Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Για τζαμακι δε νομίζω να υπάρχει κάτι της προκοπής. Λόγο της κυρτοτητας που έχει η οθόνη η μένει κενό περιμετρικά και δε καλύπτει όλη την οθόνη ή με τα άλλα που είναι fullscreen και έχουν χρωματιστό πλαίσιο περιμετρικά ναι μεν καλύπτουν όλη την οθόνη αλλά η κόλλα τους βρίσκεται μόνο στο χρωματισμένο πλαίσιο με αποτέλεσμα μετά από λίγο το τζαμακι να μη μένει σταθερό πάνω στην οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγαίνει και σε 4/64. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι τέτοιο έχει δοκιμάσει κανείς που είναι κάτι μεταξύ ζελατινας και Tempered glass; Προστατευτικές Μεμβράνες : Screen Protector Ancus Tempered Glass Nano Shield 0.15 mm 9H για Xiaomi Redmi Note 4/ 4X Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα που έχει την 8.2.2.0 θα μου δώσει αναβάθμιση για την 8.2.3.0; Μπορώ να τη περάσω με κάποιο άλλο τρόπο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με φοβιζουν τα μεταλλικά κουμπώματα της μπαταρίας και του αισθητήρα δακτυλικών αποτυματων αν θα μπορέσω να τα κουμπώσω καλά ξανά. Το καπάκι μετά χρειάζεται τίποτα κόλα ή απλά κουμπώνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω για να μου αλλάξουν μπαταρία εδώ στην Αθήνα, σημείωση ότι τη μπαταρία την έχω ήδη στη κατοχή μου. Είδα κάποια video για το πως γίνεται η αλλαγή, αλλά δε με βλέπω να το κάνω μόνος μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως μοιάζει το MIUI σας ?

vassar - - Themes Store

Μήνυμα

Πολύ καλό! Πιο θέμα είναι αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με ΟΤΑ σου ήρθε; ή την έβαλες μέσω updater;

• Χτες παρέλαβα ένα μεγάλο δέμα με κάτι διακοσμητικά για τους προφυλακτηρες του αυτοκινήτου που είχα κάνει παραγγελία στις 11/11 το οποίο δε πέρασε τελωνείο. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι από το πωλητή είχα ζητήσει με μύνημα να βάλει μικρότερη αξία για να μη περάσει τελωνείο και ο φοβερός Κινέζος είχε βάλει στις σημειώσεις του δέματος το μήνυμα μου αυτούσιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πριν την αναβάθμιση σε 8.1.1.0 όταν τελείωνε η μπαταρία μου άναβε και το Led, τώρα αυτό έχει σταματήσει και έχω μόνο ηχητική ειδοποίηση όταν τελειώνει η μπαταρία. Ξέρεις κανείς αν μπορώ να το ενεργοποιήσω και από που;

• RE:

vassar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nhatzi: “ Ναι γράφει "Δασαφηση ταχυδρομικά δεματων" και δεν πλήρωσα τίποτα. Ρωτάω τον ταχυδρόμος "χρωστάω τιποτα" και μου είπε όχι.” Από τη στιγμή που δεν έχουν το ΑΦΜ σου για να βεβαιωσουν κάπου την ωφειλή σου δε νομίζω πως έχεις κάποιο θέμα. Επομένως κάνεις τη πάπια.

• Μόλις μου ήρθε με OTA η τελική 8.1.1.0 Global Stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vassar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από gkoutsou: “Παράθεση από vassar: “Ναι ομως η αναφορά για αποστολή αντικειμένου στην Ιταλία γίνεται από τα ΕΛΤΑ, πως το σκαναραν τα ΕΛΤΑ χωρίς να έχει έρθει εδώ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν τα σκάναραν τα ΕΛΤΑ, αλλά τη συγκεκριμένη πληροφορία την τράβηξε από τη database των ΕΛΤΑ.” Δηλαδή από τις 20/11 που ήταν στο Πεκίνο τώρα έφυγε να πάει Ιταλία; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ναι ομως η αναφορά για αποστολή αντικειμένου στην Ιταλία γίνεται από τα ΕΛΤΑ, πως το σκαναραν τα ΕΛΤΑ χωρίς να έχει έρθει εδώ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Με την αποστολή εδώ που περιμένω ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται. Εμένα μου φαίνεται σα να ήρθε Ελλάδα και τα ΕΛΤΑ να το έστειλαν Ιταλία. 2f84bf10009e7ed56b0241e9b30a5a69.jpg

• Αν βάλω τη Global Stable (Nightly) μέσω updater, όταν με το καλό δώσουν την κανονική θα μου τη βγάλει για OTA update; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• και αν παραλαβουμε μετά το refund πως γίνεται η πληρωμή για αυτό που λάβαμε έστω και καθυστερημένα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Χρησιμοποιώ για file manager το Solid Explorer δε με αφήνει όμως να σβήσω αρχεία από την SD κάρτα, ξέρει κανείς μήπως πως μπορώ να το διορθώσω αυτό; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αντί για το συρματακι μπορείς να ανοίξεις ένα μεταλλικό συνδετηρα και να χρησιμοποιήσεις αντί για αυτό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αναζήτηση Θήκης RN3P

vassar - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Η θήκη της nillkin αφήνει κάπως ακαλυπτες τη πάνω και τη κάτω επιφάνεια της συσκευής. Καλή θήκη που δε δίνει όγκο και καλύπτει όλη τη συσκευή είναι αυτή : Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk