Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 154.
-
παλιό mi account
Μήνυμαγια να γίνει αυτό δεν θα χρειαστεί και ο παλιός??
-
παλιό mi account
Μήνυμαεχω ενα πρβληματακι.Το πρώτο μου κινητό πριν κάνα δυο μήνες ήταν το Redmi pro το οποιο γα λόγους εγγύησης επιστράφηκε και πήρα το mi 5s(eshop)Τώρα με πήραν τηλέφωνο και μου ζητάνε τα στοιχεία του παλιού mi account (με το mi 5s εκανα νέο) υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω πρόσβαση στο παλιό mi account ????
-
ο αδερφος μου εχει το note 4 mido αλλα δεν εχει το 3d touch.Ξερει κανεις τι γινεται????
-
αδυναμια ευρεσης παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαναι ήταν η πρώτη παραγγελια.Μια νέα αρχή
-
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαδεν ανυσηχω για τα χρηματα, καθως η πληρωμη εχει γινει με Paypal οποτε τωρα μονο υπομονη
-
chris1723 - - HeadPhones
ΜήνυμαΓεια σας,στις 30 αυγουστου παρηγγειλα τα hybrid pro με priority direct mail απο bangood.Την επομενη μερα μου ηρθε το mail με το tracking number αλλα δεν γινεται δεκτο πουθενα.Επικοινωνησα με το καταστηα και μου ειπνα να κανω υπομονη καθως τα συστηματα δεν ανανεωνονται τοσο συχνα.Ξαναδοκιμασα σημερα αλλα τιποτα παλι.Επισης μου ειχαν πει πως για παραγγελιες κατω των 25$ καταπασα πιθανοτητα δεν δινουν tracking number. Με κοροιδευουν ??? η παραγγελια λεωε πωε εχει φυγει στις 30.Τι κανω?? Αυτο με τα …
-
την εβαλα και εγω σε mi 5s και ολα δειχνουν καλα μεχρι στιγμης.Μεχρι τωρα δεν ειδα το προβληματακι που ειχα σε προηγουμενες εκδοσεις Ελπιζω να μην εμφανιστει ξανα
-
Ερώτηση για drivers σε pc
Μήνυμαok
-
Μήνυματα cd όμως δεν έχουν παλιούς που δεν αναβαθμίζονται ???
-
Μήνυμαεγω νόμιζα πως κατεβάζοντας τους drivers για την μητρική είναι όλα ενταξει =============== Σεπ 1st 2017, 11:58pm =============== για να καταλαβω,στην περιπτωση που χρειαστει να βαλλω drivers για ολο το hardware α)πηγαινω στο site της μητρικης και κατεβασω τους drivers *Η απορια εδω ειναι αν τους κατεβασω για την μητρικη ειναι οκ και για το υπολοιπο hardware??? ή παω στην περιπτωση β ??? β)αν δεν δουλεψει το α πηγαινω στο site απο το καθε κομματι ξεχωριστα και τους καταβασω τα λεω καλα????
-
Μήνυμαγια ποια μέρη ακριβώς χρησιμοποιώ drivers???? έχω ακούσει πως οι drivers με το cd δεν είναι καλοί γιατί πιθανόν είναι παλιοί και δεν αναβαθμίζονται
-
Μήνυμαη παραγγελία έγινε δεν επέλεξα κάτι τέτοιο αλλά τα λεφτά έφυγαν κανονικα.Το θεμα είναι ότι αρχικά δεν μου ζήτησε email ,ονομα κτλ αλλά μόλις έβαλα το PayPal έγινε η παραγγελία αμεσως.Και δεν βλέπω να μου έχει έρθει email. =============== Σεπ 1st 2017, 5:58pm =============== παιδια το θέμα ελλειξε. Απλα έχω μια η οποία είναι εντελώς ασχετη έχει σχέση με τους drivers σε νέο pc. Πρέπει να κατεβάσω τους αντιστοιχους drivers για το κάθε ένα ξεχωριστά(cpu,gpu,ram,motherboard)από το επίσημο σάιτ της κά…
-
όταν κάνεις εγκατάσταση την αρωμα τι ακριβώς είναι το DPI που σου εχει ως επιλογή ?????
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαcheckout as guest στην κεντρική σελίδα του paypal ή κατά την διάρκεια της παραγγελίας???
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμα- να κάνω σαν επισκέπτης από το κατάστημα που θέλω να αγοράσω εννοείς????με αυτό τον τρόπο γίνεται χωρίς το κωδικό???
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαοκ αλλά χωρίς το verify δεν γίνεται ναι κανείς παραγγελίες ???
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμααυτο θα κάνω αλλά δεν μου απάντησες είναι για μέρα μόνο ???
-
ερώτηση για paypal
Μήνυματο ξέρω απλά κανονικά δεν θα πρεπε να μου έρθει στο mail.Επισης ισχύει μόνο για μια μέρα ???
-
ερώτηση για paypal
Μήνυματο είχα σκεφτεί και εγώ απλά μου φάνηκε λιγο δυσκολο να μου το λέγαν.Απο e-banking πως ακριβώς το βλέπω??
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαπου ακριβώς μπορώ να βρω το verify code . Επειδή στο mail που είχα δώσει μου στείλανε ένα μύνημα αλλά έχει την μορφή του κωδικου δηλ PP1234CODE.Γινεται μέσα από το e-banking????