Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Εγω έχω gateway με αισθητήρες θερμοκρασίας ,επαφές ,μπριζακια zigbee και μπουτον. Όσο είχα αδύναμο WiFi είχα και offline συσκευές από τότε που πήρα το Mi Router 3 δεν έχω καμία συσκευή offline . Να σημειώσω ότι το gateway είναι στο διάδρομο στο πίσω μέρος του σπιτιού και ο ποιο μακρινός είναι στο σαλόνι περίπου 6 μέτρα μακριά με 3 τοίχους ενδιάμεσα!!

• τελικα μόνο με reset κατάφερα να δω τα εργαλεία στο router. Αλλά τα υπόλοιπα προβλήματα εξακολουθούν!

• Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια που μας δίνεις!! Με λίγο ψάξιμο δοκιμάζοντας την εφαρμογή που μόλις ανέβασες το βρήκα. Στην αρχική σελίδα επιλέγεις το mi mini και μετά στην τελευταία καρτέλα στο more επιλέγουμε unbind και το διαγράφει. =============== Ιαν 14th 2017, 1:04pm =============== καλησπερα μπορεί να κάποιος να μου πει γιατί στο mi Router 3 δεν μου εμφανίζει όλα τα εργαλεία στο toolbox παρά μόνο αυτά που είχα στο mi Router mini forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27…

• Εισαι φοβερός. Σε ευχαριστούμε πολύ!! Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ να διαγράψω από τον λογαριασμό μου το mi router mini που τώρα το έχω κάνει repeater και έχω το το mi WiFi 3 για βασικό? Ευχαριστώ!!

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από alnikou: “οκ Γιατρέ βγάζω την καινούρια και βάζω την δική σου με τα Ελληνικά έλεγα μήπως εχει Αγγλικά ” Αν δεις και στο en.miui, εγώ τους την δίνω στ' αγγλικά =============== Δεκ 26th 2016, 9:56pm =============== Πιστεύω θα σας έχω έτοιμη πιο μετά και την 3.1.1. Η αγγλική είναι σχεδόν έτοιμη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26401/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26400/ ” Δεν ξέρω πως την παλεύεις αλλά σε ευχαριστούμε πολύ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛ…

• καλημέρα! Υπάρχει περίπτωση το mi box tv international version να παίζει με το mi home app?

• εγω ρε παλικάρια γιατί δεν έχω κανένα update? 3.9.18

• αυτο λεω και εγώ αλλά στα σενάρια δεν το έχει σαν επιλογή.εγω έχω το mi mini router μήπως το κάνει με το 3c δεν ξερω. Μήπως μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει μην αγοράζω τσαμπα το r3c

• Καλημέρα!! Το mi home έχει update στην 3.9.15 και μετά 3.9.18 στις αλλαγές τις πρώτης λέει "new automation conditions: to leave or near the WIFI (required system support)" μήπως κανείς ξέρει τι ακριβώς θέλει για να δουλέψει?

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Peterredmi - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

εγω την ευρωπαϊκή είχα και την πουλησα και πήρα κινέζικη και παίζει μία χαρά!!

• ευχαριστω!! Τελικά κατέβασα από το επίσημο site την τελευταία που είχε ! Κινέζικα αλλά να είναι καλά το chrome.

• καλησπερα!! Μήπως ξέρουμε ποιά είναι ή τελευταία έκδοση για mi router mini σε stable γιατί έχω την 2.8.91 και αγγλικά και από όσο θυμάμαι δεν έχω ξανακάνει αναβάθμιση!! Ευχαριστώ!

Μήνυμα

Καλημερα !! Σίγουρα δεν το έχω δει στο yi app αλλά και στο mi home με τα κινέζικα που τα εψαξα όλα δεν το βρήκα.

Μήνυμα

δεν έχω δει πουθενά το rtsp !!

Μήνυμα

το rtsp δεν το δει ακόμα πουθενά ούτε mi home αλλά ούτε yi home

Μήνυμα

καλημερα και παλι!! Έβαλα στην καμερουλα μας την αναβάθμιση 1.8.6.1Q αλλά δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στην κάμερα από 3g 4g και στο τοπικό δυκτιο μου έκανε διακοπές.ειπα λοιπόν να ξαναγυρισω στην 1.8.6.1B αλλά τώρα δεν συνδέεται με το yi home καθόλου και μένει στο 5℅ όταν είμαι 3g στο mi home. Έχει κάποιος καμία ιδέα λύση.ευχαριστω!!

Μήνυμα

Να σημειώσω ότι ή καμερουλα μιλάει αγγλικά αν αυτό λέει κάτι!

Μήνυμα

καλησπερα έχω μία καμερουλα version 12CNY με firmware 1.8.6.1B και μου έχει αναβάθμιση σε 1.8.6.1Q να την κάνω ή δεν θα δουλέψει ? Μέχρι τώρα με την 1.8.6.1Β δουλεύει κανονικά.Ευχαριστώ!!

• redmi note 3

Peterredmi - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

την τελευταία κινεζική dev ? Έχουμε κάποιο link με οδηγίες? Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!!

• redmi note 3

Peterredmi - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

ευχαριστω αλλά δοκιμασα να κάνω update με dev κινεζική ROM και με stable . Στη dev μου γράφει ότι δεν μπορεί να την κάνει verify και στην stable κάνει επανεκκίνηση αλλά δεν την σεταρει και εξακολουθώ να είμαι στην 7.00.11. Υπάρχει άλλος τρόπος ? Ευχαριστώ!!