Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 140.
-
Παράθεση από iakoboss7: “το τελευταιο "cm13firmware" αρχειο, βασισμενο σε global dev miui 7.1.5 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ KATE 7.1.5_Kate-CM13-firmware.zip - Google Drive =============== Ιαν 9th 2017, 2:13pm =============== εδω ειναι και η τελευταια εκδοση της cm13 cm-13.0-20161229-UNOFFICIAL-kenzo.zip | by jri3 for Redmi Note 3 Pro fully working, χωρις προβληματα. σε συνδυασμό με το firmware μου απο πανω (πρωτα περναμε το firmware), τα τελευταια pico gapps The Open GApps Project και supersu 2.79 [STABLE][201…
-
δεν είναι δικό μου το κινητό αλλά μετά από 3-4 ημέρες αφότου έχει εγκατασταθεί η ρομ , τον ρώτησα και σε γενικές γραμμές είναι οκ . δε μπορώ να σου δώσω στατιστικά αλλά δεν έχει κάποιο σημάδι draining . Εντάξει όταν το χρησιμοποιεί με ανοιχτό wifi , 4g και ραδιόφωνο , έχει κατανάλωση και λογικό . Το βράδυ που κοιμάται με ανοιχτό το wifi ,4g , καταναλώνει 1 με 2 % . Στα υπόλοιπα η ρομ τρέχει απροβλημάτιστα
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “οχι...απλά θα έχεις την επιλογή του twrp ” Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια . Να είστε καλά
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από geoanto555: “Τα xiaomi με κλειδωμένο bootloader έχουν αυτό σαν recovery και δεν έχουν επιλογες.. ” TWRP και πάλι TWRP !!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι άσχετος και θέλει και αναβαθμίσεις . Δε μπορώ να του περνάω κάθε εβδομάδα τα updates τα δικά μας
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τα xiaomi με κλειδωμένο bootloader έχουν αυτό σαν recovery και δεν έχουν επιλογες.. ” Αν του το ξεκλειδώσω θα έχει αυτό που έχει το δικό μου ;
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το mi recovery είναι ένα τηλεφωνο και ένα καλώδιο.... Τίποτα άλλο.. Unlock-Redmi-Note-3-Bootloader.jpg ” Στο redmi note 2 που έχω μου βγάζει τις επιλογές για κινέζικα ή αγγλικά και μπορείς να κάνεις και wipe . Οπότε όλα καλά ;
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι όμως . . . . Τον βγάζει σε ένα εικονίδιο που δείχνει να συνδέσει το κινητό στο pc στη σουίτα
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από klag: “κάνω κάποια μετανομασία στη ρομ ή την περνάω ως έχει ; ” Θα την κάνεις unzip πρωτα, όχι δεν είναι απαραίτητο Τελικά πολύ εύκολα ξεκλειδωσα και φλασαρα την official global dev. Το μόνο που δε ξέρω γιατί δεν έχω το ίδιο κινητό είναι οταν πάω μέσω της εφαρμογής της αναβάθμισης στο recovery δε μου βγάζει το Mi recovery αλλά μου δείχνει να συνδέσω το κινητό στο Mi pc suite . ”
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακάνω κάποια μετανομασία στη ρομ ή την περνάω ως έχει ;
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακατεβάζω δηλαδή την official global dev fastboot rom και τη φλασάρω ;
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμααν θέλει να περάσει την official ,τι θα πρέπει να κάνει γιατί έχει φαγωθεί !!!!
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαθα το δω σπίτι το βράδυ σπίτι χίλια ευχαριστώ !!!
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαδε μπαίνει από εδώ , θα δοκιμάσω στο σπίτι . αν δεν ξεκλειδώνει τι εναλλακτικές έχω ;
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυματώρα δυστυχώς δε μπορώ γιατί είμαι σε ένα pc στη δουλειά και δε με αφήνει να μπω . αν το ξεκλειδώσω θα μπεi twrp ;
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαδεν έχει όμως την china έχει την global dev
-
klag - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαπροσπαθω να βρω πως ελεγχω αν ειναι κλειδωμένος . καμιά βοήθεια ;