Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• unlock bootloader

panagiotis19888888 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση, το αλλαξα και δυστυχως μου βγαζει το ιδιο,δε μπορω να καταλαβω τι φταει.

• Βοηθεια!!!

Μήνυμα

καλησπερα, προσπαθω να κανω την αιτηση για να ξεκλειδωσω το bootloader και δε δεχεται το ονομα, εκανα καινουργιο mi account και παλι τα ιδια,δοκιμασα να μπω απο αλλο browser,εκανα διαγραφη ιστορικου,τιποτα!Γνωριζετε κατι?Ευχαριστω.

• unlock bootloader

Μήνυμα

εκανα απλα διαγραφη ιστορικου απ τη αρχη του ετους, δε ξερω τι ειναι το bronze ιστορικο, δοκιμασα να μπω και απο αλλο browser.Τιποτα, παλι τα ιδια, δε δεχεται το ονομα.

• unlock bootloader

Μήνυμα

Kαλησπερα σε ολους,προσπαθω να κανω αιτηση για να ξεκλειδωσω το bootloader και δε δεχεται το ονομα μου.Γνωριζετε κατι?Ευχαριστω.

• Καλημέρα σε όλους!Έχω σοβαρό θέμα με τη μπαταρια.θα ήθελα για αρχή ν αλλάξω από China stable σε global stable αλλά όταν το προσπάθησα με τον οδηγό που βρήκα εδώ μέσα δε τα καταφερα ,οπότε υπάρχει καποιος άλλος οδηγός?Επίσης επειδή φαντάζομαι δε θα λυθεί το θέμα με τη μπαταρία ακόμα και με την αλλαγή Ρομ καποιο fix χρειάζεται για το deep sleep!Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!

• drain battery problem

Μήνυμα

καλησπερα παιδια,εχω σοβαρο προβλημα με τη μπαταρια, θελω να αλλαξω απο china stable σε global stable μηπως και λυθει.προσπαθησα να κανω την αλλαγη ετσι οπως λεει μεσα στον οδηγο αλλα καπου σκαλωνει.Γνωριζετε κατι?Ευχαριστω.

• νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα λογισμικου γτ το κινητο δε το χω ουτε ενα χρονο και γενικα το φορτιζω σωστα το κινητο.

• καλησπερα σε ολους!θα μπορουσε καποιος να μου πει πως μπορω ν αλλαξω απο china stable σε global stable?υπαρχει καποιος οδηγος?ευχαριστω.

panagiotis19888888 - - Φόρουμ υποδοχής μελών

Μήνυμα

καλημερα!πως μπορω να κανω post το προβλημα μου?ευχαριστω