Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 90.
-
Αντιγραφο ασφαλειας
ΜήνυμαΓεια σας,εχω περασμενη την τελευταια stable 9.2 απο εδω,και εχω παρατηρησει οτι δεν λαμβανει αντιγραφο ασφαλειας ρυθμισεων και επιφανειας εργασιας ! Ο συγχρονισμος μυνηματων και εικονων λειτουργει κανονικα συνολικα εχω δεσμευσει 2.5gb στο cloud !παταω ληψη αντιγραφου ασφαλειας αλλα δεν φτιαχνει αντιγραφο !
-
Γεια σας παρατηρώ ότι δεν φτιάχνει αντίγραφο ασφαλείας!!!Παρολου που το έχω πατήσει πολλές φορές!
-
Καλησπερα για santoni θα βγει 9.2 ?
-
Να κανω μια ερωτηση,εκανα το update απο ΟΤΑ μετα ξαναμπαινω για ελεγχο και μου βαζει να την ξανακατεβασω ενω εχω περασει την ενημερωμενη ROM ! Λογικα καποιο bug Κατα τα αλλα ειστε ΚΟΡΥΦΗ !!!
-
Προβλημα με Recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από derveni: “Κοίτα για νεώτερο twrp ” @paulos132 Αν προσεχές το μήνυμα που σου έβαλα εδώ και μια ώρα θα είχες λύση στο πρόβλημα σου, δεν πειράζει έστω και αργά λύθηκε το πρόβλημα σου ” Φιλε μου αν δεν πατουσα fastboot reboot θα τα εκανα ολα απο το 0 ,επισης για ποιο λογο δεν εχουν αλλαχτει τα recovery του 2015 στο site ? Αυτο που περασα το βρηκα στο ιντερνετ ~! thanks NasDriver!
-
Προβλημα με Recovery
ΜήνυμαΑκολουθησα τα βηματα με νεοτερη εκδοση και ανοιγει κανονικα το κινητο ! Kαι το recovery περαστηκε κανονικα ! Τωρα απο stable 9.1 σε XTRV την τελευταια κανω εγκατασταση μεσα απο το twrp και ειναι κομπλε Φυσικα πριν θα κανω fr !
-
Προβλημα με Recovery
Μήνυμαπατησα fastboot reboot και ανοιξε το κινητο με επανεκινηση δεν ανοιγει !τι συμβαινει ?
-
Προβλημα με Recovery
ΜήνυμαΛογικα ειναι παλιο θα κατεβασω τωρα το 3.1
-
Προβλημα με Recovery
ΜήνυμαTWRP3_by_mic_aqua.zip σε mi4s
-
Προβλημα με Recovery
ΜήνυμαΤο εκανα παλι τιποτα
-
Προβλημα με Recovery
ΜήνυμαDevice tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel:
-
Προβλημα με Recovery
ΜήνυμαΓεια σας εχω την stable 9 την τελευταια ,ειχα κανει μια βλακεια και ειχα βαλει την κινεζικη και εμεινε μεσα το mi REcovery πηγα να περασω με τον οδηγο το twrp Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... - Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery recovey.img - Μετά δε θα το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. - Θα πατήσετε σταθερά το Volume (+) & Power Button ταυτόχρονα, μέχρι να ανάψει ξανά και να μπει κατευ…
-
Καλησπερα! Πέρασα την 9.1.2 και στο mi4s και παρατηρώ ότι το wifi είναι πολύ αργό,παρατηρήθηκε σε κάποιον άλλο?
-
Αντικατασταση Μπαταριας
ΜήνυμαΓεια σας ! Εχω εντοπισει στo ebay αλλα alliexpress μπαταριες για το κινητο μας χωρητικοτητας 4300mah αντι για 3210. Εχει δοκιμαστει απο καποιον η μπαταρια αυτη ? HSABAT BM38 4300mAh Battery for Xiaomi Mi4s Mi 4S M4S | eBay
-
To smart assisant θα προστεθει μελλοντικα γιατι δεν μπορω να το βρω ?