Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.
-
Στην 4.12.12 στη κάμερα μου κάνει κάτι σαν νερά, έκανα καθαρισμό , ξαναφλάσαρα, αλλά τα ίδια, μάλλον να περιμένω το update?
-
56 εμείς! Η ινδία πάει τραίνο
-
Τουλάχιστον δεν είχα ποτέ απώλειες , δεν έχουν μεγάλα "χέρια" στη περιοχη, κάτι είναι και αυτόΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από fagib2002: “τα ελτά μας τη κάνουν όλη τη βρωμοδουλειά!!!” Αυτά είναι τα "πλεονεκτήματα" που γεύονται οι πολίτες, από τις μειώσεις προσωπικού στα ΕΛΤΑ (και όχι μόνο φυσικά!)...”
-
Παράθεση από RedKorina: “Επωνυμία της επιχείρησης : To2c Διεύθυνσή της επιχείρησης : Professional chinese Phones Supplier -To2c.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi 1s + Tempered Glass Ημερομηνία αγοράς : 26/11/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : 9 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 20 ημερες συνολικα Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) : δεν το χρειάστηκα Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Απολυτα ικανοποιημενη απο το κατάστημα και απο το singpost, πολ…
-
+1 και απο εμένα για την ομάδα μας!
-
Nα τα χαρείτε και πάντα τυχεροί παιδιά! Καλές γιορτές
-
Σύνδεση με TV
Μήνυμαχααχαχχαχα αν τη μεταφρασει ο Δημητρης
-
Σύνδεση με TV
ΜήνυμαΔεν , δυστυχώς!
-
Σύνδεση με TV
ΜήνυμαΜε τι το συνδέσατε; microUsb to ΗDMI καλώδιο;
-
Αυτό με το άλμπουm γινεται μετα το φλασάρισμα, όπως και ένα θεματάκι με τη κάμερα, μετά απο restart θεωρητικά δε θα στα ξανακάνει, 1.5 free μετά απο καθαρισμό 2 free μετά απο restart, κοίτα μήπως έχεις τίποτα άχρηστες εφαρμογές σε autoboot
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμακάυτο το ρημάδι Έχουν πάρει φωτιά οι cpu εδω μέσα
-
Φλάσαρε την άφοβα, εγώ πρόβλημα δεν είχα κανένα
-
Εγω θα σου πρότεινα να τη κατεβάσεις απο εδώ xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-4.12.12.zip και να τη περάσεις με το κλασικό τρόπο μέσω updater
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠως θα πάμε παραπάνω;;;; V3tUe9J.png
-
Παράθεση από Tassos: “Από ότι βλέπω υπάρχουν πολύ σπαστικά bugs στην τελευταία ενημέρωση της MIUI 6 για τα Mi3-4 .; Βασικά βλέπετε γενικά πολλά σπαστικά bugs στην MIUI 6 ; Είμαι στην 5 εγώ ακόμη και από σαββατοκύριακο σε σαββατοκύριακο κάθε φορά λέω να αναβαθμίσω, αλλά τελικά όλο το αφήνω..” Με τις τελευταίες 4 rom δεν ειχα καποιο θέμα παντως.
-
Θα το πετάξω από το παράθυρο δε παίζει a7c066ba1d191a6f327a8d4881b0a231.jpg
-
οχι παλι δε μπαινω, δε κανει login σε ολες τις αλλες εφαρμογες router icloud μπαινει κανονικα, τα νευρα μου. Σηκμερα το παρελαβα και δε μπορω να το δοκιμασω χαχαχα
-
Παράθεση από maddoctor: “Ώρα για την εβδομαδιαία αναβάθμιση. Βλέπω το Miband μπήκε το τελευταίο, πειραγμένο...Beautiful ! Το miwifi, έχω ακόμα το τελευταίο κινέζικο. Πήρες admin αυτό που ανέβασα σε λινκ στο θέμα με το compile apk? Ωραία η αλλαγή στο notification status. Την πρώτη φορά που έτρεξα το άλμπουμ, μου κράσαρε. Το ξαναέτρεξα...οκ!Έβγαλα και από την αυτόματη έναρξη το mikey. 818MB μνήμη...καλά είναι! Ωραία, μπράβο!” Γιατρέ στο miband μπαίνει εσένα;