Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 120.

• Θα δουλεύει άραγε με miband?

• +100 euro για τις ναυαρχίδες (μι3 μι4) ειναι λογικη προσαύξηση αν προσθέσουν το φπα και την τεχνική υποστίριξη. Αλλα αν το πανε ταρίφα και όχι αναλογικά με την αξία του κινητού και πχ βάλουν στο hongmi +100 ευρώ τότε θα πάνε θα ρίξουμε πολύ γελιο.

• Θελω πραγματικά να δω τις τιμές όοοοοοταν με το καλό θα έρθουν και επίσημα στο Ελλαδιστάν

• απο σοκολάτα σε γλυφιτζούρι

• MI4 - Εγκατασταση ROM

fagib2002 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Τέλος καλό όλα καλά ξεκολλήσε μόνο του

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Ναι αφού στέλνω κανονικά με τη γυναίκα!! Και το Whatsapp μου στείλε κανονικά τον κωδικό

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Δε μου στέλνει το viber το SMS ενεργοποιησης Ενώ από το iPhone στέλνει κανονικά

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

με κουρασε αληθεια... Παλι δε στελνει το κωλοsms να τελειωνουμε..

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “απεγκατάσταση και εγκατάσταση απο το play store από το cwm recovery φλάσαρε πάλη την rom χωρίς wipes φλάσαρε την rom με , wipe data/factory reset ” εκανα τα 2 πρωτα παλι τιποτα, το 3ο πως γινεται απο CMW recovery? μη διαγραψω και το update.zip και ψαχνομαι μετα.. Απο το iphone παντως κανονικα στελνει τον κωδικο ενεργοποιησης, αλλα δεν τον αναγνωριζει το xiaomi EDIT: ακυρο εκανα και το 3ο παλι τιποτα..

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Οκ το κάνω και σου λέω πάλι

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Τα έχω δοκιμάσει όλα

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Μια από τα ίδια

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Έκανα ναι. Να κάνω επαναφορά εργοστάσιακων η μήπως είναι πρόβλημα της εφαρμογής;

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από fagib2002: “ 1.Είναι πολύ ευχάριστη η μετάβαση θα έλεγα. Το κινητό πετάει (οχι οτι το 5S ήταν πιο αργό) 2.Τωρα μόνο το viber δε μου στελνει κωδικό αλλά μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής οχι του λογισμικού” 1.συμφωνώ 2. επανεκκίνηση ρυθμίσεις / αυτόματη έναρξη / επέλεξε το viber στέλνει sms και αν δεν το πάρεις , σου κάνει τηλέφωνο , ξέρεις αν έχεις δύο κινητά με τον ίδιο αριθμό (2 sim) , ίσως το στέλνει στο άλλο ” Το δοκίμασα πάλι τίποτα. Όχι 1 σιμ έχω. Εβαλα να …

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Είναι πολύ ευχάριστη η μετάβαση θα έλεγα. Το κινητό πετάει (οχι οτι το 5S ήταν πιο αργό) Τωρα μόνο το viber δε μου στελνει κωδικό αλλά μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής οχι του λογισμικού

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, κάνετε πραγματικα καλή δουλειά εδω Μετά απο τόσα χρόνια iOS έχω χάσει τη μπάλα με το android

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Την πέρασα όπως έλεγε ο οδηγός, όλα τέλεια, αλλά το κινητό πάλι δεν είναι root. Πως μπορώ να το κάνω;

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Καλως σας βρήκα, απο ότι έχω δει το κινητό δεν είναι rooted, παίζει κάποιο ρόλο;

• MI4 - Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Καλησπέρα, Καινούριος και εγώ στη παρέα. Παρέλαβα σήμερα το ΜΙ4 , έχει περασμένη την έκδοση KXDCNBF91.0 Κατέβασα την τελευταία ελληνική ρομ καθώς αυτή που έχει περασμένη έχει κάποια θεματάκια ( δεν ανοίγει το ημερολόγιο και άλλα τέτοια ) Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει το UPDATE για να περάσω τη ΡΟΜ. Τι κάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση; Ευχαριστώ

• καλως σας βρηκα και εγω, απο σήμερα κάτοχος ενός Mi4