Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-66 από 66.
-
Καλησπέρα. Πρόσφατος κάτοχος του κινητού με MIUI VERSION 66.77.33.00(LHMCNCH) STABLE με MIUI 6. Ελληνικά έχει μέσα. Το θέμα είναι ότι δε θέλω να περάσω την Ελληνική έκδοση αλλά τη multilanguage developer ή τη stable miui 7. Όποιον οδηγό και αν ακολούθησα δεν πέτυχε κανένας. Ούτε με recovery ούτε μέσω updater που μόλις παώ να κάνω τοπική ενημέρωση μου λέει unfortunately updater has stopped. Βοηθήστε με....
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ΟΟΟΟΟΧΙ...περιμένω να μου πεις ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ τα πολύ ανώτερα σκορ στα άλλα sites... όπως είπες!!! (και μετά σε περιμένουν εκπλήξεις... αλλά πες μου πρωτα τα είδες εσύ τα "πολύ ανώτερα σκορ") ” Antutu Benchmark of Xiaomi Redmi Note 2 Prime 2GB 32GB: Score of 540... Redmi Note 2 benchmark scores: Antutu and 3DMark
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από damierom: “Το δικό μου redmi note 2 με 5.11.1 eu έκδοση έχει σκορ 47631. Σε άλλα site αναφέρονται πολύ ανώτερα σκορ. Τι συμβαίνει? ” ΔΗΛΑΔΗ???? ” Δηλαδή περίμενα μεγαλύτερο σκορ...
-
ΜήνυμαΤο δικό μου redmi note 2 με 5.11.1 eu έκδοση έχει σκορ 47631. Σε άλλα site αναφέρονται πολύ ανώτερα σκορ. Τι συμβαίνει?