Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 41.

• Παράθεση από kzigkiris: “Καλημερ και από εμένα. Εγώ προσπαθώ αρκετό καιρό να ρυθμίσω το getaway να οπλίζει συγκεκριμένες ώρες, π.χ. 24.00 με 06.00 το πρωί αλλά δεν έχω καταφέρει. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει την διαφορά μεταξύ effective time period & timer to run automation tasks ? Παίζει ρόλο ότι σαν περιοχή εχω επιλέξει mainland china. Ευχαριστώ πολύ. ” καλημέρα για δοκίμασε με τις 5 ώρες διαφορά που έχουμε με την Κίνα θα δουλέψει

• Παράθεση από Evil santa: “Παράθεση από Evil santa: “Παράθεση από Peterredmi: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από Evil santa: “Για αρχή θέλω περνώντας από τον αισθητήρα του σαλονιού να ανοίγει η τηλεόραση και αυτό μαζί...αργότερα θα το ψάξω περισσότερο αν γίνεται να ανοίγει πχ το πρωί με το ξυπνητήρι και να παίζει μουσική ας πούμε ” Έχεις βρει κάπου ότι γίνεται αυτό;Να ανοίγει η τηλεόραση;Sent from my m1 note using Tapatalk ” Γίνεται αλλά κάθε φορά που θα περνάς θα ανοίγει και θα κλείνει η TV…

• Παράθεση από Evil santa: “Παράθεση από Peterredmi: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από Evil santa: “Για αρχή θέλω περνώντας από τον αισθητήρα του σαλονιού να ανοίγει η τηλεόραση και αυτό μαζί...αργότερα θα το ψάξω περισσότερο αν γίνεται να ανοίγει πχ το πρωί με το ξυπνητήρι και να παίζει μουσική ας πούμε ” Έχεις βρει κάπου ότι γίνεται αυτό;Να ανοίγει η τηλεόραση; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Γίνεται αλλά κάθε φορά που θα περνάς θα ανοίγει και θα κλείνει η TV σου!! ” Το έψαξα σχετικά…

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από Evil santa: “Για αρχή θέλω περνώντας από τον αισθητήρα του σαλονιού να ανοίγει η τηλεόραση και αυτό μαζί...αργότερα θα το ψάξω περισσότερο αν γίνεται να ανοίγει πχ το πρωί με το ξυπνητήρι και να παίζει μουσική ας πούμε ” Έχεις βρει κάπου ότι γίνεται αυτό; Να ανοίγει η τηλεόραση; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Γίνεται αλλά κάθε φορά που θα περνάς θα ανοίγει και θα κλείνει η TV σου!!

• Παράθεση από thanospap1: “<p> </p>Ποια Ρομ έχει το mini? ” καλημερα! 2.15.78 beta

• καλησπερα! Τον τελευταίο καιρό έχω προβλήματα με το WiFi mini. Το έχω σαν extender του mi router 3 και ενώ κάνω reset το συνδέω κανονικά δουλεύει ξαφνικά χωρίς προφανή λόγο δεν έχει internet δεν φαίνεται στο λίστα συσκευών του Router ενώ έχει IP στo σωστό range. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα η καμία ιδέα?

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Peterredmi - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από skiabox: “Παιδιά μόλις παρέλαβα μία Xiaomi MIJIA Smart IP Camera 1080p που μιλάει κινέζικα. Κατέβασα την αγγλική ΥΙ ΗΟΜΕ αλλά δεν έχει καν την κάμερα αυτή στη λίστα. Πείτε μου τι να κάνω παρακαλώ. Ευχαριστώ!!! =============== Μαι 18th 2017, 12:02pm =============== Σκανάρω τη ζωγραφιά, γίνεται το φωτάκι μπλε από πορτοκαλί αλλά στο βήμα του pairing μετά από κανένα δίλεπτο αποτυγχάνει. Δυστυχώς δεν ξέρω τι λέει η κινεζούλα γιατί δεν ξέρω κινέζικα! =============== Μαι 18th 2017, 1:21pm …

• Παράθεση από pirasmos: “Παράθεση από akis111: “Καλησπέρα σε ολους,παρέλαβα και εγώ το πακετάκι,gateway,door sensor,body sensor,switch.Εχω κάνει εγκατάσταση σε όλα μέσω της εφαρμογής σε iPhone.Σε χρήση για συναγερμό δεν έχω καταφέρει να βρω πως δημιουργώ delay time στον door sensor όταν είναι ενεργοποιημένος και εισέρχομαι στο χώρο,ανοίγω δηλαδή την πόρτα και δεν προλαβαίνω να πατήσω το switch για την απενεργοποίηση Sent from my iPhone using Tapatalk ” Καλησπέρα. Έχω κ εγώ ακριβώς την ίδια ερώτησ…

• Παράθεση από efkolo: “Λειτουργούν με τοίχους είναι με συχνότητα rf στα 433. Δοκιμασμένα πιάνεις και σε διόροφη μονοκατοικία ” Δεν είναι RF στα 433. Είναι zigbee κάτι σαν WiFi εγώ το έχω σε διαμέρισμα και μόνο όταν είχα καλό WiFi δούλευαν σωστά και πάντα.

• Παράθεση από craven: “Παράθεση από Peterredmi: “Καλησπέρα! Εγώ έχω την xiaofang περίπου 2 μήνες και παίζει κανονικά ( δεν ξέρω για πόσο ) και με μενού σχεδόν όλο αγγλικά. Κάτι άλλο, σήμερα είχα αναβάθμιση στο mi home στην 4.1.15 όπου στο change log γράφει κάτι για voice function ( μετάφραση Google ) αλλά για να δουλέψει πρέπει να ενεργοποιηθεί κάτι στο personal center ξέρει κανείς που είναι αυτό στο app?? ” Βλέπω ότι στο profile->settings έχει κάτω κάτω ένα μενου στα Κινέζικα (νομίζω υπήρχε και …

• Καλησπέρα! Εγώ έχω την xiaofang περίπου 2 μήνες και παίζει κανονικά ( δεν ξέρω για πόσο ) και με μενού σχεδόν όλο αγγλικά. Κάτι άλλο, σήμερα είχα αναβάθμιση στο mi home στην 4.1.15 όπου στο change log γράφει κάτι για voice function ( μετάφραση Google ) αλλά για να δουλέψει πρέπει να ενεργοποιηθεί κάτι στο personal center ξέρει κανείς που είναι αυτό στο app??

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Peterredmi: “Καλησπέρα. Μπορεί να είμαι λίγο εκτός αλλά ψάχνω μια xiaomi smart plug v1 με το USB όπως το link:Original XiaoMi Smart Plug Mini Wireless Remote Control Socket EU US AU Plugs-20.38 and Online Shopping | GearBest.com Mobile. Είναι εξαντλημένη μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω πουθενά? Η έχει κάποιος που να μην το χρησιμοποιεί νά τό αγοράσω. ” Κοίτα Alliexpress, την βρήκα εκεί. Δεν ξέρω όμως πόσο αξιόπιστος είναι ο πωλητής ” Καλησπερα! Που το …

• Καλησπέρα. Μπορεί να είμαι λίγο εκτός αλλά ψάχνω μια xiaomi smart plug v1 με το USB όπως το link:Original XiaoMi Smart Plug Mini Wireless Remote Control Socket EU US AU Plugs-20.38 and Online Shopping | GearBest.com Mobile. Είναι εξαντλημένη μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το βρω πουθενά? Η έχει κάποιος που να μην το χρησιμοποιεί νά τό αγοράσω.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από zananiro: “Άλλαξα ρούτερ μετα απο αναβάθμιση της γραμμής σε ευρυζωνική και δεν μπορώ να συνδέσω την κεντρική μονάδα του mi home με τίποτα. Πριν δούλευε κανονικά. Έχει κάνεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Έκανα restart το ρούτερ άλλα τίποτα. Μέσα στο ρούτερ βλέπω ότι συνδεδεμένο Αλλά στην εφαρμογή δεν υπάρχει σύνδεση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Η μονάδα συνδέεται στα 2.4. Παίξε με τα κανάλια. ” δες τι ασφάλεια έχει το ρουτερ και κάντο wpa2/…

• Παράθεση από tmgiorgio24: “καλησπέρα κ απο εμένα ,εχω gateway που δουλεύει αψογα με την εφαρμογή mi home κ locale mainland china παραγγειλα κ μια yi camera η οποία είναι international version κ δουλεύει με την εφαρμογή yi home κ μονο locale north america. υπάρχει τροπος να προσθεσω την καμερά στην εφαρμογή mi, γιατι όσο κ να προσπάθησα δεν μπόρεσα για να δημιουργήσω σενάρια (π.χ αμα πιάνει κίνηση η κάμερα να χτυπάει ο συναγερμός ) η δεν υπάρχει περίπτωση; ” Η international δεν παίζει με το mi ho…

• Παράθεση από efkolo: “βρίσκομαι σε δίλημα, Ταλαντεύομαι ανάμεσα στο xiaomi smart home & στο boardlink S1 Έχει βρεθεί κανείς σε αυτό το δίλημα να μου πει κάποια θετικά ή αρνητικά αυτών των δύο ώστε να αποφασίσω πιο εύκολα; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29073/ ” εχω xiaomi και broadlink σε όλα αλλάζεις μπαταρίες δεν πετάς τίποτα . Το broadlink έχει σε όλες τις συσκευές αγγλικά και εύκολο στην χρήση αλλά περιορισμένο στα σενάρια. Xiaomi απλά κανείς ότι φανταστείς απεριόριστα σενάρια κα…

• Παράθεση από panox: “Καλησπέρα σε όλους, με το πρώτο μου post ήθελα να ρωτήσω το εξής: Υπάρχει τρόπος, όταν στο Gateway χτυπάει ο συναγερμός, να σε ειδοποιεί και με κάποιον άλλο τρόπο στο κινητό εκτός από το απλό notification? Θα ήθελα για παράδειγμα να χτυπάει ένα ringtone ώστε να το καταλαβαίνω άμεσα. ” Αυτο που κάνει είναι να σου στείλει notification με ένα συνεχές ήχο αν είσαι μέσα στην εφαρμογή σου δείχνει και ότι κτηπαει. Αν το κινητό σου το υποστηρίζει και μπορείς να αλλάξεις τον ήχο των …

• Παράθεση από sakasa: “Reset που; Στον router; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι

• Παράθεση από tsopirs: “Η απλή δουλεύει σίγουρα χωρίς το gateway Γιατί την εχω.η zig bee δεν την έχω αλλά νομίζω δουλεύει και με το gateway και χωρίς αλλά δεν ξέρω σιγουρα Γιατί δεν την εχω.. Διάφορες δεν έχουν πέρα απο την εμφάνιση Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχω και WiFi και ZigBee μπριζακια τα zigbee δουλεύουν μόνο με gateway και αυτό με WiFi.Το WiFi δουλεύει αυτόνομα