Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

• Παράθεση από gkalen: “@Savvakos Μπες twrp , επέλεξε wipe , σύρε δεξιά για swipe to factory reset. Επέλεξε , Install , διαλεξε την aroma και στην εγκατάσταση διάλεξε προσαρμοσμένη. Κάνε τις επιλογές σου και όταν τελειώσει η εγκατάσταση , απλά θα πατάς επόμενο μέχρι να ξεκινήσει το τηλ.. @PIkachukaki Χαιρετώ κι εδώ Κώστα !! Αν θυμάμαι καλά ... Πάμε με china sources από eu , δεν πάμε με global Και στο kenzo επίσης έδωσαν 7.6.15 σε global , θα δούμε , Κινέζοι είναι αυτοί .. ” Γιαννης απο U8800pro ε?…

• Γιατι εδω λεει οτι για redmi3s αναστελεται μεχρι τον Αυγουστο ενω στο σαιτ της miui εχει λινκ? Redmi 3S Fastboot 1718M bigota.d.miui.com/7.6.15/land_…6.0_global_a91540fdcf.tgz

• Σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος αλλα τα λινκ πανε μονο σε VIP?

• Καλό μηνα και καλή τυχη σε ολους

• Παιζει με καποιο τροπο να προσπερασουμε το vm dm protection πως λεγεται με την 3.1 twrp γιατι ειδα η τελευταια εκδοση την περναει απο μονη της αλλα δεν εχω κουραγιο τωρα για full wipe!

• Kernel source

PIkachukaki - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

GitHub - MiCode/Xiaomi_Kernel_OpenSource at land-m-oss Ποσταραν την source του Kernel για Land οποιος εχει τη συσκευη και ξερει απο coding ας κανει κανενα μαγικο!!!

• Αργο wifi σε Redmi 3s

PIkachukaki - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “είναι με MIUI 8 / android 6/ ROM XTRV...δεν θυμάμαι ποια έκδοση ” Δεν εχει σημασια ποια εκδοση σε ολες τις 8 απο τι στιγμη που ηρθε το κινητο εχω αυτο το θεμα...τεσπα θα το κοιταξω καλυτερα!

• Αργο wifi σε Redmi 3s

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν και δεν το δουλεύω συνέχεια, η ανιψιά μου δεν μου έχει παραπονεθεί για το wifi και το "σκίζει" συνέχεια στο youtube ” Ειναι με v8??

• Αργο wifi σε Redmi 3s

Μήνυμα

Εχω τη συσκευη περιπου ενα μηνα και εχω παρατηρησει σε διαφορες v8 ρομ ειτε global ειτε XTRV το wifi ειναι υπερβολικα αργο χανει τη συνδεση προγραμματα που γινονται update απο το google store αν κλεισω την οθονη μενουν στο κατεβασμα γενικα δν το λες και ιδιαιτερα σταθερο wifi. Εχει καποιος το ιδιο προβλημα ειναι χαλια η κεραια το chip προβλημα της V8 αν ξερει καποιος ας μου απαντησει. Ευχαριστω!

• Permissions

Μήνυμα

Τον ειδα τον οδηγο εβγαλα την ρυθμηση για την ενεργια της μπαταριας θα δω αν εφτιαξε!

• Permissions

Μήνυμα

Δεν ξερω αν ειναι ακριβως bug η "feature" αλλα εχω παρατηρισει οτι απο τη στιγμη που πηρα το 3s παντα στην 8 μου κανει reset τα permission που εχω πχ να αφηνει το fb messenger να εμφανιζεται πανω απο αλλα παραθυρα για τα chat heads, η και αλλα application που θελουν permission μεσα στα accessibility. Υπαρχει καποιος λογος που γινεται αυτο κανω και λαθος εγω?? Ευχαριστω!

• Unlock,root και update

PIkachukaki - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Εκανα unlock root την τελευταια εκδοση 6.2.20 και θελω να ρωτησω αν θα συνεχισω να παιρνω official roms μεσα απο το Update!!

• youtube.com/watch?v=m7plA1ALkQw Πολυ καλυτερο και θεε μου πρωτη φορα το ειδα σημερα απιστευτο κινητο!!!