Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν φαίνεται ούτε με την εφαρμογή.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤα πίσω λαμπάκια ανάβουν. Υποψιάζομαι όμως ότι η βλάβη είναι ανεπανόρθωτη...
-
ΜήνυμαΜεταφέρω εδώ το μήνυμά μου, μιας και είστε όλοι καλά "πειραχτήρια''. Δυστυχώς το δικό μου μάλλον απεβίωσε. Δεν ανάβει το led μπροστά και δεν το βλέπω καθόλου στα ασύρματα. Εννοείτε ότι έκανα reset, αλλά τζίφος. Το τροφοδοτικό δουλεύει, το έχω συνδεδεμένο με το μόντεμ μου, αλλά ούτε εκεί φαίνεται να υπάρχει κάτι συνδεδεμένο. Υπάρχει τρόπος να περάσω firmware μέσω κάποιου usb stick; Έχω κολλήσει άσχημα. Μίλησα και με gearbest που το αγόρασα, αλλά εκείνοι μου δίνουν πίσω 10, ναι καλά διαβάσατε 10 δ…
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΔυστυχώς το δικό μου μάλλον απεβίωσε. Δεν ανάβει κανένα led ούτε μπροστά ούτε πίσω και δεν το βλέπω καθόλου στα ασύρματα. Εννοείτε ότι έκανα reset, αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα;
-
Μπράβο σε όλα τα παιδιά! Συνεχίστε την καλή δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ! Θα φλασάρω μόλις δω αντιδράσεις και εντυπώσεις από τα 8, και θα ποστάρω κι εγώ, μιας και δεν έχω δεύτερο κινητό για backup...
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΑπό το πρωί που το σύνδεσα, έπαθα την πλάκα μου με την εμβέλεια του μηχανήματος. Μέχρι τώρα με ταλαιπωρούσε ένα άθλιο ΖΤΕ της Βόνταφον με συνεχείς αποσυνδέσεις και γελοία εμβέλεια. (Δωμάτιο μεσοτοιχίας και να μην περνάει το σήμα). Από την ώρα που το έβαλα, πήρε δρόμο το εξτέντερ στο διάδρομο και πλέον στα υπνοδωμάτια σε απόσταση περίπου 40 μέτρα με ενδιάμεσο δωμάτιο και άλλες ενδιάμεσες τοιχοποιίες, 4-5 γραμμές φουλ σήμα και μάλιστα στην πιο χαμηλή ρύθμιση έντασης σήματος του ρούτερ! Όσοι αντιμε…
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΜόλις το παράγγειλα. Ελπίζω να μου λύσει το πρόβλημα με το τραγικό ΖΤΕ της ΧΟΛ. Σύντομα, θα στείλω εντυπώσεις.
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Πολύ ωραίο δώρο!
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
stregas - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την δουλειά τον κόπο και τις ώρες που έχετε ξοδέψει, ώστε όλοι εμείς να απολαμβάνουμε μια τόσο ποιοτική ROM. Ο οδηγός είναι κατατοπιστικότατος και ολοκληρωμένος.