Μεχρι τα τελευταια update σε 10αρι MIUI δεν ειχε καποιο θεμα. Στα τελευταια update το θεμα με τη μπαταρια εγινε τραγικό. πχ απο την ώρα που εγραψα το 1ο ποστ εδώ, εως τώρα επεσε απο 58 στο 54%, κλειστή οθόνη..
Καλημέρα παιδιά, ειχα το Mi5 και πήγα σε Μι8. Το έχω για δεύτερη συσκευή, και για να βλέπουν κανα βίντεο τα μικρά, αλλα μου κάνει νερά. Η μπαταρία τελειώνει σε ρυθμούς απίστευτους ακόμα και όταν δεν ειναι ανοικτή η οθόνη. Εχω κάνει format, αλλαγή μπαταρίας, τπτ... Φοράει MIUI 10.2 Global (10.2.2.0) Εχω κάνει μια μικρή αναζήτηση, αλλα δεν βρήκα απάντηση. Αν δεν βρω λύση έλεγα να περάσω αλλη ρομ, αλλα το εχω παρατήσει το αθλημα απο παλιά.
καπου διάβασα οτι για μέχρι 150 είναι +24% +12 ευρώ για πάνω απο 150 ειναι και δασμοί και και και.... εχει παρει κανένας για πάνω απο 150 αξία και να δούμε πόσο πλήρωσε?
Καλησπέρα παιδια. παρηγγειλα και εγω ενα Mi5, αλλα μάλλον θα την φάμε Ερώτηση. Πώς υπολογίζουν την αξία περίπου? googlaρουν? και πόσα πληρώνουμε επιπλέον? 24% ΦΠΑ και εξοδα εκτελωνισμου και και και..?