Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.

• έχω το XIAOMI Redmi 2 Pro 4G FDD LTE MSM8916 2gb και ψαχνω την κατάλληλη ελληνικη ρομ . επειδη έχω μπερδευτει με το ποια ταιριαζει μήπως έχει κανενας το ιδιο να μπυ πει τι έκανε και με ποιο τροπο την έβαλε? ( recovery?) eyxaristw

• Redmi 2 Baseband unknown, IMEI lost

EYPALINOS - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

οκ cool

Μήνυμα

οκ απλα το θεωρησα ευκολη απαντηση να μου πει καποιος ποια ρομ ελληικη ταιριαζει στο συγκεκριμενο κινητο

Μήνυμα

συγνωμη αλλα δε βρηκα κάπου αλλου σχετικο μιας και το redmi2 εχει πολυ λιγοτερους φορουμιστες απο το redminote2 οποτε είπα να δοκιμάσω την τυχη μου...

Μήνυμα

oxi 2 gb ειναι . αρα επιλεγω τη δευτερη στη σειρα? Redmi 2 TD/(2GB) => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014813_GTV-5.9.24.zip (V7 Developer)? σορυ για το πρηξιμο ειμαι κι ασχετος

Μήνυμα

ο οδηγος που μου προτεινες ειναι σωστος κι για το redmi2 pro φανταζομαι...αλλα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η τελευταια ελληνικη για το συγκεκριμενο

• Όπως βλέπεις την οθόνη σείρε το δάκτυλο σου από την κορυφή της προς τα κάτω πατα το γραναζακι που εχει κάτω και... Settings-->Additional setting-->Language & input[/quote] οκ. ευχαριστω. διαβασα ελληνικη ρομ και λεω... θα ξεκινησει με ελληνικα...οποτε ξερνερωσα... χαχα

Μήνυμα

επειδη εχω μπερδευτει λιγο. εχω το XIAOMI Redmi 2 Pro 4G FDD LTE MSM8916 και θελω να του βάλω την τελευταια ελληνικη. απο την αρχη. . ποια πρεπει να του βάλω και με ποιο τρόπο. ? με τον 2ο γινεται σωστα? (recovery) νομιζω ειναι 2 ρομ ελληνικες ποια αντιστοιχει στο Redmi 2 Pro 4G FDD LTE?

• με το μαμενιο φορτιστη ολα αυτα. τες παν δεν ειναι προβλημα μεγαλο αλλα το εβλεπα στις διαφημισεις και το ειχα απορια. να τωτησω κατι χαζο μιας και τωρα αποκταω επαφη.? υποτιθεται εγκαθσιτω την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.27.zip την οποια εκανα με το δευτερο τροπο recovery. κ λογικα μπηκε απροβληματιστα. στο miui version MIUI 7 by xiaomi-miui.gr 5.9.27/ beta θε υα πρεπε να ειναι στα ελληνικα λοιπον μετα το reboot? εμενα γιατι ειναι ολα στα αγγλικα ? πρεπει ν αλλαξω γλωσσα? κ πως? ευχαρ…

• παντως εμενα μου το που ηρθε εξαντλησα τη μπαταρια...και το έβαλα κλειστο να φοριζει και μετα απο 1 ωρα και 20 λεπτα ειναι στο 58% . συμφωνα με τα διαφημιζουμενα ...επρεπε αυτο να γινει σε 30 λεπτα. εκτος κι αν πρεπει να κανω καμια ρυθμιση.

• Redmi Note 2 ROMs

EYPALINOS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

<Μια ερωτηση παιδια. Θέλω μια θηκη αυτη με το παραθυρακι για το note 2. πως τη ζητάω και απο που? ευχαριστω..

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

για να καταλάβω κάτι τώρα πιάνει 4g αλλα μόνο απο συγγεκριμενες εταιρίες? δηλαδή αυτές που υποστηρίζει εκτός απο την 800 της wind? επίσης γνωρίζεται τιποτα γι αυτο το μαγαζί? fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-2.html ευχαριστώ

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

διαβαζω οτι η wind χρησιμοποιει κυριως κ θα χρησιμοποιει τη συγκεκριμενη μπαντα οποτε ως συνδρομητης εχω ενδοιασμους μιας και υπολογιζω να το έχω για 2 χρονια τουλαχιστο να μη με προλαβει η τεχνολογία . πόσο χρόνο σου εκανε?

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

καλημέρα. Ειμαι πολυ κοντα να πάρω το Prime 32bg και πριν το παραγγείλω θα ηθελα να με διαφωτισετε 1) ποια η αισθητη διαφορα με το κανονικο? 2) αυτο που γράφεται κατα κόρον στα φορουμ οτι δεν υπαρχει μπαντα 4g για την ελλάδα (800) άρα θα ειναι προβληματικο σε αυτο το θεμα στο μέλλον ισχύει? και αν ισχύει διορθωνεται?3)αξιοπιστο καταστημα και σχετικα φτηνο?( vickmall 176 ευρω μεχρι στιγμης)