμό τώρα στο fastboot devices. Δηλαδή οι τύποι μου ξεκλείδωσαν το κινητό,μου πέρασαν την fake rom και το ξανα-κλείδωσαν;

• Ευχαριστώ για της απαντήσεις σας πραγματικά. Δεν υπάρχει θέμα για το ότι όταν πάτησα fastboot devices δεν έβγαλε κάτι έτσι; Να πω επίσης ότι έχω windows 7 32-bit. @derveni Για το μήνυμα σου στο chat συγνώμη αλλά είμαι αρκετά noob στη σελίδα και χρειάζομαι λίγο χρόνο μέχρι να εξοικειωθώ Άσε που έχω διαβάσει καμμιά 145 σελίδες εώς τώρα!!!

• Καλησπέρα και από έμενα, να πω πριν φτάσω στην ερώτηση μου πως πριν αποφασίσω να αποκτήσω κινητό xiaomi έκανα λίγο την μελέτη μου στα της κοινότητας και είτε το θέλετε είτε όχι...εσείς με πείσατε να αγοράσω βλέποντας το συνδυασμό Βοήθειας & Τρέλας που σας "Δέρνει" :). Λοιπόν, το κιν. το πήρα σήμερα και είπα να ξεκινήσω ένα ένα τα επεισόδια μέχρι να φτάσω να του περάσω την Ελληνική ρομ...και που κόλλησα; στο αν είναι κλειδωμένο ή όχι...τα έκανα όλα βήμα βήμα(ok...σιγά τα πολλά βήματα που έκανες ρ…