Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.
-
Έκανα restart ξεκολλήσε Όλα καλά
-
Την πέρασα. Γιατί δεν έχω root? Attachment (ID: 2515)
-
Mολις μου την εβγαλε στο ΟΤΑ την κατεβάζω!!
-
Παράθεση από tora33: “γενικά δεν θυμάμαι πολύ καλά αλλά θυμάμαι ότι είπε ο καθένας σε διάφορα ποστ για το note Παράθεση από MIUI_ART: “Αν μας κάνει καμία έκπληξη η Xiaomi τώρα στις γιορτές... Διαφορετικά από το νέο έτος. :D” @fagib2002 , MiBand.apk Συλλογή εφαρμογών της MIUI ROM ” Αυτό είχα αλλα δε δούλευε, έβαλα και την αγγλική πάλι τα ίδια, διάβασα οτι είναι προβλημα του server. Δε ξερω τι να πω. Και θέλω να δοκιμάσω το βραχιόλι b155b99125ba107b911a499a1e47cbbb.jpg
-
Καλησπέρα παιδιά Εφτασε το miband σήμερα, μπαινω στην εφαρμογη και μου λεει συνεχεια αποτυχια εισόδου. Το account μπαινει κανονικα σε αλλες εφαρμογες. Κατέβασα και την αγγλικη έκδοση πάλι τα ίδια μου κάνει. Τι παίζει να φταίει; ΕDIT: Διάβασα αυτό en.miui.com/thread-69229-1-1.html
-
Την επωνυμία της επιχείρησης - Vickmall Την Διεύθυνσή της (URL) - Wholesale Cheaper China Android Smart Phone,China Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε - Xiaomi mi4 - Xiaomi hongmi 1s Την ημερομηνία αγοράς - 01/11/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) - 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε - 25 μέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Δεν το έχω χρειαστεί Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά). Απόλυτα ικανοποιημένος, πολύ προσεγμένα σ…
-
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΓΑΔΙ ΤΟΥ ΜΙ4
Μήνυμαχαχαχαχαχαχα magic-mesh_800x500_main_1395136807.jpg
-
Καλή μας τύχη παιδιά!!!
-
Ξέρει κανείς όταν βάζουμε το κινητό σε λειτουργία υψηλής απόδοσης πως βγάζουμε το σηματάκι από τη γραμμή εργασιών; Είναι ενοχλητικό!!
-
Yeelight Intelligent Bulb
ΜήνυμαΝαι τις είδα αυτή αλλά αφού είμαστε fan της ΜΙ, να τα χαλάσουμε εδώ; Αν και με χαλάει λίγο οτι είναι Bluetooth 4 και οχι wifi. Είναι σαν να σου λέει με έμεσα λόγια οτι δε θα έχεις ποτέ τη δυνατότητα απομακρυσμένης χρήσης μέσω IP. Πχ να την έχω στο εξωχικό για "προστασία" και καλά να φαίνεται ότι κάποιος είναι εκεί και εγώ να παίζω απο το σαλόνι του σπιτιού.
-
Yeelight Intelligent Bulb
Μήνυμαξερουμε πιθανή τιμή; Σκεφτομουν να αγοράσω LIFX αλλά η τιμή είναι λιγο τσιμπημένη
-
Κινέζικα ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΚαι μετά γκρινιάζουμε αν αργήσει το δέμα 2 μέρες , εμένα αμα με έβαζαν εκεί αφρική θα τα έστελνα όχι ελλαδα
-
Απο που να αγορασεις Xiaomi?
ΜήνυμαΤη προηγουμενη εβδομάδα παρέλαβα 2 απο vickmall (hongmi και mi4) σε 3 εβδομάδες σπιτι, 9 φορές εχω αγοράσει απο το κατάστημα και τις 9 απόλυτα ικανοποιημένος
-
Αναπολώντας τα παλιά....
ΜήνυμαΝοσταλγία με δισκέτες να μαθαινω pascal