Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
και εγω εχω το ιδιο προβλημα! waiting for device ενω ολα τα αλλa τα εχω κανει σωστα! ξεκλειδωμενη συσκευη mi5 128gb! καμμια βοηθεια? rom gemini_images_6.6.16_20160523.0000.23_6.0_cn_e8d35b28fd china developer σημειωση: το τηλ τρεχει πολυ καλα με αυτη την ρομ αλλα οπως και να το κανουμε η δικη μας ρομ ειναι καλυτερη! στο rn3pro δεν ειχα κανενα προβλημα παντως!ολα πηγαν καλα!
-
Mi5 εύκολα!!! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paf21: “Παράθεση από Project_P: “@paf21 Καλα κανεις. Αλογο που κερδιζει δεν το αλλαζεις λενε... εγω απλα το ψαχνω γιατι απο την αρχη ειχα θεμα... Κατι αλλο, οταν πηρες το κινητο ηρθε με official ROM ή εχε πειραγμενη multi?” Έκανα το λάθος και το παράγγειλα με ελληνικά. Έτσι ταλαιπωρήθηκα λίγο περισσότερο αλλά την ίδια μέρα που μου ήρθε είχα ξεκλείδωτο κινητό και ελληνική stable Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Πως ξεκλειδωσες το κινητο σου πριν σου ερθει? Στάλθηκε από το MI PAD μου…
-
Παράθεση από chrdes: “@Mylosjohny αν έχεις κάνει σωστά τα παραπάνω που σου γράφουν και συνεχίζει δοκίμασε από ρυθμίσεις/ επιλογές προγραμματιστή/ανάκληση αδειών και ξανά σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή. Στην ερώτηση που θα σου βγάλει στο κινητό , απάντησε θετικά και πιστεύω να είναι εντάξει. Redmi Note 2 Rom 7.2.3 ” Ευχαριστώ πολύ παιδια! Τελικα τα κατάφερα! Τωρα περιμενω μυνημα για να ξεκλειδωσω τον bootloader! Να είστε καλα!
-
...και κατά τη σύνδεση του κινητού με το pc τσέκαρε στα notification που μπορείς να αλλάξεις την σύνδεση USB ότι είναι στην επιλογή MTP και όχι Camera...Βασικά τσέκαρε και τις δύο επιλογές, πρώτα την μία και μετά την άλλη μπας και κολλάει εκεί το πράμα. μονο αυτο δεν εχω κανει!θα το προσπαθησω και θα επανελθω!
-
παιδια εμενα μετα το adb devices κατω απο το listed devices δεν μου γραφει τιποτα! εκανα ολα τα βηματα σωστα τα ελεγξα πολλες φορες αλλα τιποτα! καμια ιδεα? επισης στα ports επισης δεν μου εμφανιζει τιποτα επισης! μονο communications port (com3) communications port (com4) ουτε QHSUSB_BULK ουτε qualcomm HS-USB QDLoader 9008
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Πολυ καλό κινητό!
-
Παιδια δοκιμασε κανεις την νεα stable για redmi note 4g dual sim? Αν ναι ας μου πει αν αξιζει να την βαλω! Εχω την προηγούμενη stable 4.7.0!
-
Καλησπερα! Μολις εβαλα την ρομ στο mipad και μου εμφανισε την μαυρη μπαρα κατω με τις επιλογες! Αυτο δεν το ειχε στις προηγουμενες ρομ! Και ειναι και αχρειαστο γιατι την ιδια δουλεια ακριβως κανουν και τα κουμπια του mipad! Διορθωνεται αυτο;
-
Καλησπερα! Για το redmi note 4g dual sim (με τον snapdragon 410 2gb ram) ποια rom βαζουμε; Μολις το πηρα κ αυτη που εχει δεν αντεχεται!
-
Παράθεση από recep: “downloading..., thanks!!!” Στο mipad τι ρομ έχεις περασμένη? Stable η developer?