Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.
-
Ποιος οδηγος ειναι γιατι ετσι εκανα την βλακεια =============== Νοε 18th 2017, 5:19pm =============== c:\adb>fastboot flash boot boot.img αυτη την εντολη εδωσα και παλι το ιδιο προβλημα =============== Νοε 18th 2017, 5:38pm =============== εχω δωσει τις εντολες c:\adb>fastboot flash boot boot.img target reported max download size of 535822336 bytes sending 'boot' (27938 KB)... OKAY [ 0.881s] writing 'boot'... OKAY [ 0.679s] finished. total time: 1.570s c:\adb>fastboot flash recovery recovery.img…
-
Εγω αλλαξα στο δικο μου MI4S οθονη ολα καλα! μονος μου...
-
Καλησπερα ευχαριστουμε !!Οτι καλυτερο εχει βγει για mi4S σχεση αποδοσης και μπαταριας χωρις bug !
-
Σε mi4s η κάμερα ταβλιαστηκε ανάποδα!!!
-
Σε mi4s ναι μεν πάει σφαίρα ωστόσο δεν έχω δει χειρότερη απόδοση μπαταρίας!!
-
Καλησπερα απο σταθερη 8.5.1 σε 8.5.2 θελει fr ?
-
Καλύτερη Rom
ΜήνυμαΕίχα βάλει την αρωμα αλλά έτρωγε μπαταρία .Η stable ειναι όντως σταθερή και καλύτερη από τις xtrv?
-
Καλύτερη Rom
Μήνυμακαλησπερα!εβαλα την 7.6.8. Γενικά τα προβληματα που με ενοχλούν ειναι η αυτόματη φωτεινότητα που δεν λειτουργεί σωστά!Επίσης η μπαταρία πιανει 40αρια ανετα και παίζει αναλόγως τη ρομ και φυσικά το πόσο εύκολα τρώει τη μπαταρία![procontra][/procontra]
-
Καλύτερη Rom
ΜήνυμαΞεκίνησα αυτή τη κουβέντα διότι παρατηρώ μειωμένη απόδοση και γενικά πτώση της μπαταρίας. Εχω περάσει αρκετές Rom ωστόσο δεν έχω καταλήξει σε κάτι σταθερό! Αν κάποιος έχει μπαταρία και καλή απόδοση κινητού, να γράφει εδώ στο νήμα μπας και βρούμε κάτι σταθερό!
-
Παράθεση από giorgos01: “Καλησπερα στην πραγματικα άξια ομάδα, πέρασα την ARΩΜΑ rom ,στο Mi4s μου και όλα δουλεύουν τέλεια, συγχαρητήρια στα παιδιά, Ξέρει καποιος να με βοήθησει σε αυτό το προβλημα μου που δεν με αφήνει να χαρώ τη συσκευή μου .... μετά την αλλαγή της οθόνης μου αφού έσπασε παρουσιάστηκε πρόβλημα έντονο με το touch του mi4s μου, αφού δοκίμασα όλες τής Rom και αφού έχω κάνει Flash fastboot και την official δεν άλλαξε τίποτα, πέρασα 2η οθόνη και ακόμα τα ίδια,να τονίσω ότι γίνεται …
-
IΣε Mi4s με προσαρμοσμενη εγκατάσταση της aroma και επιλογή κυρίως default επιλογών όλα δείχνουν μια χαρά. Συγχαρητήρια στους σεφ! Φίλε μου παρατηρώ αυξημένη θερμοκρασία και μπαταρία σε χειρότερη απόδοση! Παράθεση από wankel13: “ ”
-
Καλησπέρα! Έχει περάσει κάνεις σε mi4s?
-
Σπασμένη οθόνη
Μήνυμαφιλε μου κεγω περιμενω την οθονη απο alliexpress οδηγος μας το youtube
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαKαλησπερα αν παρω την chinese version θα εχει αγγλικα μεσα ? γενικοτερα χωρις να βαλω χερι θα ειναι λειτουργικο ?