Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
arkas5 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε το παρακάτω.... Ρυθμίσεις => Γραμμή κατάστασης => Διαχείρηση ειδοποιήσεων => Μουσική Κλείσε τον διακόπτη Προβολή στη μπάρα ειδοποιήσεων” Ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα δοκιμάσει και πιο πριν αλλά το ξαναδοκίμασα. Δυστυχώς δεν την κρατάει την ρύθμιση. Ανοίγει πάλι μόνο του....
-
arkas5 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από arkas5: “Μία ερώτηση βρε παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε... Ήρθε το τερατάκι εχθές από merimobiles και είμαι κατενθουσιασμένος μαζί του. Ένα πράγμα με ενοχλεί μόνο και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Καταρχήν έχει multi rom miui-4.11.7 Μπορώ από την Γραμμή Κατάστασης (notification bar) να μην βλέπω την εφαρμογή της μουσικής πάνω από τα εικονίδια συντομεύσεων (διακόπτες ή toggles)? Στις ρυθμίσεις μπορώ να ορίσω την σειρά των διακοπτών αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να μην βλέπω απ…
-
arkas5 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜία ερώτηση βρε παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε... Ήρθε το τερατάκι εχθές από merimobiles και είμαι κατενθουσιασμένος μαζί του. Ένα πράγμα με ενοχλεί μόνο και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Καταρχήν έχει multi rom miui-4.11.7 Μπορώ από την Γραμμή Κατάστασης (notification bar) να μην βλέπω την εφαρμογή της μουσικής πάνω από τα εικονίδια συντομεύσεων (διακόπτες ή toggles)? Στις ρυθμίσεις μπορώ να ορίσω την σειρά των διακοπτών αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να μην βλέπω από πάνω τους την εφαρμο…
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
arkas5 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο πρόβλημά μου είναι οτι θέλω play store και να μην έχω κινέζικες εφαρμογές. Μπορώ να τα κάνω αυτά με την multi? Άκυρη η ερώτησή μου. Βρήκα τις απαντήσεις στο youtube.
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
arkas5 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από arkas5: “Μόλις παράγγειλα το τερατάκι από merimobiles. Είχε αυτή την εποχή την καλύτερη τιμή νομίζω $280. Μόλις έρθει με το καλό θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας για την ελληνική rom. Τους είπα να το στείλουν σφραγισμένο και να μην περάσουν τίποτα. Κρίνετε σκόπιμο να τοποθετήσω πρώτα την full rom 4.8.22 ή να βάλω κατευθείαν την 4.10.11? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.” Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις πρώτα να έρθει, να δεις τι θα έχει μέσα (επειδή το γεγονός ότι τους…
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
arkas5 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜόλις παράγγειλα το τερατάκι από merimobiles. Είχε αυτή την εποχή την καλύτερη τιμή νομίζω $280. Μόλις έρθει με το καλό θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας για την ελληνική rom. Τους είπα να το στείλουν σφραγισμένο και να μην περάσουν τίποτα. Κρίνετε σκόπιμο να τοποθετήσω πρώτα την full rom 4.8.22 ή να βάλω κατευθείαν την 4.10.11? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.