Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 280.
-
Σε 3S σφαιρα παιδια μεχρι στιγμης εδω και τρεις ωρες οτι δω ενημερωνω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
-
+1 και like εδω en.miui.com/thread-468300-1-1.html μπραβο παιδια
-
@ GREGORY_GR δεν ειμαι και ο πιο ειδικος περιμενε η διαβασε τους οδηγους που εχουν σχετικα με το μοντελο εδω τα παιδια μη γινει καμια πατατα και sorry φιλε ναι
-
με καθαρη εγκατασταση απο χθες το βραδυ παει σφαιρα σε 3S
-
καθε μερα γιου χουυυ!!!!! +1 apos1
-
+1 και απο μενα apos1 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους παιδια
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
apos - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμααποθηκευτηκε στους σελιδοδεικτες κι αυτο οπως και τα βιντεακια σου για καλο και για κακο ΩΡΑΙΟΣ οπως ολοι σας ευχαριστω πολυ
-
@NasDriver κανενα προβλημα ολα οκ υπομονη για την επομενη ρομ απλα το αναφερω καλοπροαιρετα παντα ετσι κι αλλιως κανετε ολοι σας φοβερη δουλεια και παρουσιαση
-
Μετα απο καθαρη εγκατασταση της ρομ δε λειτουργει η εφαρμογη Καιρος (αδυναμια εντοπισμου συσκευης)ενω δεν εχω πειραξει κατι δικαιοματα και αλλα.... το gps ενεργοποιημενο δοκιμασα και αλλο θεμα μπας ....αλλα τιποτα σε αλλες rom (GTV και Gkalen) δουλευε μια χαρα η εφαρμογη καιρος ολα τ αλλα οκ
-
Παράθεση από gkalen: “@apos Μπορείς να περιμένεις αύριο μεθαύριο θ'ανεβει ή XTRV beta1 Stable για το Redmi3S , βάζεις αυτή κατευθείαν .. Γι'αυτο έχω σταματήσει τις Stable THUNDER όπως βλέπεις , δουλεύουμε για την XTRV τώρα ” οκ ευχαριστω πολυ θα ειμαι stand by
-
@ BODAI οχι δε ειδα αλλα στην σελιδα 87 διαβασα κατι ok αν κανω λαθος εκδοση και κινητο sorry περναω την τελευταια που γραφει στην σελ 1 για το μοντελο μου και ολα μια χαρα ευχαριστω και παλι
-
Gkalen θελω να περασω την Land THUNDER Stable V8.0.10.0 στο 3s πρεπει να κανω εγκατασταση και το clean zip οπως στην προηγουμενη που ειχα
-
Εχοντας vodafon CU εδω και δυο εβδομαδες ψαχνωντας λυση για το θεμα με το mobile internet επεσα σε αυτο το ποστ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 4G VODAFONE ΣΕ MI5 3/32) και στη τελευταια απαντηση δοκιμασα και γω αυτο που εγραψε ο PERARG ( μήνυμα στο 1285 4G ΝΑΙ) και εκει που ειχα συνεχεια H+ και σπανια 4G η 3G μα πολυ σπανια συνεχεια τωρα πιανει 3G k 4G δλδ αισθητη διαφορα ελπιζω να βοηθησα
-
+1 απο εμενα παιδια
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμαευχαριστω και χαιρετω ολη την κοινοτητα