Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-90 από 90.
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
Μήνυμαδεν μπορω να μπω πουθενα
-
Mi4S μάλλον Χάλασε
ΜήνυμαΚαλησπερα ακριβως το ιδιο προβλημα προεκυψε σημερα σε μενα !Εχεις κατι νεοτερο ?
-
Μαυρη οΘονη διχως λογο
ΜήνυμαΚαλησπερα,το Μi4s μου κινητο ενος μηνα σημερα το πρωι και ενω ηταν πληρως φορτισμενο , η οθονη ηταν μαυρη δεν ανοιγε και το μονο που εκανε ηταν να φωτιζεται ελαφρως η οθονη. Στο φορτιστη το εβαλα αναβει το λαμπακι τροφοδοσιας ωστοσο τιποτα.Αν πατησω το κουμπι να ανοιξει ζεστενεται χαμηλα στο menu Button (μεσαιο).Δεν το εχω ριξει κατω και εχω περασμενη την 7.3.30
-
Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από latsialis: “καλημερα παιδες. εγκαταστησε ενας φιλος στο mi4s .. κ χαθηκε απο τις ρυθμίσεις το fingerprint.. εχει καοιος αλλος το ιδιο προβλημα ? ” Eμενα λειτουργει κανονικα. ” Διαπίστωσα ότι λείπει το mi τηλεχειριστήριο
-
Σε mi4s συνεχίζει κακή διαχείριση μπαταρίας και η θερμοκρασία ανεβασμενη με το.παραμικρο!
-
Σε mi4s η αυτόματη φωτεινοτητα δίνει χαμηλοτερο φως από όσο θα πρεπε
-
Εξαιρετική δουλειά!!!
-
Καλησπερα!! Περάστηκε σε mi4s σφαίρα πάει , αλλά αισθητή πτώση στην απόδοση της μπαταρίας!
-
καλησπερα, έχω mi4s με τη 7.3.9 beta κι θέλω να πάω σε stable,τι ενέργειες χρειάζονται για να περαστεί η stable?
-
Καλησπερα εχει περασει καποις σε mi4s ?Να μας πει αν λειτουργει ?