Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
καλημερα σε ολους,καμια ιδεα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33863/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33864/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33865/
-
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta2_7.3.16
-
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Μήνυμα31.6 % καταναλωση...
-
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους, Πως μπορω να διαπιστωσω αν το προβλημα που εχω με τη μπαταρια ειναι θεμα software η' hardware?Το κινητο το εχω σχεδον ενα χρονο, το φορτιζω σωστα, εχω αλλαξει 2 ρομ και το προβλημα παραμενει με ασυνηθιστα υψηλη καταναλωση συστημα Android 30% και Αndroid στο 15%.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Καλησπερα Γιωργο, εκανα την αιτηση οπως δειχνει στο λινκ που μου εστειλες. Μου απαντησαν το εξης: '' * Please login on en.miui.com/unlock/ to apply. We allocate maximum of 10 days for system to check and approve the application. If the download webpage is shown instead of rejected message means you’ve been approved. Do check out the application status here from time to time'' Το προβλημα ειναι ομως πως οταν παω να το κανω με το τροπο που μου λενε αυτοι (ο οποιος και ειναι ο κανονικος τροπος με τ…
-
οπως ειπες και πριν δε μπαινει ουτε στο miui ουτε στο recovery, μονο fastboot mode. [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - All ROMS - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Entering EDL mode from fastboot mode - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ειναι αυτα τα 2 σαιτ τα βηματα η' καμια σχεση?
-
οχι δεν ειχα τσεκαρει τιποτα απο αυτα,περασα τη ρομ απ το pc sd εκανα πρωτα μια επαναφορα και μετα μπηκα απ το recovery και ετρεξα τη ρομ αλλα απ οτι φαινεται ηταν λαθος.πως γινεται μετα απο τοσο καιρο να ναι κλειδωμενο δε καταλαβαινω, εχω πανω απο 3 εβδομαδες που εκανα την αιτηση.γινεται ν αλλαξεις ρομ αν ειναι κλειδωμενο?ποιος ειναι ο ποιο απλος τροποσ να δω αν ειναι ξεκλειδωτο?ευχαριστω! =============== Μαρ 15th 2017, 10:41pm =============== μολισ ειδα πως ειναι κλειδωμενος, γινεται να ξανακλ…
-
πως γινεται να ναι κλειδωμενο?ειχα κανει την αιτηση βεβαια δε μου απαντησαν με μνμ ποτε αλλα εκανα ολη τη διαδικασια, με τη τριτη επιλογη ειχα china stable εβαλα global stable, και επειδη συνεχισα να χω προβλημα εκανα downograde στην 8.0.6.0 αλλα καποιο λαθος φαινεται να κανα...πρεπει να ξανακανω δηλαδη αιτηση να μου το ξεκλειδωσουν η' δε το χαν ξεκλειδωσει απ την αρχη?και αν δε το χαν ξεκλειδωσει πως εβαλα τη global?ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.
-
Απενεργοποιησε το Mi Cloud και το find device.δε ξερω να σου πω με σιγουρια αν οντως αυτα φταινε αλλα η μπαταρια μου συνηλθε! δε ξερω ποια εκδοση εχεις εσυ αλλα γενικοτερα και απο αλλα φορουμ που διαβασα τα 8 δημιουργουν θεμα με τη μπαταρια. Παρακολουθησε το λιγες μερες και αν δεν δεις καποια αλλαγη αυτο που μπορεις να κανεις ειναι downgrade σε MIUI 8.0.5.0 ή 8.0.6.0.
-
Καλησπερα σε ολη την ομαδα!Λοιπον, το κινητο το εχω σχεδον 11 μηνες και το φορτιζω σχεδον παντα σωστα,δεν ειχα ποτε θεμα με τη μπαταρια.Τελευταια μου παρουσιασε το γνωστο προβλημα, η μπαταρια δε κραταει μερα για κανενα λογο χωρις σχεδον καμια χρηση.Ειχα κινεζικη stable και επειδη νομιζα πως ειναι θεμα λογισμικου περασα τη global stable με τον οδηγο που βρηκα στο φορουμ και συγκεκριμενα με το βημα 3. Το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει δυστυχως, παρολα αυτα εχω την αισθηση αν και δεν ειμαι ειδικος…