Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 172.
-
Τελικα εγινε το φλασαρισμα και μπηκε η ελληνικη rom, ομως υπαρχουν προβληματα στο να δει την συσκευη ο υπολογιστης...μονο εαν ενεργοποιησω το USB debuging το βλεπει το pc.... ειναι bug της ROM ? η λυνεται το προβλημα ? Επισεις οταν παιρνω backup, ειται στην μνημη του τηλεφωνου ειται στην sd card βγαζει error με κοκκινα γραμματα ''failed to unmount system device or resource busy'' χωρις να δημιουργει προβλημα στο αρχειο Αυτο μαλλον ειναι προβλημα της recovery TWRP
-
Καλησπερα ηρθε και το δικο μου, το φορτισα,του περασα dev κινεζικη και το ξεκλειδωσα...ακολουθω αυτον τον οδηγο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi για να περασω twrp και ελληνικη ρομ...ομως μου βγαζει error στο σημειο που δινω εντολη για να φλασαρει τo image της recovery ...to image το πηρα μεσα απο το zip της rom....τι κανω λαθος ρε παιδια !!!
-
tsarlam η ψηφος μου ειναι καθημερινη θελω να βγουμε πρωτοι!!!!!!!
-
Ψηφος στην Ελλαδαρα...και αυριο παλι!!!
-
Καλημερα σε ολους, περιμενοντας το καινουριο redmi 4 pro..που ερχεται σε λιγες μερες ....ελπιζω δηλαδη, γιατι εχουμε γιορτες σε λιγο,διαπιστωσα το εξης, δε βλεπω TWRP για την συσκευη στους οδηγους. Βρηκα στο xda http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3504778 ειναι απλο image...ειναι για το redmi4 pro αυτο,η εχουμε καποια αλλη recovery εδω στην κοινοτητα μας? Φλασαρεται με τον τροπο που φλασαρονται ολα τα twrp ? απο τον οδηγο? Ερωτηση στον αγαπητο gkalen, η οποιον ξερει, που απο οτι βλεπω …
-
Εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με την φορτιση του κινητου...δεν φορτιζει πανω απο 90%...αλλα και οταν φορτισει εως εκει καταλανωνει την μπαταρια για πλακα...τα εχω ολα κλειστα gps wifi συνγρονισμους...νομιζα πως τα επαιξε η μπαταρια και αγορασα καινουρια....αλλα κανει ακριβως τα ιδια...το κινητο βγαζει δεν βγαζει μιση μερα, με σχεδον καθολου χρηση...εχω την τελευταια XTRV VETA1 6.11.24 Ειναι κατι που μπορω να κανω ?
-
Προβλημα φορτισης στο ido....ολο το βραδυ στην φορτιση δεν αλλαξε τιποτα στα ποσοστα τις μπαταριας...και το κινιτο ζεσταθηκε υπερβολικα...γυρναω πισω να δω αν φταει η ρομ η μπαταρια μου....
-
eixa Παράθεση από maikagel: “Περαστηκε εύκολα και στο Redmi 3 μου με αναβάθμιση από την προηγούμενη Xtrv. Παραμένει το πρόβλημα με το μη συγχρονισμο της εφαρμογής αλληλογραφίας με τον yahoo λογαριασμό μου, αλλά και ή μη αυτόματη ανανέωση των δεδομένων καιρού αν δεν μπεις στη σχετική εφαρμογή. Επίσης, ή νέα εφαρμογή του forum κάποιες φορές κολλάει κατά την αλλαγή σελίδων και ή οθόνη γίνεται μπλε. Συνεχίστε την καλή προσπάθειαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23969/ ” Για το προβλημα με τ…