Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς εάν μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει επιλυθεί το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις όταν κάποιος είναι κατειλημμένος; Εννοώ πως όταν κάποιος είναι κατειλημμένος δεν ακούγονται οι εισερχόμενες ειδοποιήσεις (sms; viber κλπ).
Καλησπέρα. Μου παρουσιάστηκε πάλι, παρόλο την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το πρόβλημα με την ομιλία κ τα δεδομένα. Δλδ όταν μιλάω στο κινητό, δεν μπορώ να μπω στο διαδίκτυο. Απενεργοποιείτε το 4g
Καλημέρα και πάλι. Μόλις ανακάλυψα πως αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις βιντεοκλήσεις μέσω Viber. Δεν μπορώ να δω ούτε να με δει ο άλλος συνομιλητής. Είναι ενεργοποιημένες οι άδειες κ από ότι φαίνεται ενεργοποιημένη κ η βιντεοκλήση.
Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους. Από μόνο του το έκανε. Νααγκαστηκα να κάνω επαναστατική εργοστασιακών ρυθμίσεων κ διορθώθηκε νααγκαστηκα. Έχασα βέβαια το wifi calling, αλλά δεν πειράζει
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου. Όταν είμαι κατειλημμένος, δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω δεδομένων. Επικοινώνησα με τον πάροχο (cosmote) και μου λέει πως είναι θέμα της συσκευής. Πριν όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς τίποτα;
Καλημέρα. Μετά από ένα ήνα χρήσης σας αναφέρω τα συμπεράσματά μου. Σε γενικές γραμμές αρκετά καλή συσκευή, με κάποια μικροθεματάκια που ελπίζω να επιλυθούν σε μελλοντική αναβάθμιση. Το πιο σοβαρό θέμα είναι ο χρόνος λήψης των ειδοποιήσεων (viber, messenger κλπ), οι οποίες κάποιες φορές και ενώ έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, έρχονται με καθυστέρηση, ενώ όταν είμαι κατειλημμένος δεν ακούγονται. Κάποιες άλλες εφαρμογές όπως avin, shell κλπ δεν έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις, ενώ εφαρμογές…