Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 173.
-
Καλημέρα, σήμερα εμφανίστηκε άλλο μήνυμα στα κινέζικα.. πατώντας στα πλήκτρα στις οθόνες που εμφανίζονται μου έδωσε 20 GB για ένα μήνα (κάτι σαν προσφορά ή δώρο μάλλον). Αν κάποιος ξέρει ή καταλαβαίνει περισσότερα ας μας ενημερώσει! Παραθέτω screenshots από τις οθόνες (κινέζικα):76f226fd853de18fe850982f35bfd1d8.jpg5d1b230ffeb603acc7f0d3248e67acac.jpga41dbe15d9a4fc9c5320c26e2a489e52.jpg57487bd3ad3cfbd4442af8f0a8519862.jpg
-
Σε προηγούμενη κουβέντα λένε ότι δίνουν βάση για μετάβαση στο MIUI 9.. ούτως ή άλλως δεν κάνει κακό μια ξεκούραση συσκευών και σεφ μέχρι τον Αύγουστο! Σχετικά με την παρούσα rom, μπορώ να πω (για ido πάντα) ότι έχει πολύ καλή συμπεριφορά σε θέματα αλληλεπίδρασης και κατανάλωσης. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα, όποτε συνιστάται ανεπιφύλακτα σαν dev rom! Ευχαριστούμε παιδιά και καλή ξεκούραση (ευκαιρία είναι..)!
-
Περάστηκε χωρίς προβλήματα σε IDO (Redmi 3 Pro) με magisk. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα (APN, WiFi, συγχρονισμός με micloud όλα καλά). Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει σε αυτήν την rom αλλά και στην προηγούμενη (7.5.11) είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση στο ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα.. μπορεί βέβαια να είναι και η ιδέα μου! Ευχαριστούμε παιδιά!
-
@nick_ser δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία εδώ και πάρα πολλές xtrv rom (αν θυμάμαι καλά τέλος του 2016 ή αρχές 2017). Τι rom είχες πριν (stable ή dev και τι έκδοση αν θυμάσαι);
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλες και όλους!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “Εντυπωσεις της καινούργιας σε ido;” Καλημέρα! Για IDO ο @THUKIS (στο #10 post) έχει ήδη αναφέρει μεταβολές από την προηγούμενη rom και πρώτες εντυπώσεις. Προσωπικά (δεν είχα περάσει την προηγούμενη, είμαι από την 7.4.13) παρατήρησα κάποιες μεταβολές στα εικονίδια. Επίσης το κιν φαίνεται να έχει καλύτερη απόκριση, είναι πιο γρήγορη η αλληλεπίδραση με το UI. Εγκατέστησα το magisk (για το adaway) και όλα καλά μέχρι στιγμής. Για την χρήση root που κάνω δεν μπορώ να πω πως…
-
Σε IDO έχω την εντύπωση ότι αυτή η rom κάνει χειρότερη διαχείριση ενέργειας από την προηγούμενη.. Το antutu βέβαια κορυφή και στις δύο τελευταίες! Σε αναμονή για την επόμενη rom! 64c5ab4fcc51756db365c7d7f98d792e.jpg4fc0f991d5c74960750082e0bd1c9a91.jpg
-
Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από gkalen: “@kostas1alina Εξαιρετική η Ρομ στο ido .. Το ότι κλείδωσε ο bootloader έχει αναφερθεί ότι σε κάποιους μπορεί να κλειδώσει , απλώς τον ξεκλειδώνεις και τελείωσε το θέμα .. ” δεν ξέρω.....Μου ζητήθηκε ξανά αίτηση για ξεκλείδωμα..... Μπήκα... Τους άρχισα στα Γαλλικά και περιμένω ” Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία! Ναι, έπρεπε να είχες κάνει από πριν αίτημα για ξεκλείδωμα για καλό και για κακό! Μην απελπίζεσαι, η απάντηση στο δικό…
-
Ωχ.. έχεις δίκιο! Γράψε λάθος..
-
Βρε @MIUI_ART αφού έχουμε πει σε IDO πάμε twrp με vol- ΚΑΙ vol+ με power!
-
Fastboot μπαίνεις, για να τσεκαρεις bootloader;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από infomaniac: “Στις επιλογές για Developers υπάρχει στο μενού ένα Fastboot Mode ( μιλάω για Redmi Note 2 δεν ξέρω αν παίζει και στις υπόλοιπες συσκευές) αν δεν το έχετε ενεργό τότε δεν μπαίνει στο Fastboot από το μενού. P.S. Δεν έχω περάσει κανένα fix” Πράγματι, ενεργοποιώντας το Fastboot Mode που αναφέρει ο @infomaniac πλέον μπαίνει και σε fastboot! Άρα σε IDO (στο δικό μου τουλάχιστον..) με την τελευταία rom 7.4.6, το fix δούλεψε τέλεια (recovery και fastboot), χωρίς να κλειδώσει ο …
-
Σε IDO με xtrv 7.4.6 περάστηκε χωρίς σφάλματα και πλέον λειτουργεί η επιλογή recovery. Η επιλογή fastboot δεν φαίνεται να κάνει κάτι, κλείνει η συσκευή! Έπρεπε να κάνω τίποτα wipes; Bootloader θα ελέγξω το βράδυ αν έχει κλειδώσει ή όχι και θα επανέλθω.. Edit. Bootloader ξεκλείδωτος (δεν κλείδωσε), recovery OK, fastboot δεν μπαίνει (κλείνει η συσκευή). Υπόψιν ότι από την προηγούμενη rom έχει γίνει factory reset, δεν ξέρω αν έχει κάνει την ίδια διαδικασία και ο @angeloscha που αντιμετώπισε πρόβλημ…
-
Παράθεση από fhjkh: “καλησπερα αρχικα μπραβο για την δουλεια που κανετε, εχω καποια προβληματακια με το redmi 3 pro που εχω εχει την muiu εκδοση miui 8 global 7.4.6 beta, τωρα τελευταια οταν με περνουν τηλεφωνο και scrollarw το πρασινο για να το σηκωσω εξαφανηζονται οι επιλογες να το σηκωσω και να το κλεισω και επανερχεται οταν κλεινει το τηλεφωνο αυτος που με επερνε. Επισης ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι το fingerprint δεν δουλευει πολλες φορες, ενω στις αρχες που ειχα παρει το τηλεφωνο το…
-
Καλημέρα! Ανοίγοντας τον συγχρονισμό σήμερα (σε Redmi 3 Pro -IDO- με 7.4.6) μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα του Mi Cloud και πατώντας επάνω με πήγε στην οθόνη του Mi Cloud. Δεν καταλαβαίνω κινέζικα αλλά τρέχει κάποια προσφορά μέχρι αύριο για 1+1 χρόνο μάλλον (αν μπορεί ας το επιβεβαιώσει κάποιος που καταλαβαίνει κινέζικα..)! Αν το post δεν κάνει για το παρόν νήμα και αξίζει αναφοράς ας μεταφερθεί στο σχετικό! 529dcd350a0d2b4d6fc0892689901db2.jpg81dd0c5891abc19242418ebae23623f3.jpg