Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 280.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “Παράθεση από apos: “με fastboot rom 11.0.4.0 την δοκιμασε κανεις μπας και παει καλυτερα λεω σαν ιδεα!!! ” Πως την περναω αυτην? ειπα να δοκιμασω και με αλλες custom rom, αλλα απο τη μια δε θελω να ξαναστηνω το τηλεφωνο και απο την αλλη οσες εχω δει ολες εχουν τα θεματα τους, δε παιζει το ενα, κολλαει το αλλο κτλ. ” με το mi flash εχουν οδηγο εδω τα παιδια αλλα ξανα στησιμο φτου και απ την αρχη δυστυχως
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαμε fastboot rom 11.0.4.0 την δοκιμασε κανεις μπας και παει καλυτερα λεω σαν ιδεα!!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕχω γυρισει στην 10 κατι δεν με ...... δεν ξερω ισως ιδεα μου θα περιμενω και αν δεν θα βαλω μια stable την δικια μας
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
apos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@Anritsu κανε μια δοκιμη και το Rufus ειναι ευκολο εχει και πολλα βιντεο στο youtube
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@'geozn8 δες φωτο
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΛιγο υπομονή ακόμα (βρηκα εφαρμογη απο καποιο μελος στην σελιδα μαs στο fb εχει ολες τις εκδοσεις την κατεβαζω)
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο μόνο που με ενοχλεί είναι το gps στο google maps στην 10.3.6.0 eea τώρα βέβαια όλοι περιμένουμε την 11 αλλά οκ θα δείξει
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑν θα σου είναι εύκολο και όταν μπορείς εντυπωσεις γιατί χαίρι και προκοπή δεν έχουν οι Κινέζοι
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@ anikologr σε τρία note 7 αγορασμενα από διαφορετικά μαγαζιά κανένα πρόβλημα τα δύο απο Κίνα αλλά σε όλα με καινούριες κάρτες λέω απλά για βοήθεια οκ τα δύο vodafone το άλλο cosmote what's up
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@XenosTh σωστά μην την κατεβάζεις η ίδια rom είναι στο δικό μου ήρθε και δεν ειχα χρόνο λόγω δουλειάς και έφυγε ... οπότε υπομονή
-
RedMi Note 7-GPS
Μήνυμαουπς εντελως αναπηρος ευχαριστω Γιωργο
-
RedMi Note 7-GPS
ΜήνυμαΝαι καταλαβα ειπα να περιμενω την 11 αλλα κατι δεν κανω καλα με το persist.img για εφαρμογη βρηκα τo My Tracks στο Whyred του φιλου μου η εφαρμογη παει σφαιρα στο δικο μου καπου το χανει και ενα print screen
-
RedMi Note 7-GPS
ΜήνυμαΛιγη βοηθεια ψαχνω για εφαρμογη που να καταγραφει την οποια διαδρομη κανεις και να μπορεις να ξανα χρησιμοποιησεις την καταγεγραμενη διαδρομη πραγμα που δε το κανει το google maps. Το gps της με rom 10.3.6.0 eea ειναι χαλι μαυρο και θα περασω το persist.img που γραφει κ ο Αποστολος μπας και...
-
Αποσυνδέσεις wi fi
ΜήνυμαΒγάλανε καινούρια rom για ρίξε μια.ματια μπας V10.3.12.0.PFGMIXM for Redmi Note 7 Global Released
-
Αποσυνδέσεις wi fi
ΜήνυμαΤι να πω φίλε μου δεν έχω παραπάνω γνώσεις απλά απ' ότι βλέπω στο δικό μου και λέω(γράφω δλδ)
-
Αποσυνδέσεις wi fi
ΜήνυμαΑν έχεις την τελευταία official rom 10.3.6.0 eea κάνε λίγο υπομονή για την 11 και το δικό μου κάνει κάτι κουλά με αυτή την τελευταία αναβάθμιση στο στακ είμαι να βάλω την δικιά μας αλλά άντε λέω υπομονή λίγο ακομα
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαμηπως λετε αυτο
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕκανε όλη την διαδικασία της αναβάθμισης επανεκκίνηση φόρτωσε την rom και άνοιξε κανονικά όπως το είχα κανονικά χωρίς να χάσω τίποτα ( για την official rom σορυ που δε το ανέφερα πιο πριν) οκ