Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
εν το μετ Παράθεση από demakhs: “ρυθμισεις-->εφαρμογες-->κάνε clear cache σε όποια εφαρμογή δεις κ έχει μπροστά τη λέξη Google. Αφαίρεση του google Account από ρυθμισεις-->λογαριασμοί και προσθήκη του ξανα στο καπάκι. ” Παράθεση από demakhs: “ρυθμισεις-->εφαρμογες-->κάνε clear cache σε όποια εφαρμογή δεις κ έχει μπροστά τη λέξη Google. Αφαίρεση του google Account από ρυθμισεις-->λογαριασμοί και προσθήκη του ξανα στο καπάκι. ” δεν κανει συνδεσει με τιποτα ομωσ
-
Παράθεση από tfotis: “Παράθεση από Sotiris1979: “Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ? ” Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις το διάβασμα από εδώ και αφού αποφασίσεις τι rom θες να έχεις στο κινητό σου, πράττεις ανάλογα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν custom rom ελληνική, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που προτιμούν τις επίσημες rom από την Xiaomi ” οκκκκκ σε ευχαριστω παρα πολυ ελπιζ Παράθεση από demakhs: “Βάλε global official developer με σχεδόν πλήρη Ελληνικά…
-
Το συνδεσα το κινητό αλλά δεν μου βγάζει κάποιο update? Συγγνώμη κιόλας αλλά καταλαβαίνεις μου είναι λίγο δύσκολο, και το λινκ που μου εστειλες δεν το βρίσκω Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Sotiris1979: “Μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ να τιν κατεβάσω και αν ναι την περνάω με το mi pc suite ή τιν βάζω μέσα στο κινητό και κάνω το update μέσω updater? ” Με τον οδηγό του Mi PC Suite γίνεται αυτόματα το κατέβασμα και η εγκατάσταση της ρομ που θα επιλέξεις, αλλά...μπαίνει μόνο η official ch…
-
Παράθεση από osalonikios: “Η Ελληνικη Ρομ είναι unoficial οπότε τα update γινοντε χειροκίνητα μεσα από TWRP. Οι επίσημες ROM υποστηρίζουν κανονικα τα updates αυτόματα. ” Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ? Παράθεση από tfotis: “Παράθεση από Sotiris1979: “Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ? ” Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις το διάβασμα από εδώ και αφού αποφασίσεις τι rom θες να έχεις στο κινητό σου, πράττεις…
-
Παράθεση από osalonikios: “Η Ελληνικη Ρομ είναι unoficial οπότε τα update γινοντε χειροκίνητα μεσα από TWRP. Οι επίσημες ROM υποστηρίζουν κανονικα τα updates αυτόματα. ” Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ? Παράθεση από tfotis: “Παράθεση από Sotiris1979: “Και για να περάσω επίσημη φίλε μου Θοδωρή είναι δύσκολη διαδικασία να φανταστώ? ” Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις το διάβασμα από εδώ και αφού αποφασίσεις τι rom θες να έχεις στο κινητό σου, πράττεις…
-
Παράθεση από Sotiris1979: “Καλημέρα παιδιά συγχαρητήρια για την δουλειά σας, όπως καταλάβατε είμαι νέος στη συσκευή xiaomi, έχω το xiaomi redmi note 3 pro 32giga το πήρα από ελληνικό κατάστημα. Χτες παρατήρησα ότι στη σελίδα που λέει σχετικά με το τηλ γράφει "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" και έχει τρία ελληνικά ονόματα, αυτό σημαίνει ότι μου έχουν περάσει ελληνική rom, χτες έκανα εγγραφή στη σελίδα σας και κατέβασα 2 zipp αρχεία αλλά δεν με άφηνε να κάνω το update, μπορεί κάποιος να μου γιατί? Το κινητό έχει την …
-
Παράθεση από xristo2121: “Όχι δεν έχω βαλει κανένα άλλο θέμα,δεν μου το κάνει μόνο σε αυτή την ρομ το έκανε και στις προηγούμενες ,και είχα κάνει και clean install και δουλευε πιο καλά κάπως αλλά μετά εκανα το update και άρχισε πάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapat ” Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Sotiris1979: “Το κινητό έχει την έκδοση MIUI 7 GLOBAL, STABLE 7.3.6.0.0 ” Έχεις unofficial rom...μην προσπαθήσεις να βάλεις την ελληνική γιατί θα το brick-άρεις το κινητό ά…
-
Καλημέρα παιδιά συγχαρητήρια για την δουλειά σας, όπως καταλάβατε είμαι νέος στη συσκευή xiaomi, έχω το xiaomi redmi note 3 pro 32giga το πήρα από ελληνικό κατάστημα. Χτες παρατήρησα ότι στη σελίδα που λέει σχετικά με το τηλ γράφει "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" και έχει τρία ελληνικά ονόματα, αυτό σημαίνει ότι μου έχουν περάσει ελληνική rom, χτες έκανα εγγραφή στη σελίδα σας και κατέβασα 2 zipp αρχεία αλλά δεν με άφηνε να κάνω το update, μπορεί κάποιος να μου γιατί? Το κινητό έχει την έκδοση MIUI 7 GLOBAL, STABL…