Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 188.

• Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω αίτηση αλλά κολλάω στο σημείο που λέει " We have sent a message with verification code to your cell phone number+30693xxxxxxxx Please input the code you received" αλλά δεν λαμβάνω ποτέ μήνυμα όσες φορές κι' αν προσπάθησα και δεν μπορώ να συνεχίσω με την αίτηση.

• Καλησπέρα. Αγόρασα το κινητό μεταχειρισμένο και έχει έκδοση MIUI Global 7.3 | Stable 7.3.11.0.(0MBCCNDC). Φαντάζομαι είναι κάποια ανεπίσημη Multi μιας και έχει ελληνική γλώσσα. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω στην επίσημη ROM ώστε να ξεκλειδώσω τον bootloader αργότερα; Μπορώ να ακολουθήσω τον παρακάτω οδηγό άφοβα; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)

• Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone

• Παράθεση από chrispre913: “το κατέβασα πρέπει να κάνω κάτι να δουλέψει αυτό με το χέρι απο πάνω;;; έχει 1500 ρυθμίσεις ” Πρέπει να ενεργοποιήσεις το "Turn Screen ON by Proximity", επίσης από το κέντρο ασφαλείας την αυτόματη έναρξη και από τις πρόσφατες εφαρμογές να το κλειδώσεις στη μνήμη για να τρέχει πάντα στο παρασκήνιο. Μην ενεργοποιήσεις την επιλογή "Turn Screen ON by Motion" γιατί καταναλώνει αρκετή μπαταρία αυτό. Αν θες να κερδίσεις λιγάκι σε κατανάλωση μπορείς να βάλεις το Pocket Sensor …

• Παράθεση από diamantis_81: “Καλησπέρα. Πήρα το Xiaomi redmi Note2 standard edition TDD LTE (από Κίνα) και στο πρωτο ξεκίνημα αφού επιλέγω τα Ελληνικά στη Γλώσσα, στο επόμενο βήμα μου ζητά να επιλέξω τη τοποθεσία μου, αλλά δεν έχει την Ελλάδα στη λίστα με τις χώρες και δε πορώ να προχωρήσω. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει; ” Βάλε Μαλαισία ή Σιγκαπούρη κατά προτίμηση, εάν βάλεις χώρα που δεν υποστηρίζει 4G μπορεί να μην υπάρχει η επιλογή για 4G στον προτιμώμενο τύπο δικτύου. Παράθ…

• Αν δεν βγάζει ειδοποίηση πως συνδέθηκε το USB τότε κατέβασε την εφαρμογή MIUI USB Settings από το playstore

• Παράθεση από chrispre913: “σε παιχνίδι ” Προφανώς το παιχνίδι έχει κάποιο μηχανισμό anti-cheat. Έχεις κάνα πρόγραμμα με πρόσβαση root που τρέχει στο παρασκήνιο;

• Παράθεση από xristoz27: “το εχω ανοιξει ηδη μια φορα να το καθαρισω και δεν θελω να μπαινω σε αυτη τη διαδικασια καθε μηνα. ” Αφού το άνοιξες, μπορούσες να διορθώσεις το πρόβλημα βάζοντας 4-5 στρώσεις ταινίας διπλής όψεως πίσω από την κάμερα ώστε λόγω μεγαλύτερης πίεσης να σφραγίσει καλύτερα και να μην περνάει η σκόνη. Δες το 3ο μήνυμα αυτού του thread για τον οδηγό.

• Θα κάνεις wipe την cache και την dalvik cache μέσω recovery και θα διορθωθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνο

• Το δοκίμασα μόλις τώρα, με μια γρήγορη ματιά που έριξα έχουν μείνει κανονικά οι ρυθμίσεις

• Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Εγκατεστημένες εφαρμογές -> Ρυθμίσεις -> Εκκαθάριση δεδομένων

• @giorgosmc 1. Υπάρχει πιθανότητα να πέρασαν μερικοί ιοί μέσα αλλά θα είναι ιοί για υπολογιστή και δεν θα πειράξουν το κινητό σου. Κάνε scan με κάποιο antivirus μέσω του υπολογιστή ενώ το έχεις συνδεμένο με το usb καλώδιο ώστε να τους εντοπίσει και να τους σβήσει. 2. Όταν λέμε κύκλο φόρτισης συνήθως εννοούμε πλήρη κύκλο από το 0% έως 100% 3. Πρέπει να κάνεις clear data της εφαρμογής ρυθμίσεις

• Με 3 δάχτυλα κάνεις κίνηση στα γρήγορα σαν να ξεζουμάρεις φωτογραφία

• Προσπάθησα να το περάσω μέσω του προηγούμενου TWRP αλλά δεν πέρναγε, εάν είχα το Zip signature verification ενεργοποιημένο μου έβγαζε error ενώ εάν το είχα απερνεγοποιημένο έγραφε πως εγκαταστάθηκε αλλά μετά το reboot είχε πάλι το παλιό recovery. Τελικά το πέρασα μέσω του Mobileuncle MTK Tools και με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως λειτουργεί μια χαρά.

• Επίσης μπορούμε να τσεκάρουμε εάν είναι κατεστραμμένο ένα ZIP αρχείο μέσω του 7Zip/WinRAR χωρίς να χρειάζεται να έχουμε το MD5Sum Με το 7Zip κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε "Έλεγχος αρχείου συμπίεσης" ενώ με το WinRAR επιλέγουμε "Έλεγχος καλής κατάστασης"

• Παράθεση από dimixanovios: “ψάχνω 3 μέρες τώρα να βρω που είναι οι ρυθμίσεις του gps.. τελευταία ελληνική dev ” Δεν χρειάζεται να ψάχνεις στις ρυθμίσεις, εάν κρατήσεις πατημένο το δάχτυλο στο toggle του GPS σε πηγαίνει απευθείας στις ρυθμίσεις του. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα toggles.

• Παράθεση από Dimitris96: “Εισαι λαθος φιλε...Ο φορτιστης original ειναι 2Α fast charge με 1A δεν κανεις...Θελεις 2Α για ιδιες ταχυτητες φορτισης. ” Έχει 2A φορτιστή αλλά από διάφορα άτομα που έχουν κάνει μετρήσεις το μέγιστο ρεύμα που τραβάει είναι περίπου 1.38A

• Παράθεση από petran7777: “Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη;Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία. ” Ναι, θα κατεβάσεις και την αγγλοκινέζικη που υπάρχει μέσα στον οδηγό και θα την περάσεις μέσω του MiFlash για να καθαρίσει τελείως το τηλέφωνο σου αλλά και για να εγκατασταθεί το TWRP Recovery που είναι απαραίτητο. Μόλις περάσεις την αγγλοκινέζικη και κάν…

• Ξαναδιάβασε καλά τον οδηγό, δεν αποσυμπιέζεις την ελληνική rom αλλά την κινέζικη fastboot και την περνάς μέσω του MiFlash. Μόλις περάσεις την κινέζικη μετά περνάς την ελληνική. Το link για την κινέζικη fastboot υπάρχει μέσα στον οδηγό

• Να ρωτήσω κάτι απλό. Μήπως χαμήλωσες την ένταση του ακουστικού καταλάθος; H ένταση του ακουστικού είναι ξεχωριστή από αυτή του ηχείου. Εάν πατήσεις τα πλήκτρα της έντασης κατά την διάρκεια της κλήσης αλλάζει η ένταση του ακουστικού. Εάν δεν είναι η ένταση τότε δοκίμασε για αρχή να κάνεις wipe το cache και dalvik cache από το recovery.