Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από ak2768: “Εγώ έχω την δική μας την έκδοση 6.1.7 Dev και το Mi Recovery 2.0.1. Από το Recovery βλέπω ότι μπορώ να κάνω REBOOT σε δυο systems (1 ή 2). Μέσα από αυτό το recovery μπορώ να κάνω update την 6.1.21 ή θα πρέπει να κατέβω στην 5.12.17 πρώτα? Μιλάω για την αναβάθμιση στο Mi4 ” Τερμα τα system 1-2 πρεπει να τα ξεχασεις οπως εξηγησε και ο Γιατρος πιο πανω κανεις full wipes απο το MI recovery σου, σεταρης μετα περνας μεσα απο τον updater πρωτα την 5.12.17 …
-
Εγώ έχω την δική μας την έκδοση 6.1.7 Dev και το Mi Recovery 2.0.1. Από το Recovery βλέπω ότι μπορώ να κάνω REBOOT σε δυο systems (1 ή 2). Μέσα από αυτό το recovery μπορώ να κάνω update την 6.1.21 ή θα πρέπει να κατέβω στην 5.12.17 πρώτα? Μιλάω για την αναβάθμιση στο Mi4
-
Εκδήλωση για την ανακοίνωση της Ναυαρχίδας της Xiaomi το πολυαναμενόμενο Mi5
ak2768 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα24 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του Xiaomi Mi5. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις 26-01-2016 184008upkvwlvrxwr8qrpl.png.thumb.jpg Αποκλειστικές φωτογραφίες από την ενημέρωση για την εκδήλωση : 191350gfg21ghh1wghmtdm.jpg.thumb.jpg 191359scnf5s056ssfocze.jpg.thumb.jpg Πηγή : Xiaomi Mi 5 To Be Launched On 24 February ! Are You Ready? - News - Xiaomi MIUI Official Forum
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9095/ Η Xiaomi παρουσιάζει μια βελτιωμένη έκδοση του Redmi Note 3, το μεταλλικό phablet που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού χάριν στα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του. Η νέα έκδοση έρχεται με το Qualcomm Snapdragon 650 SoC (αντί του MediaTek Helio X10) που περιλαμβάνει επεξεργαστή 64bit hexa-core 1.8GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 510, X8 LTE Cat 7 modem για ταχύτητες έως 300Mbps και υποστήριξη VoLTE, ενώ η πίσω κά…
-
120421gkuubbkk0xkbllxu.jpg.thumb.jpg Όπως το περιμέναμε, η Xiaomi παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο το Redmi 3, το νέο value-for-money smartphone με μεταλλική κατασκευή, mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά και τεράστια μπαταρία 4100mAh, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην απίστευτη τιμή των 699 yuan ή περίπου €97!Xiaomi Redmi 3 - Οθόνη 5” HD - Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 616 - Επεξεργαστής γραφικών Adreno 405 GPU - Μνήμη RAM 2GB - Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD έως 128G…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billisdim: “***4. Συνδεθείτε στο εργαλείο ξεκλειδώματος του υπολογιστή με τον ίδιο λογαριασμό Mi. Συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. *** Το οποίο εργαλείο είναι ποιο ακριβώς;” Το MiFlash unlock tool, πατάς κλικ στην φωτό του προγράμματος και σε πάει στη σελίδα από όπου θα το κατεβάσεις xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/6071-Unlock-Tool/#files Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 - Ερχεται
ak2768 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ Xiaomi επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα Xiaomi Mi 5 θα φορά τον Snapdragon 820. Εχθές στο press event της στην CES 2016, η Qualcomm ανακοίνωσε ότι το πρώτο με SD820 είναι το κινέζικο Letv Le Max Pro. Οι πληροφορίες έρχονται από τον συνιδρυτή της Xiaomi και Senior VP Liwan Jiang, μέσα από το λογαριασμό του στο Weibo. Επιπλέον, ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι το Xiaomi Mi 5 έχει μπει στη μαζική παραγωγή διότι η Xiaomi θέλει να είναι σίγουρη ότι θα έχει αρκετά αποθέματα όταν βγει …
-
Τα e-mail ήρθαν αυτή τη φορά για τα α) mi4 οκ, redmi 1s ok, mipad με έλλειψη του patch link, ενώ δεν ήρθε αυτή τη φορά το e-mail για το hongmi, αν μπορείτε να το δείτε, Ευχαριστώ
-
Pay pal
ak2768 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔυστυχώς ούτε εμένα με αφήνει να πληρώσω ούτε με χρεωστική ούτε με πιστωτική κάρτα της Πειραιώς και το ποσό είναι μικρο (15 ευρώ)
-
Πρόβλημα με το Theme Store
ak2768 - - Themes Store
ΜήνυμαΙσχύει και για μένα αυτό, με xiaomi mi4 3G και ROM 5.7.9
-
Antutu score από τα xiaomi
ak2768 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε xiaomi mipad με 5.6.18
-
Καλησπέρα αγορασα πρόσφατα το mipad 16gb και φλασαρα την GTV 5.3.20 εκδοση miui, γνωρίζετε αν έχει antivirus όπως π.χ στο redmi 1s (δεν βλεπω να εχει, παρακαλώ επιβεβαιωστε) η θα πρεπει να εγκαταστησω κάποιο απο το google play? Επίσης βλέπω οτι κάποιες εφαρμογές απο το google play δεν τις εγκαθιστά (ασύμβατη συσκευή) π.χ gazzetta.gr, elta, protothema, είναι θέμα rom το οποίο θα λυθεί ενδεχομένως αργότερα η είναι θέμα εφαρμογής? Αν κατεβασω τα apk των εφαρμογών θα μπορέσω να κάνω την εγκατάσταση?…
-
Έλα να ανεβαίνουμε
-
Εξαιρετική κίνηση, να ακολουθήσουν και μεγαλύτερα δώρα (xiaomi mi3, mi4, mi5 :)), καλή τύχη σε όλα τα μέλη