Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 280.
-
Παράθεση από baxalo: “Στο RN7 ασταθεια στο wifi.. αρκετες φορες "κοπηκε" το σημα και ξανασυνδεθηκε. ” απ την Παρασκευη που την περασα με καθαρη εγκατασταση μια χαρα με το wifi και σε δυσκολα σημεια στο σπιτι ειχα καλυτερο σημα ετυχε πετυχε τι να πω μεχρι στιγμης εχω το καλυτερο σημα και απ την stable της ομαδας και απ την τελευταια official global stable ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα δοκιμασα λιστα στο youtube μια χαρα
-
Μια χαρά περάστηκε με το καινούργιο twrp του Γιώργου πολύ smooth λειτουργία αλλά λίγο με ζαλίζει η κινούμενη οθόνη συνήθεια θα μου πεις η το απενεργοποιεις
-
Την κατεβάζω είδη ευχαριστώ
-
MIUI ART η καινούργια που ανεβάσατε είναι πιο βελτιωμένη δεν πρόλαβα να περάσω την προηγούμενη rom
-
Αλλαγη rom
ΜήνυμαΝαι global είναι δεν έβαλα κενό ξέχασα αλλά έχουν βγάλει και κινεζική stable αναμονη
-
Αλλαγη rom
ΜήνυμαΗ rom V11.0.1.0 που αναφέρεις είναι recovery Developer China σήμερα βγήκε απ' ότι είδα οχι όμως ακόμα στο eu
-
Τίποτα το είχα πάθει και λέω μπας και....αφού γλυτώσαμε το εγκεφαλικό όλα οκ
-
εγκατάσταση με μαυρισμένη την οθονη με το miflash σου δείχνει ότι γίνεται η εγκατάσταση σε κάποια Ρομ δεν έδειχνε την fastboot εικονα μόνο μαύρη οθονη (sorry δε διάβασα το τέλος αναφέρεις ότι δε το βλέπει το pc) το έγραψα γιατί το είχα πάθει σε πιο παλιά rom
-
το χει παρατηρησει η αναφαιρει κανεις δειτε στις παρακατω φωτο με wifi επανεκινηση με δεδομενα αλλαζουν οι ημερες ελληνικα σε κινεζικα
-
Μια χαρά η rom Ευχαριστώ πολύ
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜια μικρη βοηθεια για οσους ενδιαφερονται τον mi broswer global με το Bloatware removal tool του Γιωργου στην επιλογη uninstall xiaomi apps επιλογη (30) το απεγκατεστησε μια χαρα σημερα τον δοκιμασα στην 11.0.6.0 PFGMIXM
-
@johnnie δες στην φωτο
-
Την περασα απο πανω ολα οκ μεχρι στιγμης edit.διαχωρισμος οθονης δεν δουλευει ειναι θα ελεγα πολυ smooth η λειτουργεια της rom αν και εχω απενεργοποιηση τα παρακατω
-
Οκ αρχηγέ την κατεβάζω και βλέπουμε ευχαριστώ
-
Εχω την προηγούμενη stable την περναω από πάνω η κάνω καθαρή εγκατάσταση λόγο αλλαγής έκδοσης android
-
την περασα πανω απ την προηγουμενη developer μια χαρα καλη δυναμη σε ολους
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυματου BSG η του BOXER δε θυμαμαι δουλευανε μια χαρα με την miui 10 ok δοκιμαζω να ξεχνιομαστε λιγο καλη δυναμη σε ολους