Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΔεν γίνεται τίποτα. Μάλλον έχει να κάνει με πειραγμένα partitions. Αλλά αναφέρουν ότι χρειάζεται custom recovery. How to solve Unspecified error(0x80004005: FAILED (remote: size too large)) - Preprogrammer MiFlash Not working after resizing the system partitions (FAILED (remote: siz... - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Μάλλον τη γ@μησα... Αν έχεις καμιά ιδέα είμαι όλος αυτιά...
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΦλάσαρα ξανά αλλά ούτε τώρα. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 82sec. Μήπως έχει να κάνει με το αρχικό μήνυμα που εμφάνισε την πρώτη φορά στο miflash όταν brickαρε; (Unspecified error(0x80004005: FAILED (remote: size too large))
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΈτσι ακριβώς έχει μείνει.
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΓιώργο το έκανα 2 φορές, 3 λεπτά τη φορά αλλά δεν ξεκινάει το αναθεματισμένο.
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΤο πατάω (μέχρι και πάνω από 30'' το κράτησα πατημένο) αλλά δεν ανοίγει.
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΤο έκανα, αυτή η φορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά το κινητό δεν ανοίγει, ούτε φορτίζει... Επίσης, αν και ολοκληρώθηκε επιτυχώς το φλασάρισμα, το κινητό δεν ήταν σε fastboot mode κατα τη διαδικασία μιας (σβηστή οθόνη).
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΛοιπόν, μόλις ήμουν έτοιμος να σου γράψω ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο εκεί (αφού το είχα τσεκάρει πολλές φορές λόγω ότι κοίταξα πολλά thread στο forum της xiaomi), ξανασύνδεσα το τηλέφωνο μια τελευταία φορά και τώρα το βλέπει
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΟρίστε το screenshot με το τηλέφωνο συνδεδεμένο (αλλά εντελώς νεκρό, ούτε φορτίζει)
-
Νεκρό Μι4c
ΜήνυμαΚαλησπέρα, προσπάθησα να αναβαθμίσω σε Official stable ένα Mi4c που είχε μια παλιά 5.1.1 dev με TWRP σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Κατέβασα την σωστή fastboot china stable rom και κατά την διαδικαδία φλασαρίσματος με το miflash έβγαλε το παρακάτω error: Unspecified error(0x80004005: FAILED (remote: size too large)) Το τηλέφωνο πλέον δεν ανοίγει πουθενά (ούτε fastboot) και τα windows το αναγνωρίζουν ως Unknown USB device (devi…
-
καλησπέρα, @gkalen σε ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για τη rom με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω μια ερώτηση να σου κάνω. Υπάρχει τρόπος να μην ανάβει καθόλου ή τουλάχιστον από το 5% και κάτω το κόκκινο led για την χαμηλή μπαταρία; στην Miui 8 dev ανάβει από το 20% (αν είναι δυνατόν!!!) ενώ αν δεν κάνω λάθος στην δικιά σου Miui 8 dev ανάβει από το 15% όπως και στην Miui 7. Το θεωρώ ηλίθιο να μην μπορείς να αλλάξεις στο πόσο % θα σε ειδοποιεί ή να μην μπορείς να το απενεργοποιήσεις …
-
Παράθεση από komatoza: “Παράθεση από livadaki: “Παράθεση από Project_P: “Εμενα μου εβγαζε συνεχεια το error 7 μεχρι μου δοκιμασα ετσι. Επισης αν εισαι απο OTG πρεπει να ειναι το stick σου USB2 και σε FAT32. Tελος μπορει να ειναι corrupted η ROM και να θελει αντικατασταση. ” Corrupted δεν μπορεί να είναι και οι 3, stable global, ελληνική και dev. FAT32 είναι όλα. ” Αν το βιάζεσαι και για να μην παιδεύεσαι δοκίμασε με miflash αφού θες την global αλλά θα πρέπει να κατεβάσεις την fastboot rom Στάλθη…
-
Παράθεση από Project_P: “Εμενα μου εβγαζε συνεχεια το error 7 μεχρι μου δοκιμασα ετσι. Επισης αν εισαι απο OTG πρεπει να ειναι το stick σου USB2 και σε FAT32. Tελος μπορει να ειναι corrupted η ROM και να θελει αντικατασταση. ” Corrupted δεν μπορεί να είναι και οι 3, stable global, ελληνική και dev. FAT32 είναι όλα.
-
Παράθεση από Project_P: “@livadaki Sorry κεκτημενη ταχυτητα γιατι εγραφα και αλλου. Restore εννοουσα. εκανα και edit πιο πανω μην μπερδεψω κανεναν. Με OTG ή SD προσπαθεις να κανεις flash? Σου βγαζει καποιο error? Γιατι ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα χτες και ετσι ξεπερασε. ” Και από OTG και από SD card. Πρώτον, δεν κάνει verification το αρχείο (αν επιλέξω να κάνει), αν δεν επιλέξω κάνει κανονικά εγκατάσταση την rom. Επίσης μια φορά μου έβγαλε error 7. Τις υπόλοιπες φαίνεται ότι η εγκατάσταση γίνε…
-
Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από livadaki: “Καλησπέρα, έχω κολλήσει στην προσπάθεια να περάσω από την stable ελληνική σε global stable. Έκανα wipe cache, dalvik, system και data και μετά πέρασα την global stable με το TWRP. Μετά απο την επανεκκίνηση το τηλέφωνο είναι κολλημένο στο MI. Ξανα μπήκα στο TWRP, προσπάθησα να περάσω την τελευταία DEV κάνοντας πάλι wipes αλλά καταλήγω πάλι στο MI. Τι λάθος κάνω; ” Δοκιμασε να μπεις TWRP να πας reboot να κανεις Restore Reboot. Mετα κανε τα παντα wip…
-
Καλησπέρα, έχω κολλήσει στην προσπάθεια να περάσω από την stable ελληνική σε global stable. Έκανα wipe cache, dalvik, system και data και μετά πέρασα την global stable με το TWRP. Μετά απο την επανεκκίνηση το τηλέφωνο είναι κολλημένο στο MI. Ξανα μπήκα στο TWRP, προσπάθησα να περάσω την τελευταία DEV κάνοντας πάλι wipes αλλά καταλήγω πάλι στο MI. Τι λάθος κάνω;
-
Sony bluetooth +xiaomi =0
ΜήνυμαΚαλημέρα, Επειδή σκέφτομαι και εγώ την αγορά του sbh54, θέλω να σε ρωτήσω αν τα προβλήματα λύθηκαν. Η συσκευή μου είναι το redmi note 3 pro και φοβάμαι να το αγοράσω με τα προβλήματα που διαβάζω σε διάφορα sites όπως και εδώ.
-
Το πρόβλημα με το shell παρουσιάστηκε και σε εμένα μετά από μια εβδομάδα και 3-4 φορτίσεις από την εγκατάσταση της ελληνικής stable. Δεν μου παρουσιάστηκε από την αρχή. Αναγκάστηκα να κάνω wipe cache και dalvik στο TWRP. Σήμερα δεν παρουσιάστηκε. Θα δω στην επόμενη φόρτιση. Όταν το ξανακάνει μάλλον θα βάλω την global stable. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά στην ελληνική rom. Σίγουρα το πρόβλημα θα επιλυθεί σε επόμενες εκδόσεις.