Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση!!!!!!!
-
Καλημερα!!! Μπορεί κάποιος που ξέρει να μου απαντήσει πως ξανά βλέπουμε ένα φάκελο ή ένα αρχείο όταν το κάνουμε ιδιωτικό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρω!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
cosgan1 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαAntutu score και από το δικό μου MI-4 με την GTV 5.11.13 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7372/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7373/[/b]
-
like και από μένα Πολλά μπράβο!!!
-
Μετά την εγκατάσταση της [GTV-5.11.1] πρόβλημα με τα δεδομένα της συσκευής..... Δεν λειτουργούν, όπως δεν λειτουργεί και το wifi spot Σας παρακαλώ βοήθειαααααααααα
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
cosgan1 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την βοήθεια @iAmLiakos και @Bodai. Πάρα πολύ καλή δουλειά!!!!
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
ΜήνυμαΦίλε @bondai ενώ έχει γίνει σύνδεση μέσω wifi spot μόλις πάω να ανοίξω μία σελίδα μου βγάζει τα παρακάτω :, Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο δίκτυο Επαναφόρτωση Απόκρυψη λεπτομερειών Η σύνδεση στο i.mi.com διακόπηκε από μια αλλαγή στη σύνδεση δικτύου. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Internet Ελέγξτε τυχόν καλώδια και επανεκκινήστε δρομολογητές, μόντεμ ή άλλες συσκευές του δικτύου που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε. Κωδικός σφάλματος: ERR_NETWORK_CHANGED επισήμανση wifi spot μέσω της εφαρμογής (WiFi Tether…
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
Μήνυμα@Bodai και σε μένα το περιεχόμενο είναι ο χαρακτήρας 0 (μηδέν).
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
ΜήνυμαΟι συσκευές που παίρνουν internet από το Mi4 είναι laptop hp ή tablet mls. Κατέβασα μια εφαρμογή android wifi spot (WiFi Tether Router v6.0.4) και με τις ίδιες ρυθμίσεις δουλεύει κανονικά. Τι να πώ... δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δουλεύει το wifi spot της MIUI. Η συσκευή μου είναι Mi 4 - 4.4.4 KTU84P - MIUI 5.2.6 | Developer Βρήκα τα παρακάτω στο site http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-mi-4-hotspot-problem.26251/ xiaomi mi 4 hotspot problem Discussion in 'Xiaomi Mi4' started by bruzi, Nov 27…
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
ΜήνυμαΔεν ξέρω ποια συσκευή έχεις εσύ Bodai και λειτουργεί εμένα πάντως δεν λειτουργεί και η vodafone μου είπε τα παραπάνω. Τώρα πως βλέπω εάν η συσκευή παίρνει IP από το Mi4? Όσο για το Security Mode και το Password το άλλαξα σε όλα που παρέχονται και πάλι δεν λειτουργεί. Εσύ πια συσκευή έχεις και τη Security Mode χρησιμοποιείς?
-
wifi spot σε Xiaomi mi4
ΜήνυμαΚαλημέρα έχω το Xiaomi mi4 με σύνδεση vodafone. Έχω πρόβλημα με το wifi spot (συνδέεται κανονικά αλλά δεν στέλνει δεδομένα). Επικοινώνησα με την vodafone, μου είπαν ότι είναι πρόβλημα (bag) της rom (miui), ότι της το έχουν αναφέρει ξανά και ξανά σαν πρόβλημα για κινητά με rom miui, και ότι για να διορθωθεί πρέπει να επικοινωνήσω με την XIAOMI και να το αναφέρω. Έγω έχω στη συσκευή μου την rom MIUI 5.2.6 | Developer. Παρακαλώ υπάρχει λύση για το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Φορητό σημείο πρόσβασης WI-FI
cosgan1 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΞέρει κανενας γιατι δεν λειτουργει το wifi spot στο mi4 με την τελευταια ROM V6 GTV?
-
spot wifi
cosgan1 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΞέρει κανενας γιατι δεν λειτουργει το wifi spot στο mi4 με την τελευταια ROM V6 GTV?