Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 280.
-
Επαναφορα εφαρμογησ health
Μήνυμαναι καταλαβαινω μου το εχει βγαλει και στο δικο μου με αλλες miui rom αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν official η οχι EDIT (το γραναζακι επανω δεξια το δοκιμασες)
-
Μήνυμαεχω rom της ομαδας εδω εκανα δοκιμη μια χαρα την κατεβασε και εκανα και εγκατασταση δεν εχω καποιο file manager αυτον που εχει η rom τωρα τι αλλο δεν ξερω για βοηθεια
-
Μήνυμαγια ριξε μια ματια εδω apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-health/
-
split-screen ?
apos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠχ στο δικό μου μοντέλο με official rom V12.0.1.0 QFGMIXM ειχε split screen με update στην V12.5.3.0.QFGMIXM χάθηκε ψαξτο λίγο εκτός αν μιλάς για rom της ομάδας εδω
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαOk νασε καλά μάλλον θα την ξαναπεράσω και βλέπουμε
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑν σου ειναι ευκολο τσεκαρε λιγο μπαταρια πως παει με 3gb ram στο δικο μου δεν κρατουσε οσο η V12.0.3.0 λιγο που την δοκιμασα νομιζω οτι δουλεψε και στο δικο μου το vowifi με vodafone αλλα λεω θανε ιδεα μου με τοσες δοκιμες πιο παλια
-
Μήπως υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένα θαύμα
-
Μια απ' τα ίδια με την τελευταία stable ειναι αισθητή η διαφορά σε θέμα μπαταρίας
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι στο δικό μου έσπασε το ένα απ' τα δύο αυτακια που συγκρατούν το κουμπί volume up k down και κολλούσε υπήρχε μια παρτίδα με αυτό το θέμα απ ότι έψαξα λίγο αλλα αν πιάνουν τα χέρια σου είναι εύκολο έχει διάφορους οδηγους
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑκόμα ένα που βρήκα είναι και αυτο για κάνε μια δοκιμή apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2…6-8-android-apk-download/
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμακαι στου αδερφου μου το κινητο RN7 με την ιδια αναβαθμιση της rom το ιδιο συνεβη