Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 30.
-
Παράθεση από Pluto TheBullie: “Έχω μια συσκευή Redmi 3. Ο οδηγός νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλός αλλά κολλάω στο βήμα που πρέπει να εκτελέσω την εντολή "su". Δεν κάνει δουλειά παρόλο που έχω βάλει μια official chinese developer ROM. Υπάρχει κάτι επιπλέον που πρέπει να κάνω; =============== Ιαν 19th 2017, 12:30pm =============== /system/bin/sh: su: not found Νομίζω πως θα διορθωνόταν κάνοντας ένα edit μέσα σε ένα αρχείο συστήματος με τον ESexplorer αλλά ούτε ο ES Explorer μου δίνει root δικαιώμα…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@makis1024 Κλειδωμένος. Τι μπορώ να κάνω; Καίγομαι και δεν έχω άλλο κινητό να κάνω τη δουλειά μου..
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@venioni Έφαγε error το flash και κόλλησε σε bootloop. Γίνεται να flashάρω μέσω fastboot?
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@venioni Έχω Kenzo και πήγα να φλασάρω την Global Stable του tutorial. Τώρα μπορώ να φλασάρω κανονικά. Ποιά ρομ να δοκιμάσω;
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@venioni Δεν μπορώ να φλασάρω. Όταν γράφω την εντολή "adb reboot edl" το κινητό κάνει επανεκίνηση αντί να μπει στο mode με το κόκκινο λαμπάκι.
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜετά το flash της Global Stable, ακολουθώντας ένα ένα και ευλαβικά τα βήματα το κινητό έχασε την συνδεσιμότητά του (sim not found, wifi δεν λειτουργεί, IMEI Unknown). Δοκίμασα να την ξαναφλασάρω και πάλι τίποτα. Δοκίμασα να περάσω την China Developer αλλά δεν μου διαβάζει το κινητό στο adb όταν γράφω adb devices. (Το πρώτο flash το έκανα από Greek Stable android 6 οπότε έχει να κάνει με downgrade η όλη φάση). Τι κάνω;
-
Παράθεση από geoanto555: “ναι ναι.. ” Ευχαριστώ φίλε! Όλα καλά και επιτέλους ελληνική rom!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nakis93: “Brickαρε;;; ” Μπες με volume - & power σε fastboot και ξεκλείδωσε το ” Τι εννοείς "ξεκλείδωσέ το". Το bootloader?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nakis93: “Τι να πεις, παραξενιές. ” Τα windows από προεπιλογή έχουν κρυφές τις καταλήξεις... Αν εσύ μετονομάσεις σε .zip θα πρέπει να δώσειςsideload update.zip.zip// ” Ολοκληρώθηκε, πάτησα reboot και με πετάει μέχρι το logo Mi και σβήνει. Όσες φορές και να ανοίξω την συσκευή αυτό κάνει. Brickαρε;;;
-
Παράθεση από geoanto555: “Μπες πάλι σε twrp και πες μου αν το βλέπει ο υπολογιστης κανονικά.. ” Λύθηκε. Τελικά δεν έπρεπε να μετονομάσω το αρχείο σε "Update.zip" αλλά σκέτο "Update" και στην εντολή να γράψω κανονικά adb sideload Update.zip Τι να πεις, παραξενιές.
-
Cannot read "update.zip". Επίσης αν βγω απο sideload στο twrp το Adb δεν βλέπει την συσκευή με την εντολή adb devices. Το κινητό είναι αχρηστευμένο αυτή τη στιγμή διότι δεν πάει πέρα απο το logo Mi. Help!
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στο είπε και ο @geoanto555 θα έχεις μεγάλα προβλήματα σε downgrade...μην το δοκιμάσεις... ” Μου ήρθε η έγκριση, δοκίμασα και πάλι μια τρύπα στο νερό. Απελπισία. Καμιά ιδέα για το πως να αλλάξω ROM;
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για να σου στείλουν το μήνυμα, βάζεις αυτόν που έχεις...δεν παίζει ρόλο, το ίδιο έχω κάνει σε 4 account που έχω ” Ναι το έκανα, περιμένω έγκριση. Μακάρι να πιάσει αλλιώς η μόνη λύση που μου μένει είναι downgrade σε μια Global Stable.
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μάλλον εννοείς να φτιάξει 2 λογαριασμούς με user name τον ίδιο αριθμό, μπορείς να κάνει με βάση το εμαιλ δεύτερο λογαριασμό @nakis93 ” Όταν μπαίνω στην σελίδα για apply για unlock με βάζει απευθείας στην σελίδα για dl το unlock app. Τελικά μπήκε, θέμα του σερβερ είναι, αλλά ζητάει αριθμό τηλεφώνου..
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σου απάντησα 2 φορές.... Θα έχεις πρόβλημα αν ΄πας σε 5αρα... Τι δεν καταλαβαίνεις; Αν πας και μείνεις εννοώ.... Γίνεται με το ίδιο κινητό απ΄οτι ξέρω.... Δοκίμασε το. ” Δεν μου επιτρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό. Τι πρόβλημα εννοείς;
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν έχεις στο μυαλό σου να μείνεις σε android 5 το πιο πιθανό είναι να έχεις πρόβλημα με το ιμει ή να βγάζει σφάλμα η κάρτα σιμ... Θα σου πρότεινα να κάνεις άλλο λογαριασμό και να ξεκλειδώσεις όπως είσαι... αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα που λες. ” Στο authentication της Xiaomi μου βγάζει invalid IMEI, αλλά η συσκευή δεν είναι replica. Θα δοκιμάσω με καινούριο λογαριασμό και Άγιος ο Θεός. Αν δεν πετύχει θέλω απλά μια απάντηση αν είναι εφικτό αυτό που ρώτησα γιατί είναι το p…
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάτι κάνεις λάθος και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις με την china dev... ” Αν κάνω κάτι λάθος τότε κάνει η xiaomi κάτι λάθος. Δοκίμασα τους επίσημους οδηγούς με την έγκριση και όλα, δοκίμασα τους ανεπίσημους οδηγούς απο τα φόρουμ, με λίγα λόγια δοκίμασα τα πάντα. Το μήνυμα παραμένει το ίδιο "Couldn't verify device". Ακολούθησα όλα τα φόρουμς και τα troubleshooting πάνω στο θέμα και τίποτα δεν μου το διόρθωσε. Οπότε παραιτούμαι απο την προσπάθειά μου να ξεκλειδώσω την συσκευ…
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓιατί όχι; Έχω πρόβλημα με το unlock και δεν μπορώ να περάσω άλλη rom και έχω κολλήσει στην κινέζικη. Γι' αυτό ρωτάω.
-
nakis93 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕρώτηση. Επειδή η ROM μου είναι η China DEV 6.10.13 με Android 6.0.1 γίνεται να ακολουθήσω τον οδηγό για να βάλω την Global Stable ή θα υπάρχει θέμα; Και επίσης η Global STABLE παίρνει ενημερώσεις απο το updater;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔοκίμασα όλα τα βήματα, έχω την Κινέζικη DEV ROM, όλα σωστά όλα ενεργά, ίδιοι λογαριασμοί κινητό και εφαρμογή, μου βρίσκει κανονικά την συσκευή στο Find device, δεν είναι άλλες συσκευές ενεργές σε αυτόν τον λογαριασμό, έκανα log in με τον αριθμό τηλεφώνου παντού, έχω επίσημη έγκριση απο την xiaomi, OEM Unlock ενεργό, USB Debug ενεργό, Windows 64 bit, TEST MODE ενεργό και κάπου εδώ σταματάω να γράφω επειδή θα βρίσω τα ρύζια. Όλα οκ, όλα σωστά και όλα με τα βήματα αλλά το καταραμένο σταματάει στο …