Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
Δηλαδή 6 ώρες κάνατε την ίδια διαδικασία που κάναμε το πρωί? Εγώ μέχρι τώρα το έχω κάνει 30 φορές. Πόσες ακόμη δηλαδή??!!!
-
Από χθες ρωτάω αν ξέρει κανείς κανένα σέρβις από Θεσσαλονίκη και δεν απαντάει κανείς...τι να κάνω δηλαδή?
-
Τα έχω κάνει όλα αυτά.
-
Το έχω ήδη κάνει χωρίς αποτέλεσμα....
-
Όλα όσα γράφετε τα έχω κάνει τουλάχιστον από 10 φορές το καθένα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα με κανέναν τρόπο, ούτε φορτίζει, ούτε δονείται όταν κάνω συνδυασμούς volume down+power, volume up+power. Μόνο ο υπολογιστής το βλέπει αλλά αμέσως κάνει αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις. Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.... Κρίμα....
-
Δεν το αναγνωριζει το κινητο μου.
-
Μου λέει ένας ότι δεν έχω τους σωστούς drivers. Έχει κανείς ένα λινκ για να κατεβάσω τους σωστούς? Έχω τα windows 7.
-
Καταρχήν δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής παρά μόνο ως Media Tek PreLoader USB VCOM Port (COM36) κι αυτό μία το αναγνωρίζει μία όχι, κάνει συνεχώς επανασυνδέσεις. Το MiFlash πρόγραμμα δεν το διαβάζει καθόλου το κινητό.
-
Σέρβις XIAOMI Θεσσαλονίκη?
ΜήνυμαΓνωρίζει κανείς να μου πει? Έχει νεκρώσει εντελώς το REDMI NOTE 3 που έχω όταν πήγα να φλασάρω ρομ....
-
Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που πήγα να φλασάρω την αγγλοκινέζικη ρομ μέσω fastboot με το SP Flash Tool. Ενώ έδειχνε ότι έγινε κανονικά η διαδικασία το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα ότι κι αν έχω δοκιμάσει. Μετά είδα κάπου ότι δεν έπρεπε να έχω τσεκαρισμένο το preloader γιατί αυτό δημιουργεί τη νέκρωση του κινητού. Τώρα η οθόνη του κινητού είναι μονίμως σβηστή και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα, ούτε πατώντας συνεχόμενα το volume down + power, volume up + power και στον υπολογιστή εμφανίζεται ως Media …
-
OTA update πρόβλημα.
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Τα ota update δεν δουλεύουν... ” Αφού όταν το πήρα είχε πάλι myltilang developer rom και έκανε κανονικά ΟΤΑ....
-
OTA update πρόβλημα.
ΜήνυμαΑκολούθησα τον οδηγό καθαρής εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ με τη διαφορά ότι στο σημείο που έπρεπε να περάσω το αρχείο zip της Ελληνικής ρομ, πέρασα τη multilanguage 5.10.29 που υπάρχει στο κατάλληλο νήμα εδώ μέσα με την προυπόθεση να κάνει μόνο του ΟΤΑ και να περαστεί η 5.11.12. Όσες φορές όμως κι αν έχω τσεκάρει μου δείχνει ότι έχω την πιο πρόσφατη MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.29 Developer. Θέλω τα φώτα σας παρακαλώ...
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από damierom: “Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το κινητό? Λες και ακούγεται από το υπερπέραν....απαίσια ακουστική απ το ηχείο! Είχα πριν το meizu mx4 και ήταν απλά τέλεια η ποιότητα. Κρίμα.... Μήπως ξέρει κανείς πως και αν διορθώνεται? ” Να υποθέσω ότι έχεις την τελευταία developer 5.11.12Εχω λοιπόν μια κακιά συνήθεια , όταν κάποιος αναφέρει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει , να ελέγχω το κινητό μου , αν έχω και εγώ το συγκεκριμέν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από damierom: “Γενικώς μου αρέσουν οι "επίσημες" εκδόσεις κι όχι οι custom. ” Όσο επίσημη είναι η ROM από το Xiaomi.eu είναι και η δική μας. Μην μπερδεύεσαι με το Xiaomi.eu (ΔΕΝ είναι Xiaomi) αλλά ένα από τα επίσημα FAN CLUB της MIUI & Χiaomi, όπως και το δικό μας. Το xiaomi.eu είναι το παλιό miuiandroid.com (MIUI Android ROM - Redefining Android - International Unofficial MIUI ROM Support since 2010) που απλά άλλαξε όνομα και έγινε xiaomi.eu (απλή αλλαγή Domain …