Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Ζητάει χαμένο mi account (redmi 2)

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Επιτελους ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! πραγματικα θα κλαψω.... θα επανελθω αυριο.... παω σπιτι. κατεβασα μια ρομ κ θα δοκιμασω την τυχη μου αυριο ευχαριστω παρα πολυ! =============== Ιαν 14th 2018, 11:07pm =============== Καλησπερα. Εκανα δοκιμη να το φλασαρω με το xiaomiflash κατεβαζοντας κ αποσυμπιεζοντας την σωστη ρομ αλλα μου εβγαλε μηνυμα λαθους..τι μπορει να εχω κανει λαθος? παρολο που εχω κανει εγκατασταση των οδηγων οπως πρεπει, στον device manager η συσκευη αναγνωριζεται μονο ως portable devic…

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν καταλαβα. Αποσυνδεω την μπαταρια κ σβηνει. Οταν την συνδεσω θα αναψει μονο του? Ή οχι? Αν δεν αναψει μονο του προφανως μπορω να δοκιμασω fastboot ε? πως να δοκιμασω να βγαλω την μπαταρια απο μεσα?

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Βρε παιδια μια εικονα που βρηκα απο το νετ ειναι... To account μου το ποσταρα μαζι με φωτο του κινητου, του κουτιου κτλ στην προηγουμενη σελιδα Σκεφτηκα να του βγαλω την μπαταρια για να σβησει κ να ττο αναψω με vol-/+ k power αλλα θα κανω ζημια λογικα...ε? ειναι κολλημενη μεσα

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπερα και παλι. Με το τηλεφωνο μου δεν εχω βγαλει ακρη ακομα. Να συνοψισω... χανω το κινητο μου. μετα απο 7 μερες μου το δινουν. το μονο που μπορει να κανει ειναι να εναλλασεται η οθονη του αναμεσα στις 2 που εχω βαλει πιο κατω.. Βαζω τον κωδικο μου, με τον οποιο φυσικα μπαινω στο cloud της xiaomi αλλα δεν το παιρνει. Στο find device σαν τηλεφωνικο αριθμο ειχε τον αριθμο αυτουνου που βρηκε το κινητο κ προσπαθησε να το ξεκλειδωσει. Βαζω την δικη μου σιμ, και δεν ξεκλειδωνει. Το κινητο εχει γε…

• Καλησπερα. Εχω γνησια xp home, εχω απενεργοποιησει τον ελεγχο ψηφιακης υπογραφης... οταν τρεχω το exe αυτο, στην πρωτη οθονη λεει press any key. Aφου πατησω κατι, βλεπω την παρακατω οθονη κ το script κλεινει μονο του... τι παει στραβα?

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στην γλώσσα, δεν αναγνωρίζει το password σωστά με τα γερμανικά. Δοκίμασε από το mi cloud, να πας find device και να κάνεις wipe device, ώστε να ξεκινήσεις εκ νέου τις αρχικές ρυθμίσεις και να βάλεις την αγγλική γλώσσα. ” δεν βρισκει την συσκευη. Δοκιμασα wipe device αλλα απετυχε. The command has been sent, but not responded yet. It might be: 1. The device has already been shutdown. 2. No signal or no SIM card 3. The device has no network Να …

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Οι φωτο που υποσχεθηκα. Απο οτι βλεπω στο cloud δεν υπαρχει τιποτα. Δεν ειχα κανει συγχρονισμο... Το αν η συσκευη εχει ακομη το ΙΜΕΙ το εργοστασιακο πως το ελεγχω? Οποιαδηποτε συμβουλη καλοδεχουμενη

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Η συσκευη φαινεται, αλλα γραφει offline. Κατι αλλο που παρατηρω: To κινητο το ειχα δικαρτο. Σιμ1 ενα παλιο νουμερο vodafone που το ξερουν ολοι οι φιλοι μου... κ σιμ2 ενα νουμερο κοσμοτε που πιανει καλυτερα στο νησι, οποτε παω καμια πεζοπορια... στο i.mi.com οταν παταω το "find device" μου λεει "This may be because "Find Device" function is disabled on your device, or no location records for your devices.Please enable "Find Device" on your device. Choose one in the following list and locate it" κ…

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημερα. Οπως ειπα, το κινητο αγορασμενο καινουριο απο εμενα, απο ελλαδα. Εχω φυλαξει το κουτι κ τα παντα. Το κινητο μου επεσε στο δρομο κ καποιος το τσιμπησε. Πηγα αστυνομια κ δηλωσα απωλεια. Μια βδομαδα μετα σε γκρουπ ειδησεων του νησιου, εμφανιστηκε το κινητο. Το κινητο εχει ραγισμενο digitizer και θηκη απο aliexpress, το αναγνωριζω απο χιλιομετρα μακρυα. Τις φωτο μου δεν τις ειχα σηκωσει στο mi cloud. Και το ξερω οτι θα επρεπε να συνδεεται οταν του βαζω τον κωδικο μου. Αυτος ειναι και ο λογ…

ckiriako - - Recoveries

Μήνυμα

καλησπερα και χρονια πολλα Αντιμετωπιζω ιδιο προβλημα με το κινητο μου. Εχω το redmi 4A, αγορασμενο απο εμενα. Εφτιαξα mi account κ το κλειδωσα. Μια μερα μου επεσε στο δρομο κ το βρηκε ενας τενεκες. Αφου το παλεψε μια βδομαδα να το ξεκλειδωσει, στο τελος εβαλε ειδοποιηση σε τοπικο γκρουπ στο fb οτι βρηκε το κινητο, το αναγνωρισα, κ πηγα κ το πηρα. Το προβλημα μου ειναι οτι μου ζηταει τον κωδικο του mi account μου, το βαζω, και δεν το παιρνει. Με τον κωδικο αυτο συνδεομαι κανονικα στο account.xia…