Παιδιά καλησπέρα έχω Global Rom 9.5.12.0 (NEGMIFA) σταθερή.Εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα με τα update αλλά λέω να ξεκλειδώσω τον bootloader καλού κακού γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται αργότερα. Εάν ξεκλειδώσω χάνεται η εγγήυση?
Παιδιά όσοι χρησιμοποιείται whatsapp για τσεκάρετε λίγο εάν κάποιος σας στείλει 2 μηνύματα το ένα μετά το άλλο συνεχόμενα σας έρχεται ειδοποίηση? Εμένα ούτε ειδοποίηση μου έρχεται ούτε το led αναβοσβήνει. Εάν μου στείλουν ένα μήνυμα λειτουργεί κανονικά και ήχος και led. Εάν μου στείλουν 2 το ένα μετά το άλλο ούτε ήχος ακούγεται ούτε το led αναβοσβήνει.
Alvin1983 Ευχαριστώ. Έβγαλες καμιά άκρη. Τις έχω δοκιμάσει και τις πιο παλιές αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ παρατήρησα ότι εάν το κάνω επαννεκίνηση για κανά 2 λεπτά έρχονται κατευθείαν αλλά μετά τίποτα πάλι τα ίδια.
Τα έχω δει και αυτά και είναι όλα οκ. Πάντως το δοκίμασα και με ένα redmi note 3 και με ένα redmi 3 και κάνει το ίδιο. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις εάν δεν ανοίξεις την εφαρμογή. Περίεργο που δεν το έχει αναφέρει κανείς άλλος.
Καλησπέρα παιδιά.. Σε εσάς έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις στο Viber? Πήρα το κινητό προχθές και έχει την τελευταία Rom MIUI 9.5 Global Σταθερή 9.5.11.0(NEGMIFA). Εάν δεν ανοίξω την εφαρμογή δεν έρχεται τίποτα, και την έχω να ξεκινάει αυτόματα και στην εξοικονόμηση μπαταρίας την έχω βάλει χωρίς περιορισμούς αλλά τίποτα.