Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΤέλος καλό όλα καλά ξεκολλήσε μόνο του
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΝαι αφού στέλνω κανονικά με τη γυναίκα!! Και το Whatsapp μου στείλε κανονικά τον κωδικό
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΔε μου στέλνει το viber το SMS ενεργοποιησης Ενώ από το iPhone στέλνει κανονικά
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
Μήνυμαμε κουρασε αληθεια... Παλι δε στελνει το κωλοsms να τελειωνουμε..
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο το play store από το cwm recovery φλάσαρε πάλη την rom χωρίς wipes φλάσαρε την rom με , wipe data/factory reset ” εκανα τα 2 πρωτα παλι τιποτα, το 3ο πως γινεται απο CMW recovery? μη διαγραψω και το update.zip και ψαχνομαι μετα.. Απο το iphone παντως κανονικα στελνει τον κωδικο ενεργοποιησης, αλλα δεν τον αναγνωριζει το xiaomi EDIT: ακυρο εκανα και το 3ο παλι τιποτα..
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΟκ το κάνω και σου λέω πάλι
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΤα έχω δοκιμάσει όλα
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΜια από τα ίδια
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΈκανα ναι. Να κάνω επαναφορά εργοστάσιακων η μήπως είναι πρόβλημα της εφαρμογής;
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από fagib2002: “ 1.Είναι πολύ ευχάριστη η μετάβαση θα έλεγα. Το κινητό πετάει (οχι οτι το 5S ήταν πιο αργό) 2.Τωρα μόνο το viber δε μου στελνει κωδικό αλλά μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής οχι του λογισμικού” 1.συμφωνώ 2. επανεκκίνηση ρυθμίσεις / αυτόματη έναρξη / επέλεξε το viber στέλνει sms και αν δεν το πάρεις , σου κάνει τηλέφωνο , ξέρεις αν έχεις δύο κινητά με τον ίδιο αριθμό (2 sim) , ίσως το στέλνει στο άλλο ” Το δοκίμασα πάλι τίποτα. Όχι 1 σιμ έχω. Εβαλα να …
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΕίναι πολύ ευχάριστη η μετάβαση θα έλεγα. Το κινητό πετάει (οχι οτι το 5S ήταν πιο αργό) Τωρα μόνο το viber δε μου στελνει κωδικό αλλά μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής οχι του λογισμικού
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά, κάνετε πραγματικα καλή δουλειά εδω Μετά απο τόσα χρόνια iOS έχω χάσει τη μπάλα με το android
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΤην πέρασα όπως έλεγε ο οδηγός, όλα τέλεια, αλλά το κινητό πάλι δεν είναι root. Πως μπορώ να το κάνω;
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΚαλως σας βρήκα, απο ότι έχω δει το κινητό δεν είναι rooted, παίζει κάποιο ρόλο;
-
MI4 - Εγκατασταση ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Καινούριος και εγώ στη παρέα. Παρέλαβα σήμερα το ΜΙ4 , έχει περασμένη την έκδοση KXDCNBF91.0 Κατέβασα την τελευταία ελληνική ρομ καθώς αυτή που έχει περασμένη έχει κάποια θεματάκια ( δεν ανοίγει το ημερολόγιο και άλλα τέτοια ) Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει το UPDATE για να περάσω τη ΡΟΜ. Τι κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ευχαριστώ