Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.
-
πολυ καλο για να ναι αληθινο! σιγα μονο 4 ωρες ασχοληθηκα σημερα, παλι το ιδιο με τις σιμ ξεκλειδωνουν και μετα απο λιγο ξαναζηταει πιν! δε ξερω μηπως το λαθος το κανω στο twrp τι να πω οταν επιλεγω cache,data, dalvik και σερνω τη μπαρα για να το δεχτει μετα που λεει να παω πισω δειχνει σα να ξετσεκαρει, ξερω γω τι να φταιει ρε γαμωτο!
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
some1 - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαγιατι δε μπαινει σε twrp ? χθες ειχα μπει 15 φορες που προσπαθουσα να βαλω ρομ ακυρο βρηκα αλλο τροπο να μπω να πειραματιστω και λιγο μονος :-p
-
Μήνυμαολα καλα με τη διαδικασια μου εβαλε μια ρομ με κινεζοεικονιδια κτλ. τωρα ξεκιναω απο την αρχη να βαλω παλι αυτη του gkalen σωστα?
-
Μήνυμαεπειδη εχει κρασαρει το κεφαλι μου θα το ξεκινησω να το κανω αυριο. κατεβαζω το αρχειο που μου ειπες κανω τη διαδικασια που εχει εδω στην πρωτη σελιδα και μετα απο ποιο βημα απο εδω ξεκιναω; Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) απο την αρχη;;; ρωταω τωρα γιατι 8-9 το πρωι δε θα ειναι και πολλοι διαθεσιμοι να πριξω..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ποια κατεβάζεις για να κάνεις τι?? EDIT: Α, καλά..πάλι αυτός.. ” xaxaxaxaxa αλλη ερωτηση δε θα κανω την επομενη φορα το κινητο παει τοιχο. μου αρεσει που γραφω σε διαφορετικα θεματα και σε ολα μου απανταει ο @geoanto555 χαχαχαχα
-
Μήνυμαπαιδια για να μη κανω πατατα (κι αλλη;) για redmi note 3 pro με snapdragon ποια ακριβως κατεβαζω;
-
Παράθεση από Bodai: “Είναι του @gkalen !! Οχι τότε ... είσαι μια χαρά. Αστο ως έχει .. ” και γιατι γραφει .eu ? ρωταω μην εκανα καμια πατατα και χρειαστει να το ξανακανω οοοοολο αυτο! Παράθεση από takisfrag: “Επίσης να προσθέσω πως πρώτο σετάρισμα του τηλεφώνου ειναι στα Αγγλικά και μετά γυρνάμε Ελληνικά ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι στα αγγλικα τις εκανα τις πρωτες ρυθμισεις και μετα οταν μπηκα στο μενου πηγα στις γλωσσες και μαζι με ολες τις αλλες ειχε και ελληνικα…
-
Παράθεση από Bodai: “@some1 τελικά την 6.8.11 φλάσαρες όπως σου είπε ο @geoanto555?? Την ελληνικη GTV? Γιατι αν φλάσαρες την GTV 6.8.11 το by xiaomi.eu σημαίνει ότι δεν φλασαρίστηκε σωστά... ” αυτη κατεβασα RedmiNote3Pro_Kenzo_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Redmi Note 3 και στο twrp αυτο επελεξα και εκανε flash δε θα επρεπε να γραφει xiaomi.eu ?
-
μισο γιατι φρικαρα δε ξερω τι και πως πηγε να συνδεθει με mipcsuite πεταχτηκε στην οθονη το εικονιδιο Mi και απο κατω το android που ειπε πριν ο @geoanto555 ξεκινησε βημα βημα απο την αρχη σα να το πηρα καινουριο, τα εκανα μπηκα μεσα και ειχε γλωσσα να επιλεξω τα ελληνικα! Δειτε ρε παιδια τη φωτο και πειτε μου αν ολα ειναι καλα γιατι τα εχω κανει λιγο μανταρα