Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Xiaomi Redmi Note 3 Deep Review

wasilis - - Hands on - Review

Μήνυμα

Χμμμ εντάξει τι να κάνουμε τα έχει αυτά ή ζωή δεν μπορεί να μαστε τέλειοι χαχαχ. Οπως και να χει όμως πολύ ωραίες οι φωτογραφίες .

Μήνυμα

Ειναι οντως σπαστικο ηθελα να το βγαλω και εγω και ευτυχως μου το θυμισες χααχαχ

Μήνυμα

Παράθεση από Nonivlai4: “καλησπέρα παιδιά καλή χρονιά.Πραγματικά πολύ καλό το review φίλε sam. Εγώ το παρήγγειλα απο το vickmall στις 18/12 και στις 29/12 ήταν εδώ. Το κινητό το έχω πάρει για τον άντρα μου και έχω απορίες σε κάποια θέματα ρυθμίσεων (φαντάζομαι οτι είναι που απλά δν μπορώ να τις βρω) θα μπορούσατε να με βοηθήσετε παρακαλώ? Καταρχήν όταν γράφει μήνυμα κάνει δόνηση.Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? Κατά δεύτερον όταν του στέλνει κάποιος μήνυμα έστω και αν είναι μέσα στις επαφές δεν εμφα…

Μήνυμα

Πολυ ωραιο review , αλλα και τι και το κινητο δεν παει πισω!! Xiaomi Power ~ Ερωτηση : Με τι συσκευη/καμερα το τραβας φωτογραφιες?

• Βρηκα κατι που θα σε βοηθησει αρκετα για να αλλαξεις την οθονη μονος σου ! Αναφερεται σε xiaomi redmi note αλλα σε ερωτηση που του γινεται πιο κατω απανταει πως η διαδικασια ειναι ιδια και σε χiaomi redmi note 2 / prime . youtube.com/watch?v=Vn03rSqW7fQ Αυτα ειναι τα εργαλεια που θα χρειαστεις : honorbuy.com/146-repair-tools-kit-for-xiaomi-smartphone.html Ελπιζω να βοηθησα

• stpapadakis λογικα θα γινεται τωρα αν ο τροπος ειναι ο ιδιος με αυτον του παλιο μου κινητου (s3) οπου χριεαζοσουν πιστολακι ζεσταμα στα πλαινα της οθονης και το toolkit αφαιρεσης της οθονης και επειτα εφαρμογη της καινουριας δεν το γνωριζω αλλα ψαξτο .

• Miui.gr Wallpapers

wasilis - - Wallpapers Store

Μήνυμα

Αν μιλαμε για κατι τετοιο κανενα απολυτως προβλημα , και οντως ετσι οπως τα λες ειναι . Απλα θα πρεπει να δουμε τη γνωμη θα εχει και καποιος υπευθυνος επι του θεματος . Εγω παντως ειμαι ηδη μεσα

• Miui.gr Wallpapers

wasilis - - Wallpapers Store

Μήνυμα

Εγω πολυ ευχαριστως να βοηθησω αν χρειαστει απλα νομιζω πως δεν θα καταφερω να κανω κατι εκπληκτικα καλο σαν ομορφια λογω του οτι οι γνωσεις μου πανω σε photoshop κτλπ ειναι περιορισμενες

• Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους ! Κατοχος του Note2 Prime εδω και μια βδομαδα και απιστευτα ευχαριστημενος απο ολες τις λειτουργιες του ακομα και απο την καμερα που φοβομουν οτι δεν θα με ικανοποιουσε. Ταχτυτατο , δυνατο και πανω απο ολα πολυ κομσο. Αλλα εχω μια ερωτηση πως θα μπορουσα να απεγκαταστησω το Clean Master ?