Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
Μήνυμαευχαριστω θα το κοιταξω
-
Μήνυμακαλησπερα εχω βρει απο εναν γνωστο να παρω το Α1 ειναι απο WIND και εχει λεει εγγυηση απο τον συριακο ισχυει ? κατι τετοιο ?
-
Οθονη A1
Μήνυμαευχαρηστω θα παρω και τηλ αυριο στο καταστημα στη Λαρισα και θα δω . απο κει που το πηρα δεν κανουν service
-
Οθονη A1
ΜήνυμαΕχεις δικιο απο Αθηνα το θεμα ειναι συμφερει να αλλαχτει και απο θεμα κοστους ?
-
Οθονη A1
ΜήνυμαΚαλησπερα μου εσπασε η οθονη απο το Α1 Ξερουμε κοστος και μαγαζι? για αλλαγη ?
-
ΜήνυμαΚαλησπερα το κοιταω για αγορα και αλλαγη του redmi note 3 pro τι ? λετε αξιζει ?
-
Παράθεση από makis1024: “Τίποτα, για να πας σε αναβάθμιση από το Kenzo , θέλεις παραπάνω χρήματα. Το mi5s είναι αναβάθμιση αλλά είναι στα 235€ από έξω με κάλυψη από το τελωνείο. Κράτα το Kenzo , κινητάρα είναι και μάζεψε ακόμα 50€ και πας για αναβάθμιση πραγματική. ” ΚΑΙ για ποιο λες ? και απο που ? και με τελωνεια τι κανουμε ? πολλες ερωτησεις ? τι να κανω ? εχω μπλεξει θελει το δικο μου η γυναικα το δικο τις OFF τελος
-
Καλησπερα και παλι επειδη ακρη ακομα δεν εχω καταφερει να βγαλω με το rn3 kenzo του ανηψιου μου τα συνοψιζω ολα απο την αρχη μηπως βρουμε μια λυση 1. ο πιτσιρικας κλειδωσε το τηλ και δεν θυμαται τον κωδικο 2. το τηλ δεν ξερω τη rom φοραει παντος ειναι στα αγγλικα 3. οταν το συνδεω στον υπολογιστη το Mipcsuite δεν το βλεπει οταν ανοιγω ο υπολογιστης μου το βλεπει σαν rn3 αλλα χωρις αρχεια 4. δεν εχει κανει Mi account τι μπορω να κανω για να το ξεκλειδωσω αν μπορω αλλιως να το βαλει στο ραφι να το…