Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 198.
-
Μικρή διαφορά έχει αμα το πάρει κάποιος απο κινα, 200€ είναι ι διαφορά. Τι λες ρε μάγκα.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από NasDriver: “Είναι direct link και επιτρέπεται Πάλι έμεινα χωρίς ban :lol:” Βρε εσύ γιατί του πήρες την χαρά του @zt654 για το direct link και δεν τον επέπληξες για τα κεφάλαια που έγραψε; Ρίξε σε αυτόν ban για τα κεφαλαία διότι απαγορεύονται από τους κανονισμούς διότι είναι σαν να φωνάζεις.” Εντάξει δεν ήταν όλα κεφάλαια, μόνο 30% ήταν
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official ROM/Unbrick για το Mi6 (Sagit) με τη μέθοδο Test Point
JamFati - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίδατε το βίντεο του διάσημου Jerry με τα tests?. Άλλο πράγμα το Mi6 σε σύγκριση με το Mi5!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Krasdimi: “@JamFati στην 8.2.3.0 υπολόγισε 10-15% μπαταρία ανά μία ώρα sot βαριάς χρήσης με WiFi και δεδομένα να σβήνουν αυτόματα κατά το κλείδωμα...βάζω και την αυτοματοποίηση να μπαίνει σε πτήση από τις 02.00 έως τις 7 το πρωί και είμαι κομπλέ...” Πάνω-κάτω ίδια διαχείριση έχει με τι ROM που έχω!. Εγώ τα έχω συνέχεια ανοικτά τα δεδομένα η WiFi. Εγώ το έχω βάλει να σβήσει τελείως από τις 01.00 έως τις 07.30. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “είναι πάρα πολύ καλή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πάντως εγώ είμαι με Global Stable 8.1.1.0 και μου βγάζει το λιγότερο 6 ώρες SOT, αν βγάζει λιγότερες ώρες δεν θέλω να την αλλάξω, γτ με ενδιαφέρει πολύ το θέμα κατανάλωσης. Μπορείς να με ενημερώσεις σε παρακαλώ όταν την έχεις δοκιμάσει καλά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Redni note 3 (kenzo) full recovery rom miuiv8.2.3.0 global stable link: miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.3.0.MHOMIDL_96eaa8d7fa_6.0.zip Απ΄οτι δειχνει η καλυτερη σταθερη που εχει βγαλει η xiaomi για το redmi note 3.” Απο κατανάλωση μπαταρίας πως πάει? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από JamFati: “Παράθεση από George Kaggelaris: “@JamFati λίγη προσοχή με το μέγεθος των φωτογραφιών που ανεβάζεις. ” Συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει το μέγεθος, απλά έκανα screenshot και την ανέβασα κατευθείαν εδώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν θες να ανεβάζεις φωτογραφίες μην το κάνεις από το tapatalk αλλά από τον browser ή από την εφαρμογή του φόρουμ” Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από JamFati: “Φίλε δες στη πρώτη φώτο τι χρήση κάνω. Ναι μόνο μία sim έχω αλλά η το wifi θα είναι συνέχεια ανοιχτό η τα δεδομένα, και όπως βλέπεις δεν έχω καλό σήμα WiFi γτ εγώ είμαι στον τρίτο όροφο και το router είναι στο πρώτο όροφο. GPS, Bluetooth κλειστά, τον φωτισμό αυτόματα. ” Ναι το είδα αργότερα στην 1η φώτο. Πιθανόν η 2η sim να κάνει διαφορά. Πάντως wifi - data και εγώ εναλλάξ χρησιμοποιώ πάντα.” Το έχω περίπου 5 μήνες το κινητό και πάντα μια sim είχα.…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “@JamFati λίγη προσοχή με το μέγεθος των φωτογραφιών που ανεβάζεις.” Συγνώμη αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει το μέγεθος, απλά έκανα screenshot και την ανέβασα κατευθείαν εδώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε δες στη πρώτη φώτο τι χρήση κάνω. Ναι μόνο μία sim έχω αλλά η το wifi θα είναι συνέχεια ανοιχτό η τα δεδομένα, και όπως βλέπεις δεν έχω καλό σήμα WiFi γτ εγώ είμαι στον τρίτο όροφο και το router είναι στο πρώτο όροφο. GPS, Bluetooth κλειστά, τον φωτισμό αυτόματα. 7e6e0f5eaf9a9f01c241aba4f73f2d43.jpg